www.pctk.com.tr
5. Sayfa - Toplam 14 Sayfa var BirinciBirinci ... 2 3 4 5 6 7 8 ... SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 41 ile 50 ve 135

Konu: 2007 DGS Galatasaray Üniversitesi Öyküsü

Üye hedaa şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var
    Downloads
    11
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    0
    herkese selam ben aranıza yeni girdim bu dgs yolculuğuna da yeni çıktım daha doğrusu kafama yeni dank etti diyebilirmi ama nerden başlıycamı bilmiyorum kendi başıma bişeler yapmak zorundayım farkındayım ama gerçketen çok istiyorum yapabileceğime de inanıyorum sadece bana yol gösterecek bi desteğe ihtiyacım vardı onu da buldum sanırım öncelikle bu döküman konusunda tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar hangi kaynak daha sağlam neler önerirsiniz bana?

Bölüm Yöneticisi YusuF etkileyici bir atmosfer sağlar YusuF etkileyici bir atmosfer sağlar YusuF etkileyici bir atmosfer sağlar YusuF etkileyici bir atmosfer sağlar YusuF etkileyici bir atmosfer sağlar YusuF etkileyici bir atmosfer sağlar YusuF etkileyici bir atmosfer sağlar YusuF etkileyici bir atmosfer sağlar YusuF etkileyici bir atmosfer sağlar YusuF etkileyici bir atmosfer sağlar YusuF etkileyici bir atmosfer sağlar YusuF - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    48
    Uploads
    17
    Blog Girişleri
    12
    İtibar Gücü
    152
    Alıntı hedaa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    herkese selam ben aranıza yeni girdim bu dgs yolculuğuna da yeni çıktım daha doğrusu kafama yeni dank etti diyebilirmi ama nerden başlıycamı bilmiyorum kendi başıma bişeler yapmak zorundayım farkındayım ama gerçketen çok istiyorum yapabileceğime de inanıyorum sadece bana yol gösterecek bi desteğe ihtiyacım vardı onu da buldum sanırım öncelikle bu döküman konusunda tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar hangi kaynak daha sağlam neler önerirsiniz bana?
    http://www.dikeygecis.org/forum/2110...yorsunuzc.html

burayı inceleyebilirsiniz
    Sabretmek acıdır, meyvesi tatlı....

Üye gazeteci şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    43

Smile

ben hiç çalışmadım birinci yıl bölüm ikincisi idim fakat ikinci yılsekizlerde falandım en fazla geçmiş sınavlardan bir iki test çözdüm mersin üniversitesindeyim arkadaş bana göre fazla abartmış tamam azim mazim ama insanlar bana göre bu şekilde robotlaşıyo şimdi hazırlık alıyorum ve çömlerle birlikteyim ya ikinci ya üçüncü girşleri öss ye ve neredeyse hepsi asosyal insanlar çünkü hayatlarının iki yada üç yılını sadece össye çalışarak geçirmişler arkadaşta sıcakları bahane edip evde ders çalıştığından bahsediyo giden zaman geri gelmiyo hepimiz bunun farkındayız arkadaşlar kendinize bunu yapmayın maksadım kimseye nasihat vermek değil ama sizin bir çevreye çevrenizinde size ihtiyacı var ve sizden önemli hiç bişey yada hiç kimse yok öss dgs şu bu bunlar bi şekilde olur sağlığınız elinizden gitmesin(benimki gibi) dikkat edin kendinizi fazla sıkmadan planlı bi şekilde yapın bir şeyi yaparken diğerinden olmayan ya da başka bi fırsatı kaçırmayın çok konuştum galiba sadece fikrimi sölemek istedim

Üye gazeteci şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    43
    Alıntı tuniver Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yahu sıkıldım ama bu muhabbetten ne kadar dar görüşlüsünüz inanmayan buyursun gelsin gsuye misafirim olsun sosyolojiden demet hazırlık i de okuyorum buyrun arkadaşlar alla alla ya sizin dünyanız yalandan ibaretse ben ne yapayım hayır derdim ne ki gelip burada yalan söyleyim hayret bişeysiniz çalışmadım evet iyi bişey değil ama çalışmadım ne yapayım iki yüksekokulda okuyordum biri örgün diğeri aöf sosyal bilimler aöfden geçiş yaptım kendine güvenen varsa o da yapsın gerçekçi olun imkansızı gerçekleştirin arkadaşlar kendinizi böyle sınırlandırmayın
    ben arkadaş inanıyorum aynı şeyi bende yaptım yani yapmadım ders çalışmadım kolay gelsin size siz bizi örnek almayın azda olsa çalışın ama kendinizi kaybetmeyin ders çalışayım derken

Siteye Erişimi Yasaklanmıştır bekir_s82 şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var
    Downloads
    28
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    0

Talking

Alıntı tuniver Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yahu sıkıldım ama bu muhabbetten ne kadar dar görüşlüsünüz inanmayan buyursun gelsin gsuye misafirim olsun sosyolojiden demet hazırlık i de okuyorum buyrun arkadaşlar alla alla ya sizin dünyanız yalandan ibaretse ben ne yapayım hayır derdim ne ki gelip burada yalan söyleyim hayret bişeysiniz çalışmadım evet iyi bişey değil ama çalışmadım ne yapayım iki yüksekokulda okuyordum biri örgün diğeri aöf sosyal bilimler aöfden geçiş yaptım kendine güvenen varsa o da yapsın gerçekçi olun imkansızı gerçekleştirin arkadaşlar kendinizi böyle sınırlandırmayın

