DGS - Dikey Geçiş Sınavı - İntibak - MYO
Google

Geri Git   DGS - Dikey Geçiş Sınavı - İntibak - MYO > İNTİBAK > İntibak Kategorisi Ana Sayfa Konuları
Anasayfa Kayıt Konuları Okundu İşaretle

İntibak Kategorisi Ana Sayfa Konuları İntibak kategoriyle ilgili önemli konuların açıldığı bölüm, sadece yöneticiler konu açabilir bu bölümde.

Yanıtla

Konu Araçları Mod Seç
Eski 23-08-05, 23:09   #1
Prof

Utku kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 23-06-04
İtibar Gücü: 75 Utku iyi yolda ilerliyorUtku iyi yolda ilerliyorUtku iyi yolda ilerliyorUtku iyi yolda ilerliyorUtku iyi yolda ilerliyorUtku iyi yolda ilerliyorUtku iyi yolda ilerliyor
İntibak Sınıfı Hakkındaki Sorularınız Buraya(Tek Bir Soru İçin Lütfen Konu Açmayınız)

İntibak sınıfı hakkındaki sorularınız buraya.
Lütfen kusura bakmayın, 100 tane özel mesaj geliyor her gün, birine 2 dakika ayırsam 4 saatim sadece özel mesaj cevaplama ile geçecek, lütfen sorularınızı forumda sorunuz, özel mesajları cevaplayamıyorum.
Utku Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
dikeygecis.org Reklam
Eski 23-08-05, 23:12   #2
!. icraLik .!

Giriş Tarihi: 08-07-04
İtibar Gücü: 74 ShoveL Sanal Karizma İstemiyor
Alıntı:
tarigin tarafından gönderildi
Gerçek Mesajı Gönderen tarigin
gazi intibak ingilizce mi?
bölümüm moda tassarim ingilizce parantez içinde yazmıyor intibaklar hazırlık okurlar mı bilen varsa cvp bekliyorum tşk..
Tercih yaparken, kilavuzda " ozel kosullar ve aciklamalar " bolumunde bunun belirtilmesi gerekir.
Mesela; senin tercihin ettigin yerin " ozel kosullar ve aciklamalar " kisminda 23 rakami yaziyor olsun..
Kilavuzun sonundaki " ozel kosullar ve aciklamalar kisminda Madde 23' te ise
soyle bir ibare olsun; Bu programi tercih edenler, 1 yil hazirlik programina tabi olurlar.
Bu sekilde ise, Hazirlik okumak yada muhafiyet sinavina girmek zorundasin..
ShoveL Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 23-08-05, 23:37   #3
Üye

Giriş Tarihi: 16-08-05
İtibar Gücü: 48 Mur@tik Sanal Karizma İstemiyor
Benim Sorum Kayıtlarla İlgili Ben İstanbul Üni Bilg Müh Kazandım Kayıtlar Yapılırken Ben Normal ÖSS den Kazananlar Gibi Mİ KAyıt Yaptırıcam Herkes Gibi Yoksa Önceden Yapmam Gereken Şeyler Olacak Mı..Yardımlarınız İçin Şimdiden TEşekkür Ederim..
Mur@tik Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 24-08-05, 00:01   #4
!. icraLik .!

Kazandiginiz okul, kayit icin gerekli olan belgeleri ve hazirlamak zorunda oldugun evraklarin neler oldugunu posta ile gonderecektir.
Konuyu BURADAN takip edebilirsin..

Bu mesaj en son " 24-08-05 " tarihinde saat 00:06 itibariyle ShoveL tarafından düzenlenmiştir....
Eski 24-08-05, 00:24   #5
Super Paylaşımcı

santana kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 28-07-04
İtibar Gücü: 67 santana İtibar düzeyini kapadı
Alıntı:
Mur@tik tarafından gönderildi
Benim Sorum Kayıtlarla İlgili Ben İstanbul Üni Bilg Müh Kazandım Kayıtlar Yapılırken Ben Normal ÖSS den Kazananlar Gibi Mİ KAyıt Yaptırıcam Herkes Gibi Yoksa Önceden Yapmam Gereken Şeyler Olacak Mı..Yardımlarınız İçin Şimdiden TEşekkür Ederim..
bende geçensene istanbul mak.muh. kazanmıştım sen kaç puanla kazandın bilg. muh. ni? öss den kazananlarla ayni zamanda kayıt olucaksın her bölümün bi günü oluyo sende senin bölümünün gününde kayıt olucaksın eylülde fln açıklanır hangi günler hangi bölümün kayıtları oldugu.başarılar...
santana Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 24-08-05, 01:15   #6
Üye

Giriş Tarihi: 25-04-05
İtibar Gücü: 0 ebruebru82 Sanal Karizma İstemiyor
ya bişiy sorucam.biz bu sene gördüğümüz derslerden muaf olup görmediğimiz extra dersleri alıcaz dimi?bide 2.sorum ayrıca 3. sınıftan ders alacakmıyız böyle bişeyler duydum ama...
ebruebru82 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 24-08-05, 01:25   #7
√VYıkık√V

KIRAC kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 01-07-04
İtibar Gücü: 76 KIRAC Sanal Karizma İstemiyor
intibakta 1 ve 2inci sınıf derslerini alırsın.tüm dersleri geçersen 3ten devam edersin.
Eski 24-08-05, 01:28   #8
-Euroleague-

stojakovic kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 17-07-04
İtibar Gücü: 64 stojakovic Sanal Karizma İstemiyor
Alıntı:
ShoveL tarafından gönderildi
Kazandiginiz okul, kayit icin gerekli olan belgeleri ve hazirlamak zorunda oldugun evraklarin neler oldugunu posta ile gonderecektir.
Konuyu BURADAN takip edebilirsin..
Her okul eve kağıt göndermiyor.
Eski 24-08-05, 01:30   #9
10000Ke+100Mu+1Ya=KeMuYa

Giriş Tarihi: 11-01-05
İtibar Gücü: 59 KeMuYa Sanal Karizma İstemiyor
Alıntı:
ebruebru82 tarafından gönderildi
ya bişiy sorucam.biz bu sene gördüğümüz derslerden muaf olup görmediğimiz extra dersleri alıcaz dimi?bide 2.sorum ayrıca 3. sınıftan ders alacakmıyız böyle bişeyler duydum ama...
aslında myo da aldığın derslerden muaf oluyosun ama bazı üniversiteler okuduğunuz aynı dersleri,içerikleri kendi üniversitelerine göre aynı olmadığını bahane ederek tekrar veriolar.yani bu konuda birazda sana iş düşüyor.kabul ettirebilirsen bazı dersleri almayabilirsin.
diğer soruna gelince intibağı halledemedikten sonra sanırım 3. sınıftan ders alamıosun...
KeMuYa Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 24-08-05, 01:37   #10
!. icraLik .!

Alıntı:
stojakovic tarafından gönderildi
Her okul eve kağıt göndermiyor.
Ben gonderiyor diye biliyordum. Yani tanitim amacli gonderdigini biliyordum. Sonucta okula baska illerden gelen insanlarda var.. Kayit nerde yapilir, fakulten nerdedir, olanaklari nedir vs. bilgilendirmesi lazim bana gore.. Herkesin internete girip arastiracak kadar durumu yokki
dedigin gibiyse eger, cok vahim bir durum..
Yanıtla

Arkadaşlarınızla Paylaşın

Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları