DGS - Dikey Geçiş Sınavı - İntibak - MYO
Google

Geri Git   DGS - Dikey Geçiş Sınavı - İntibak - MYO > DGS-Dikey Geçiş Sınavı > dikeygecis.org Arşiv > DGS Hakkında Sorularınız
Anasayfa Kayıt Konuları Okundu İşaretle

DGS Hakkında Sorularınız DGS ile ilgili aklınıza takılan her soruyu bu bölümde sorabilirsiniz.Soru sormadan önce arama yaparsanız,sorunuza cevabı çok daha kolay bulabilirsiniz.

Konu Araçları Mod Seç
Eski 20-07-07, 10:47   #1
Aktif Üye

siyah_inci kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 02-02-06
İtibar Gücü: 41 siyah_inci Sanal Karizma İstemiyor
Exclamation Hem DGS Hem ÖSS'ye Girenler

magellan arkadaşım böyle bir konu açmış aman hemen kapatmışsınız arkadaşlar...

Bende hem dgs hem öss'ye girdim..Bizim gibi başka kişilerde olabilir...

Daha önceki sene hem dgs ve hem öss girmiş olanlardan bilgi istioruzz..
Belki bu sitedeki arkadaşların çevresindekilerdekiler böyle yapmıştır.Onların bizi bilgilendirecegine inanıorum...

Belki önümüzdeki sene dgs ye girecekler öss'ye giremeyeceğini düşünebilir...

Konuyu hemen kapatmayın lütfen biraz bekleyin kimse bişey yazmazsa kapatabilirsiniz.

Çünkü bu sitede böyle başlıklı başka bir konu yok...Hem bize hemden bizden sonra okuyacaklara faydası olacagına inanıorum....

Eğer ikisinide kazanırsakk birini tercih edebiliomuymuşuz??
Bana dgs yi kabul etmezler gibi gelioo.Çünkü öss'yle yerleşmişiz bi keree...
Buarada dgs 'yle yerleştirirken öss ye yerleştirilmiş. 4yıllık kazanmış derler mi acaba??
siyah_inci Çevrimdışı  
dikeygecis.org Reklam
Eski 20-07-07, 13:09   #2
Ideas are Bulletproof...

geniuess kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 02-11-06
İtibar Gücü: 33 geniuess Sanal Karizma İstemiyor
Bende hem öss hemde dgs ye girenlerdenim......
2007 öss ve 2007 DGS sınavlarında bir fiil bulundum...

Ama dediklerine katılmıyorum 2 sinede yerleşebilirsin son tercih sana kalmıştır istediğin bir yere gidip kayıdını yaptırabilirsin eğer ösym böyle birşey yapacak böyle bir yaptırım yapacak olsa ilk başta herkes yalnızca 1 sınava girebilir die bir kural koyardı hem sınava sok hem tercih yaptır bi güsel 60 ytl sini al ondan sora yok efendim 1 i yandı öss geçerli bence bu saçmalıktan öteye gitmicek bişi...
Eski 20-07-07, 13:15   #3
Üye

ruhanaldik kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 24-07-06
İtibar Gücü: 35 ruhanaldik Sanal Karizma İstemiyor
wallha bende hem össye hem dgsye girdim.sayısal2den 255 geldi.dgs de de 72 mat 50 türkçe yaptım... aslında birinin hakkını yemek de istemiyorum. herhangi birinden kesin yerleşeceğimi bilsem tercih yapmam össden...zaten yapsamda yaa ziraat yada su ürünleri falan yazarımm heralde...
ruhanaldik Çevrimdışı  
Eski 20-07-07, 13:21   #4
Aktif Üye++

lighthouse kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 18-01-07
İtibar Gücü: 29 lighthouse Sanal Karizma İstemiyor
önceki konudada yazmıştım..benim arkadaşım öss ile özel bir üniversitenin inşaat mühendisliğien yerleşti..aynı sene dgs ile de başka bir bölümü kazandı..ve gitti dgs ile kazandığı üniversiteye kayıdını yaptırdı..bir sorun olmadı..bilginize..
lighthouse Çevrimdışı  
Eski 20-07-07, 13:25   #5
Aktif Üye

scoban kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 26-08-04
İtibar Gücü: 62 scoban Sanal Karizma İstemiyor
Bende Hem Öss hemde DGS ye girenlerdenim.Öss okul puanıyla dahil 364 geldi.Dgs den de 79 mat , 55+ Turkce netim var.Eger ikisi de olursa Dgs ile bilg. mühendisliğine gitmeyi dusunuyorum.Öğretmenlik bana gore değil.Ayrıca seneye girecekler için bence sadece dgs ye girmeyi degil öss ye gore hazırlanıp dgs ye girmeleridir.Cok yararlı olacagına eminim.
scoban Çevrimdışı  
Eski 20-07-07, 13:34   #6
Üye

sayko kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 28-05-06
İtibar Gücü: 37 sayko Sanal Karizma İstemiyor
Bende ıkısındede bıre bıre bulunanlardanım sayısal ıkı 270 geldı herhalde egeden bıyerler yazarım dgsdende 70+70+beklıorum baklaım ınsallah dgs olur sıfırdan baslamayıs enazından gercı arada 1 sene var o bı snede askerlık herkesın hakın da hayırlısıı optummmmmm sayko)...)
sayko Çevrimdışı  
Eski 20-07-07, 13:50   #7
Üye

Giriş Tarihi: 23-08-06
İtibar Gücü: 33 volki_12 Sanal Karizma İstemiyor
bende sizlerdenim.öss sayısal 1 den 321 puan aldım saglık memurlugunu tercih yapacagım.dgs dende 70 matematik 65 türkçe netim var.ikisinede yerleşirsem eger.dgs yle yerleştigime devam edecem.saglıgı donduracam.
volki_12 Çevrimdışı  
Eski 20-07-07, 13:57   #8
Aktif Üye

Alıntı:
volki_12 tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
bende sizlerdenim.öss sayısal 1 den 321 puan aldım saglık memurlugunu tercih yapacagım.dgs dende 70 matematik 65 türkçe netim var.ikisinede yerleşirsem eger.dgs yle yerleştigime devam edecem.saglıgı donduracam.
Saglığı donduracak mısın? o nasıl olacak ki.İkisine birden nasıl kayıt yaptırabiliyorsun ki?Dondurma işi nasıl oluyor? anlatabilir misin?
scoban Çevrimdışı  
Eski 20-07-07, 14:07   #9
Ideas are Bulletproof...

geniuess kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 02-11-06
İtibar Gücü: 33 geniuess Sanal Karizma İstemiyor
arkadaşlar 2 tane yükseköğretim programına kayıt yaptıramazsınız birde o dondurma dediniz işlem okadar söylendiği kadar basit değil çok ciddi nedeneleriniz olması lazım 2. bir yükseköğretim programı okucam derseniz güler geçerler....
Eski 20-07-07, 14:11   #10
Aktif Üye

Sonucta kayıt yaptırıp dondurma işlemi var mı yok mu? Sadece Bunu bilsem yeter gerisi sorun degil?
scoban Çevrimdışı  

Arkadaşlarınızla Paylaşın

Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları