arkadaslar bende karacan dershanesine gidiyorum kesinlikle oneriyorum matematikte erman hocanın ustune matematikçi türkçede de hüseyin hocanın üstüne hoca tanımam!!!onlar zaten süper ikililerherkese şimdiden basarılar...
arkadaslar bende karacan dershanesine gidiyorum kesinlikle oneriyorum matematikte erman hocanın ustune matematikçi türkçede de hüseyin hocanın üstüne hoca tanımam!!!onlar zaten süper ikililerherkese şimdiden basarılar...
öncelikle herkese başarılar diliyorum. ben EFENDİ SERSERİ NİHAT
binnur bende ankaralıyım. aksarayda makine 2, sınıfta okuyorum. bu sene dgs de hedef gazi makine. seninle irtibatı koparmasak çok faydalı olur . şimdiden teşekkürler.
arkadaşlarr bende karacandayım ve alper hocanını grubundayım valla dersane hocalar süper hele denemeler mükemmel yaa sorular dgs yi birebir yakalıyo desem yeridir yani eğer dersaneye yazılma imkanınız yoksa bence karacanın denemelerini kaçırmayın bide anıt dersane var necatibey caddesinde bugün denemelerine girdim fena diildi yaa yani dahada güzel sorular çıkıcak dediler... eğer makina , otomotiv bölümü öğrenciler varsa msn mi veriyim onlarla fikir alış verişi yaparızbaşarılar...!
Konu EquinoX tarafından (02-04-06 Saat 21:49 ) değiştirilmiştir.
ŞİMDİ GÖZLERİME AĞLAMAYI ÖĞRETTİM...Kİ BU AKAN YAŞLAR UTANGAÇ BOYNUNUN KOLYESİ OLSUN, BUDA BENİM SANA... BUDA BENİM SANAAYRILIK HEDİYEM OLSUN..!
herkese basarılar dılıyorum... bınnur bende ankaralıyım...ve karacan dershanesıne gıdıyorum bende matematık te serap hocadan baska matematıkcı tanımıyorum..
ya tamam büyük şehirde oturuyorsanız sorun yok dersaneler var ama ya ilçede oturuyorsanız ve dersane kavramı yeni oluşuyorsa ne yapmalı ben sadece test çözüyorum kendimi deneyemiyorum marmaris gibi bir yerin dezavantajı buda sizce ne yapmalı . kendimi nasıl denemeliyim . geçen sene sınavda 40 sayısal net 60 sözel net yaptım ama yerleşemedim
illaa dersaneye gitmene gerek yokki.. deneme sınavı bul, süre tut dene kendini. aynı şey...RAVANUR Nickli Üyeden Alıntı
ben meşrutiyette yüksel öztürk dersanesine gidiyorum. matematik dersi alıyorum sadece, gerçekten güzel anlatıyorlar. ben çok memnunum. karacandan daha ekonomik.
'ÇARE SIZSINIZ Gidene kal demeyeceksin... Gidene kal demek zavallılara, Kalana git demek terbiyesizlere, Dönmeyene dön demek acizlere, Hak edene git demek asillere yakışır.Düşün.... Kim üzebilir seni senden başka? ]
arkadaşlar DGS'ye girmek için nasıl bir çalışma yöntemini tavsiye ediyorsunuz teşekürler
ben şöyle çalışıyorum. dersanede bu hafta mesela oran orantıyı gördük, ben de haftaya kadar elimde kitaptaki bütün oran orantı sorularını çözüyorum. güvender öss üstelik bendeki. karacandan kat kat daha güzel o kitap. kaç saat çalıştığıma fazla takmıyorum mesela dün akşam 2 buçuk saat fln çalıştım. bugün de oran orantı sorularunı bitirip, 1 dereceden denklem konusunun sorularını bitirrecem, vakit kalırsa türkçeye bakıcam, yani kendimi hiç kasmıyorum, düzenli çalışmaya gayret ediyorum hepdi bu..
'ÇARE SIZSINIZ Gidene kal demeyeceksin... Gidene kal demek zavallılara, Kalana git demek terbiyesizlere, Dönmeyene dön demek acizlere, Hak edene git demek asillere yakışır.Düşün.... Kim üzebilir seni senden başka? ]
güvender öss güzel kitap, ben de genelde öss kitaplarını çözüyorum, dgs de soru ve kaynak cesitliligi yok ve basit kaçıyo.. zoru yapalım ki kolayı zaten yaparız. dersane gereksiz bence, ben sene basında yazıldım gitmiyodum bıraktım sonra.
my destination is metu
![]() |
|
||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
|
|
|