|
|
#1 |
|
polybotum
Giriş Tarihi: 01-08-05
Downloads: 0
Uploads: 0
İtibar Gücü: 59 ![]() |
Arkadaşlar ben Ankara'da oturmaktayım ve bu yılki dgs ye girdim, ne yazık ki kazanamadım, olsun hepimizin canı sağolsun, yalnız bu işlerin tek başına değilde toplu olarak (birbirizimi gaza getirerek) olacağına inanıyorum ve Ankara'da olan arkadaşlarımız isterseniz birşeyler yapabiliriz ki şimdilik neler yapabileceğimiz hakkında yorumlarınızı bekliyorum, eğer yapabileceğimiz herhangi bir şey olursa hiç çekinmem ve de kaçmam tamam mı?
![]() (Ben hukuk fakültesine girmeye çalışıyorum, onun için çokkkkkkk çalışmam gerekiyor, çokkkkkkkkk) Bu mesaj en son " 25-08-05 " tarihinde saat 09:01 itibariyle no_pain_no_gain tarafından düzenlenmiştir... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 11-08-05
Downloads: 7
İtibar Gücü: 57 ![]() |
hep beraber bir dersaneye yazılarak toplu indirimden yararlanabiliriz aynı zamanda dersanede ve sınıfta beraber olup daha sıkı çalışabiliriz
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR
Giriş Tarihi: 10-08-05
İtibar Gücü: 62 ![]() |
ewet arkadaşlar ben karacan dersanesine yazıldım şimdi yazılırsanız eski fiyat geçerli ama 2 hafta içinde yeni fiyat gelecekmiş acele edin bu arada kredi kartlarına 10 taksitte yapıyorlar yani topluda giderseniz aylığı 70 e kadar indirirsiniz
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 24-12-04
İtibar Gücü: 67 ![]() |
Arkadaşlar bende yazılcam dersaneye yarın hemde gidip bir ana önce bitircem bu işi...Karacan dersanesi iyi olduğu söyleniyor ama geçen sene giden öğrencilerden biraz tüyo alsak iyi olur bence
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
polybotum
bu yıl karacana gidip kazananlar varmı? Dersanenin durumu nasıl acaba
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
don't analyse
Giriş Tarihi: 16-05-05
Downloads: 36
İtibar Gücü: 63 ![]() |
Alıntı:
nasıl gaza gelcez şimdi çok çalışmamız lazım evet özellikle ikimizin.elinden geldiği kadar siteyi takip et ''takıldığımız sorular'' diye bi başlığımız var arkadaşlarla yapamadığımız soruları çözüyoruz,takip et o başlığı...çok çalışmamız lazım çoook.............
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 13-07-05
hepinize başarılar eski dgs sorularının faydası oluyor çözmenizi tavsiye ederim
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
polybotum
tamam gülşah bundan sonra oraya da elimi atarım, gaza gelirsin çevrene bak yeter...
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 09-08-05
İtibar Gücü: 58 ![]() |
karacan dersanesi dgs de bence bir numara giderseniz de erman hocanın grubuna yazılmanızı tavsiye ederim ben 2 sene önce oraya gittim şimdi elektronik mühendisliği 3, sınıfta okuyorum bu sene giden arkadaşlarımda kazandı onlarda elektronik te okuyor sayısalcılar için bir tavsiyede bulunuyum kursun sadece matematik kısmına yazılmanızı önerirrim çünkü türkçe de konu yok boş yere para vermiş olursunuz herkese başarılar başaracağınıza eminimmmmmmmmmmmmmmmmm
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 21-08-05
İtibar Gücü: 57 ![]() |
ben bu sene gittim karacana,ve kazandım Çanakkale bilgisayar öğretmenliği sana tavsiyem git karacana sadece matematik kısmına yazıl(Benim yaptığım gibi) ve özellikle Alper hocanın sınıfına gir, birazda sen emek sarfedersen bu iş olur.
|
|
|
|
![]() |
| Arkadaşlarınızla Paylaşın |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|