1... Arkadaş aöfden sonra dgs kazanmış yani üniversite okurken değil.. bence bir kişinin 1 haftada çalışıp kazanması için temelinin sağlam olması lazım nice türkçe ve mat yapıp heyecandan yada başka sebeplerden dolayı yapamayan var Demekki arkadaşın temeli sağlam....yada yalan artık inanmak bizim elimizde

2... Güvender ve Tasarı= Tasarı yayınlarında basım hatası olduğu söyleniyor güvenderede bi sürü bahane ve zor olduğu ..Arkadaşlar hem güvenderi hem tasarıyı hem karacayı hemde hepsini alın ilk önce konu anlatımlı da ders çalışırsınız sonrada bütün kitapların testlerini çözer pekiştirirsiniz... Erinmeyin yorulmayın

Benim mat ve türkçe süper ama össde yapamadım şimdi dgs ilk girişim olacak ve KAZANACAĞIM...

NOT: Matematik temelim yoktu liseyi bitirdiğimde mat adına pek bişey bilmiyordum.. çalıştım hırs ettim neden başkaları yapabilirde ben yapamam ki dedim ağlaya ağlaya matematiğin alasını biliyorum sizde ağlayın zırlayın bağırı ama pes etmeyin sonunda mutlaka başaracaksınız

İSTEMEK BAŞARMANIN YARISI.... Rakiplerime Saygılarımla...

Üye yunuss şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var
    Downloads
    6
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    0
    arkadaşlar herkese başarılar diliyorum ben 2007 dgs gazisiyim 252, küsürlü bir puan aldım konuları iyi biliyorum soru çözerken sıkılıyorum pratik yapsam süreyi ayarlarım süreyi bir türlü ayarlıyamıyorum motivasyonumda yok bana süreyi ayarlamamla ilgili bişey söylermisiniz. teşekkür ediyorum

Aktif Üye trendy şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var
    Downloads
    26
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    41
    cok iyi yapmışsın tebrikler bende seninle aynı fikirdeyim herkes iyi yerlerde okurken ben niye kötü bir okulda okuyayımki bence herkes bunu düşünmeli yazı için tesekkürler....

Aktif Üye++ dj_mystic şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var dj_mystic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    67
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    66

Smile Mrb Arkadaşlar

Bende ilk yıl girdiğimde 276.. küsüratlı bi puan aldım.Matematikten 72 73 tane netim vardı ama hazırlanmamıştım hiç.Ama bi yere giremedim elektrik elektronik müh. en düşük 282. küsüratlı birşeylerdi. ama bu yıl hazırlanıom ama bi türlü motive olamıyorum hem çalışıp hem sınav hazırlanınca kafa alak bulak oluyor işim gereğide kafa yoran bi işolduğu için ne yapacağımı bilmiyorum. bana tavsiyede bulunacak biri varsa şimdiden tşkler

Üye hakan141 şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var hakan141 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    8
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    66

Smile Bende Dgs Galİplerİnden Bİrİyİm ;)

Arkadaşlar DGS sınavı çalışan için gerçekten kolay ama gerçekten istemek ve çalışmakla alakalı bir şey kendimden örnek vermek istiyorum.Ben Selçuk üniversitesi teknik bilimler myo dan 2004 yılında okul birinciliği ile mezun oldum ama ilk girişimde dgs yi hiç aklıma bile almadığım için ( bunun sebebi yönlendiren kişinin olmaması ve dgs olayının bir hayal olduğunu söyleyen çevremdeki kişiler olsa gerek ) hazırlanmadım tabiki malum puan nerdeyse yok denecek kadar az geldi ve ilk girişimde 236.... aldım tabi bu puanın düşüklüğünün temelinde bilgi eksikliğide var. İkinci yıl öss ye hazırlanmaya karar verdim aklımda dgs yine yok ama dgs formunu yine aldım ve ikinci girişimde 279... aldım ve malesef yine olmadı ve sonra üçüncü ve sonkez sınava girdim tabi o yıl stres hat safhada idi şayet olmaz ise benim için herşeyin bittiği an olarak düşünüyordum ve sınava cidden istekli bir şekilde ve hırsla çalıştım tabiki önceki yılda aldığım puanın yükselmesi bana cesaret vermişti denemelerde fulle yakın netler almaya başladım okul puanımında verdiği rahatlıkla iyice rahatlamıştım ve 2006 dgs sınavına girdim ve sınavda 79 doğru 1 yanlış matematik, 76 doğru 4 yanlış türkçe neti yaparak sayısal 303.907 puanla sayısal Türkiye 7.si oldum ve ilk tercihim olan Selçuk üniversitesi Elektrik-Elektronik mühendisliğine yerleştim.Ve şimdi intibakdayım arkadaşlar DGS sınavını kazanması daha kolaymış diyorum şimdi bu zorluğu görünce hakikaten myo ile alakası bile yok çok farklı bir ortam ve çok aşırı zor dersler Allah okuyan ve okuyacak olanların yardımcısı olsun inşallah sizlerde kazanırsınız ve bu zorluğu sizlerde görürsünüz
    2006 DGS SAYISAL TÜRKİYE 7.si PUAN= 303.907 ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ SELÇUK ÜNİVERSİTESİ

Üye kenan16 şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var
    Downloads
    13
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    0
    arkadaslar calışmalar nasıl gidio inş herşey yolundadır...