www.pctk.com.tr
Konu Kapatılmıştır
1. Sayfa - Toplam 99 Sayfa var 1 2 3 4 11 ... SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 1 ile 10 ve 989

Konu: Ankara'da DGS'ye Hazırlananlar

polybotum no_pain_no_gain şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var
    Downloads
    8
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    76

Exclamation Ankara'da DGS'ye Hazırlananlar

Arkadaşlar ben Ankara'da oturmaktayım ve bu yılki dgs ye girdim, ne yazık ki kazanamadım, olsun hepimizin canı sağolsun, yalnız bu işlerin tek başına değilde toplu olarak (birbirizimi gaza getirerek) olacağına inanıyorum ve Ankara'da olan arkadaşlarımız isterseniz birşeyler yapabiliriz ki şimdilik neler yapabileceğimiz hakkında yorumlarınızı bekliyorum, eğer yapabileceğimiz herhangi bir şey olursa hiç çekinmem ve de kaçmam tamam mı?
    (Ben hukuk fakültesine girmeye çalışıyorum, onun için çokkkkkkk çalışmam gerekiyor, çokkkkkkkkk)
    Konu no_pain_no_gain tarafından (25-08-05 Saat 10:01 ) değiştirilmiştir.
    SAHİPSİZ VATANIN BATMASI HAKTIR,
    SEN SAHİP ÇIKARSAN BU VATAN BATMAYACAKTIR

Üye BODTÜ harita şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var BODTÜ harita - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    74
    hep beraber bir dersaneye yazılarak toplu indirimden yararlanabiliriz aynı zamanda dersanede ve sınıfta beraber olup daha sıkı çalışabiliriz
    ETİKETE GEREK YOK ESKİLER BİZİ BİLİR

HARİTACI OLMAK BİR AYRICALIKTIR
    BIRAKIN BU AYRICALIĞI HARİTACILAR YAŞASIN

BEKLE YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ BEN GELİYORUM

TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR senturkum şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    78
    ewet arkadaşlar ben karacan dersanesine yazıldım şimdi yazılırsanız eski fiyat geçerli ama 2 hafta içinde yeni fiyat gelecekmiş acele edin bu arada kredi kartlarına 10 taksitte yapıyorlar yani topluda giderseniz aylığı 70 e kadar indirirsiniz

Üye ngulen şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var ngulen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    84
    Arkadaşlar bende yazılcam dersaneye yarın hemde gidip bir ana önce bitircem bu işi...Karacan dersanesi iyi olduğu söyleniyor ama geçen sene giden öğrencilerden biraz tüyo alsak iyi olur bence
    2006 DGS YOLCUSU KALMASIN.....
    2006 DGS VE 160 SORU KORK BENDEN

Downloads
    8
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    76
    bu yıl karacana gidip kazananlar varmı? Dersanenin durumu nasıl acaba

don't analyse gülşah baycar şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var gülşah baycar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    37
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    80
    Alıntı no_pain_no_gain Nickli Üyeden Alıntı
    Arkadaşlar ben Ankara'da oturmaktayım ve bu yılki dgs ye girdim, ne yazık ki kazanamadım, olsun hepimizin canı sağolsun, yalnız bu işlerin tek başına değilde toplu olarak (birbirizimi gaza getirerek) olacağına inanıyorum ve Ankara'da olan arkadaşlarımız isterseniz birşeyler yapabiliriz ki şimdilik neler yapabileceğimiz hakkında yorumlarınızı bekliyorum, eğer yapabileceğimiz herhangi bir şey olursa hiç çekinmem ve de kaçmam tamam mı?
    (Ben hukuk fakültesine girmeye çalışıyorum, onun için çokkkkkkk çalışmam gerekiyor, çokkkkkkkkk)
    arkadaşım tüh bak bende istanbuldayım nasıl gaza gelcez şimdi çok çalışmamız lazım evet özellikle ikimizin.elinden geldiği kadar siteyi takip et ''takıldığımız sorular'' diye bi başlığımız var arkadaşlarla yapamadığımız soruları çözüyoruz,takip et o başlığı...çok çalışmamız lazım çoook.............
    .................................................. .....................................

Aktif Üye kader şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var kader - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    76
    hepinize başarılar eski dgs sorularının faydası oluyor çözmenizi tavsiye ederim
    hayatta herşeye rağmen inadına yaşayanlara selam olsun..

Downloads
    8
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    76
    tamam gülşah bundan sonra oraya da elimi atarım, gaza gelirsin çevrene bak yeter...

Aktif Üye asrind şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var asrind - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    75
    karacan dersanesi dgs de bence bir numara giderseniz de erman hocanın grubuna yazılmanızı tavsiye ederim ben 2 sene önce oraya gittim şimdi elektronik mühendisliği 3, sınıfta okuyorum bu sene giden arkadaşlarımda kazandı onlarda elektronik te okuyor sayısalcılar için bir tavsiyede bulunuyum kursun sadece matematik kısmına yazılmanızı önerirrim çünkü türkçe de konu yok boş yere para vermiş olursunuz herkese başarılar başaracağınıza eminimmmmmmmmmmmmmmmmm

Üye kazimdogru şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var kazimdogru - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    74
    ben bu sene gittim karacana,ve kazandım Çanakkale bilgisayar öğretmenliği sana tavsiyem git karacana sadece matematik kısmına yazıl(Benim yaptığım gibi) ve özellikle Alper hocanın sınıfına gir, birazda sen emek sarfedersen bu iş olur.

Konu Kapatılmıştır