DGS - Dikey Geçiş Sınavı - İntibak - MYO
Google

Geri Git   DGS - Dikey Geçiş Sınavı - İntibak - MYO > DGS-Dikey Geçiş Sınavı > DGS Kategorisi Arşivi
Anasayfa Kayıt Konuları Okundu İşaretle

DGS Kategorisi Arşivi Gündemini kaybetmiş konular burada saklanır.Kimse mesaj yazamaz,konu açamaz.

Konu Araçları Mod Seç
Eski 22-12-04, 14:45   #101
Yönetici

felisleox kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 25-07-04
İtibar Gücü: 77 felisleox iyi yolda ilerliyorfelisleox iyi yolda ilerliyorfelisleox iyi yolda ilerliyorfelisleox iyi yolda ilerliyorfelisleox iyi yolda ilerliyorfelisleox iyi yolda ilerliyor
Alıntı:
kundun tarafından gönderildi
Dgs sınavını benim bildiğim kadarıyla ösym yapıyo peki yerleştirmeyi de ösym mi yapıyo? yoksa yatay geçiş gibi üni'lere basvuru gibi oluyo bu konuda bilgisi olan arkadas varsa sevinirim..
kundun dgs aynı öss sınavı gibi sen tercihlerini yapıyosun puanına göre ösym seni bir yere yerleştiriyor yani tek şart senin puanının yazdığın yerden daha yüksek olması

design by semin
felisleox Çevrimdışı  
Eski 22-12-04, 16:49   #102
Üye

Giriş Tarihi: 07-11-04
İtibar Gücü: 0 eskiya Sanal Karizma İstemiyor
Arkadaslar Bu Basbakanlik bursu ne Zaman Yatacak? Ben Bu Yıl Kazandım Dgs yi.Gerekli Başvurularıda Yaptım.Aralık Ayının Sonunda Ziraat Bankasından Kartlarımızı Alacaz Zannedersem.Ama Tam Bilmiyorum.bilen Bir arkadas Varsa Yardımcı Olsun ..
eskiya Çevrimdışı  
Eski 23-12-04, 10:37   #103
Üye

Giriş Tarihi: 01-11-04
İtibar Gücü: 60 gıdacı Sanal Karizma İstemiyor
slm arkadaşlar ben 2003 A.K.Ü gıda teknolojisi mezunuyum.Şu an dgs ye çalışmak istiyorum ama ne yapacağım nasıl çalışacağım kursa gitmeme gerek varmıbilemiyorum.Kafam çok karışık.sözelim iyi ama sayısalım zayıf. Kazanan arkadaşlar nasıl bir yöntemle çalıştınız.Yardımcı olursanız sevinirim.
gıdacı Çevrimdışı  
Eski 23-12-04, 13:23   #104
Yönetici

felisleox kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 25-07-04
İtibar Gücü: 77 felisleox iyi yolda ilerliyorfelisleox iyi yolda ilerliyorfelisleox iyi yolda ilerliyorfelisleox iyi yolda ilerliyorfelisleox iyi yolda ilerliyorfelisleox iyi yolda ilerliyor
Alıntı:
gıdacı tarafından gönderildi
slm arkadaşlar ben 2003 A.K.Ü gıda teknolojisi mezunuyum.Şu an dgs ye çalışmak istiyorum ama ne yapacağım nasıl çalışacağım kursa gitmeme gerek varmıbilemiyorum.Kafam çok karışık.sözelim iyi ama sayısalım zayıf. Kazanan arkadaşlar nasıl bir yöntemle çalıştınız.Yardımcı olursanız sevinirim.
slm gıdacı ben yiğenimide A.K.Ü. gıdayı yazdırdım çünkü dgs puanları çok düşük mühendislğin onun için korkma biraz çalışırsan rahat kazanırsın bence bir dgs kitabı al ve başla eğer soruları çözmekte zorlanırsan bir dersaneye gidebilirsin

design by semin
felisleox Çevrimdışı  
Eski 23-12-04, 16:47   #105
!. icraLik .!

Giriş Tarihi: 08-07-04
İtibar Gücü: 74 ShoveL Sanal Karizma İstemiyor
Gıdacı forumlari biraz incelersen, nasil calisman gerektigi, hangi stratejileri uygulaman gerektigine dair bir baslik var. Bu konuda, gecmis yillarda sinava girenlerin tavsiyeleri var.
ShoveL Çevrimdışı  
Eski 23-12-04, 19:48   #106
Üye

sıfıraltı kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 17-12-04
İtibar Gücü: 58 sıfıraltı Sanal Karizma İstemiyor
cıkmıs sorular nerde var heryeri altust ettım yıneyok deneme varmı
sıfıraltı Çevrimdışı  
Eski 25-12-04, 22:21   #107
Üye

Giriş Tarihi: 21-12-04
İtibar Gücü: 0 andromedax Sanal Karizma İstemiyor
Merhabalar benim önlisans başarı puanım programımdan 5 kişinin altında mezun olduğu gerekçesiyle 50 olarak geldi.Benim sorum önümüzdeki sınavlarda da önlisans başarı puanım 50 olarak mı gelecek yada bu durumu önleyebilecek herhangi bir alternatif varmı mesala benim programımdan geçen sene mezun olamamış ama bu sene mezun duruma geçmiş kişiler önümüzdeki dgs için güncellenecekler mi?
andromedax Çevrimdışı  
Eski 26-12-04, 12:20   #108
Üye

ngulen kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 24-12-04
İtibar Gücü: 58 ngulen Sanal Karizma İstemiyor
mrb arkadaşlar benim size sorum olacak.Ben bilgi Yönetimi öğrencisiyim bilgisayar öğretmenliğine gire bilmem için kaç netimin olması gerekir....Sayısal puan hesaplaması doğrumu burada yayınlanan...Herkese başarılar diliyorum....
ngulen Çevrimdışı  
Eski 26-12-04, 15:30   #109
Üye

gencoizm kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 25-12-04
İtibar Gücü: 58 gencoizm Sanal Karizma İstemiyor
2004 yilinda bilgisayar teknolojisi ve prgramlama bolumunden mezun oldum.okuldan a.ö.b.p basari puanim 60 geldi.bu puanin gelmesinin tek nedeni okuldan zayifi olmadan mezun olan ogrenci sayisinin 14 olmasi bende son 4 teyim ortalamada ama sonucta okuldan gelen puanda mezun ogrencilere gore ouan hesaplandigi icin bende ortalamanin altinda oldugum icin 60 geld..yalniz sormak istedigim soru su : okulda tek ders sinavina giren 25-30 isi vardi hepside gecmis.ben onlarla ayni yilmi mezun olmus gibi mi gorunucem yani bu sene puanim articakmi yoksa aynimi kalicak ??
gencoizm Çevrimdışı  
Eski 26-12-04, 22:55   #110
prenses
Guest

Blog Başlıkları: 5
Alıntı:
ngulen tarafından gönderildi
mrb arkadaşlar benim size sorum olacak.Ben bilgi Yönetimi öğrencisiyim bilgisayar öğretmenliğine gire bilmem için kaç netimin olması gerekir....Sayısal puan hesaplaması doğrumu burada yayınlanan...Herkese başarılar diliyorum....
Mtanın yapmış olduğu program doğru.oradan hesaplamayı yapabilirsin.sanada başarılar..

dikeygecis.org Reklam

Arkadaşlarınızla Paylaşın

Etiketler
bilgi, dgs, dikey geçiş, hakkında, sorular, sınav

Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları