arkadaşlar karacan dershanesinin deneme sınavlarına girmenizi tavsiye ederiim.bildigim kadarıyla en erken nisanın son haftası deneme sınavı var.orda da kendinizi ölçün derim been.ii çalişmalaarrr...
arkadaşlar karacan dershanesinin deneme sınavlarına girmenizi tavsiye ederiim.bildigim kadarıyla en erken nisanın son haftası deneme sınavı var.orda da kendinizi ölçün derim been.ii çalişmalaarrr...
ha bu arada bilgi :karacan deneme sınavına girmek isteyenlerden 6 ytl istyo.
bi de karacanın online sınavı kazık beeee![]()
online deneme sınavı ve dershaneki deneme sınavı tamamen aynıydı geçen sene bu sene bilmiyorum.. dershanede yapıldktan sonra oraya koyuyolarda 1 hafta sonra fln..Afet Nickli Üyeden Alıntı
2003 Cumhuriyet Üni. Önlisans
2005 Ankara Üni. Lisans + Yandal
2008 Sakarya Üni. Yüksek Lisans
bu sene yaptıkları deneme sınavını diil gecen sene ve ondan önceki deneme sınavlarnı koymuslar.
birnurrr Nickli Üyeden Alıntı
ben de karacandayım ne tesadüfcuma görüşürüz pilavoğlu
*****************egem Nickli Üyeden Alıntı
Konu EquinoX tarafından (17-04-06 Saat 22:34 ) değiştirilmiştir. Sebep: reklama girmesin..
tuna beyy cuma dershanede görüşürüzzz.ama sen bi ilk once hocanın verdigi les deneme sınavını çözz
![]()
ben sehir dışından gelip karacana gelmeyi düşünüyorum msn imi versem bana yardımcı olurmusunuz bilgi verirmisiniz yada nasıl irtibat kurarım sizinle nete cok giremiyorum özelden msn vereyim konuşalım cok sevinirim arkadaşlar
Bak bak karacanlılara bak..Ankara'li arkadaşlar hani yaprak testler,hani denemeler?Sadece Ankara içi paylaşımmı olur ya aaa![]()
evet ya banada deneneme lazım test lazım kimse yollayamazmı ya
deneme 1,2,3 pifff püfff seess seh she ses deneme deneme
Les sorularınada bakın.. faydası olacaktır. geometriye dikkat..
![]() |
|
||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
|
|
|
|