DGS - Dikey Geçiş Sınavı - İntibak - MYO
Google

Geri Git   DGS - Dikey Geçiş Sınavı - İntibak - MYO > DGS-Dikey Geçiş Sınavı > DGS Kategorisi Arşivi
Anasayfa Kayıt Konuları Okundu İşaretle

DGS Kategorisi Arşivi Gündemini kaybetmiş konular burada saklanır.Kimse mesaj yazamaz,konu açamaz.

Konu Araçları Mod Seç
Eski 18-11-04, 12:08   #11
zef
Aktif Üye

zef kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 27-09-04
İtibar Gücü: 61 zef Sanal Karizma İstemiyor
Arkadaşlar geçenlerde öğrenci işlerini aradım ŞUBAT ayında DGS formlarının geleceğini söylediler.İlgili ve meraklılara duyrulur...
Herkese başarılar..
zef Çevrimdışı  
dikeygecis.org Reklam
Eski 20-11-04, 21:26   #12
Üye

Challenger kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 13-10-04
İtibar Gücü: 61 Challenger Sanal Karizma İstemiyor
Bilg. Prog. 2.Sınıf öğrencisiyim. 1.Sınıfta yapmam gereken stajı, son sene toptan yaparım düşüncesiyle yapmadım. Dgs'yi bu sene düşünen biri olarak tabi ki mezun olmayı hedefliyorum.
Ama bu seneki ve geçen seneki staj sorumluluğumu bu sene toptan yapamayıp, seneye ayrıyetten yapmam gerektiğini söyledi bizim arkadaşlar. Yani mezun olabilmek için, tüm derslerden başırıyla geçsem bile ayrıyetten 1 sene staj yapmak için beklemem anlamına geliyor. Bu da bu sene mezun olamadığım için Dgs'ye girme hakkımın olmadığı sonucuna çıkıyor.
Bu olay doğrumudur? Yani geçen seneki staj ile bu senekini toptan yapamıyormuyuz? Bu konuda bilginiz varsa yardımcı olun. Eğer bu olay doğruysa kafamı duvarlara vurmam gerekecek. Çünkü ben toptan yapıyoruz diye biliyordum. Böylelikle 1 sene kaybetmiş oluyorum Neyse. Olumlu yada olumsuz cevap verirseniz beni sevindirirsiniz. Şimdiden teşekkürler.
Challenger Çevrimdışı  
Eski 20-11-04, 22:34   #13
Fibo

Fibonacci kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 31-07-04
İtibar Gücü: 112 Fibonacci İtibar düzeyini kapadı
Eğer birinci sınıfındaki stajın zorunlu staj ise böyle bir şey olabilir ama eğer isteğe bağlı staj ise yani zorunluluk yok ise bir sorun çıkmaz eğer çıksaydı bölüm danışmanın sana bundan bu seneki ders kayıtları esnasında bahsederdi kısacası senin durumunu en iyi bölüm danışmanın bilir ona bir danış derim..
Fibonacci Çevrimiçi  
Eski 20-11-04, 23:48   #14
Aktif Üye

Giriş Tarihi: 17-07-04
İtibar Gücü: 64 nuvolari Sanal Karizma İstemiyor
ikisini birarada yapabilirsin diye biliyorum. yaz stajın 30 iş günü ise, ikisi bir arada ikinci sınıfın bittiği yaz 60 iş günü yapıp ikisini birarada yapabilirsin. en azından bizim okulda , yani kocaeli myo da böyle.

zorunlu değilse zaten yapmadan da mezun olabilirsin.
nuvolari Çevrimdışı  
Eski 21-11-04, 17:06   #15
!. icraLik .!

Giriş Tarihi: 08-07-04
İtibar Gücü: 74 ShoveL Sanal Karizma İstemiyor
ya bu gunlerde cok reva$ta bu torpil konusu. Arkada$lar torpil olduguna nasil inanabilirsiniz? Bunlari hic du$unmemenizi tavsiye ederim. Siz 160 soruyla ugra$in gerisini du$unmeyin derim... En azindan ben oyle yapicam...
ShoveL Çevrimdışı  
Eski 21-11-04, 17:10   #16
!. icraLik .!

Giriş Tarihi: 08-07-04
İtibar Gücü: 74 ShoveL Sanal Karizma İstemiyor
DGS 'nin yerle$tirme $artları arasında ; Staj dı$ındaki butun mezuniyet $artlarını yerine getirmi$ olmak ibaresi var. DGS yerle$tirmede stajin etkili olmadigini anliyoruz. Bende ayni durumdayim. 1. sinifta stajimi yaptim faskat kabul olmadi Yani bu sene 60 i$ gunu yapicam. Ama bunun DGS ile alakası yok. Cunki DGS $artlarında bu konu kesin hukme baglanmi$.
ShoveL Çevrimdışı  
Eski 23-11-04, 18:51   #17
Üye

Giriş Tarihi: 21-07-04
İtibar Gücü: 64 majestic07 Sanal Karizma İstemiyor
herkese selam
Ben bilgisayar proğramcılığı 2002 mezunuyum 1981 liyim geçenlerde açık öğretimden dikey geçişe başvurdum fakat askerlik ile ilgili bir sorun çıktı sanırım hazırlık okuyan öğrencilere tecil işlemi yapılmıyormuş bu konuda bilgisi olan arkadaşlar tecil ile ilgili ne yapa bilirim paylaşırsanız sevinirim
ve madem tecil yapamıyorsak bu dikey geçiş kimi kapsıyor
majestic07 Çevrimdışı  
Eski 24-11-04, 10:56   #18
Üye

onralp kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 15-11-04
İtibar Gücü: 59 onralp Sanal Karizma İstemiyor
O staj konusundaki arkadaşa bende ilk sene yapmadım ama 2.sınıfta yani bu sene 40 yaptım tabi yaz tatilim zehir oldu anlıcağın yapabilirsin.

Şu öss olayı buradakilerde bizimkilerde dgsden önce össye girmenin faydalı olacağını söylediler bende niyetlendim deneyim olur diye yalnız öss başvuru formunu nereye yatırıyoruz manisaya gitmek istemiyorum herhangi bir liseye mümkün olabilirmi acaba şimdiden teşekkür..
onralp Çevrimdışı  
Eski 24-11-04, 15:05   #19
Aktif Üye

Giriş Tarihi: 23-06-04
İtibar Gücü: 65 mehmetaltunbas Sanal Karizma İstemiyor
OSS başvuru formlarını ÖSYM merkezlaerine veya formu aldığın yere yatırabiliyorsun. Bunun dışında diğer okullar almıyor diye biliyorum. ama Bir keresinde arkadaşla biraz zorladıktan sonra evrakı farklı bir okula vermiştik.

Bu mesaj en son " 25-11-04 " tarihinde saat 11:37 itibariyle mehmetaltunbas tarafından düzenlenmiştir....
mehmetaltunbas Çevrimdışı  
Eski 25-11-04, 09:17   #20
√VYıkık√V

KIRAC kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 01-07-04
İtibar Gücü: 76 KIRAC Sanal Karizma İstemiyor
bende ÖSS formu aldım,okul kaşesini basmıştı zaten...kendi formu olduğunu belirtmek için...bence ÖSYM nin dediğini yapın,sonra sorun çıkar falan yani...

Arkadaşlarınızla Paylaşın

Etiketler
bilgi, dgs, dikey geçiş, hakkında, sorular, sınav

Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları