![]() |
||
|
|||||||
|
|
|
|
| İntibak Kategorisi Ana Sayfa Konuları İntibak kategoriyle ilgili önemli konuların açıldığı bölüm, sadece yöneticiler konu açabilir bu bölümde. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#1 |
|
Prof
Giriş Tarihi: 23-06-04
İtibar Gücü: 75
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
İntibak Sınıfı Hakkındaki Sorularınız Buraya(Tek Bir Soru İçin Lütfen Konu Açmayınız)
İntibak sınıfı hakkındaki sorularınız buraya.
Lütfen kusura bakmayın, 100 tane özel mesaj geliyor her gün, birine 2 dakika ayırsam 4 saatim sadece özel mesaj cevaplama ile geçecek, lütfen sorularınızı forumda sorunuz, özel mesajları cevaplayamıyorum. |
|
|
|
| dikeygecis.org Reklam |
|
|
#2 | |
|
!. icraLik .!
Giriş Tarihi: 08-07-04
İtibar Gücü: 74
![]() |
Alıntı:
Mesela; senin tercihin ettigin yerin " ozel kosullar ve aciklamalar " kisminda 23 rakami yaziyor olsun.. Kilavuzun sonundaki " ozel kosullar ve aciklamalar kisminda Madde 23' te ise soyle bir ibare olsun; Bu programi tercih edenler, 1 yil hazirlik programina tabi olurlar. Bu sekilde ise, Hazirlik okumak yada muhafiyet sinavina girmek zorundasin.. |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 16-08-05
İtibar Gücü: 48
![]() |
Benim Sorum Kayıtlarla İlgili Ben İstanbul Üni Bilg Müh Kazandım Kayıtlar Yapılırken Ben Normal ÖSS den Kazananlar Gibi Mİ KAyıt Yaptırıcam Herkes Gibi Yoksa Önceden Yapmam Gereken Şeyler Olacak Mı..Yardımlarınız İçin Şimdiden TEşekkür Ederim..
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
!. icraLik .!
![]() |
Kazandiginiz okul, kayit icin gerekli olan belgeleri ve hazirlamak zorunda oldugun evraklarin neler oldugunu posta ile gonderecektir.
Konuyu BURADAN takip edebilirsin.. Bu mesaj en son " 24-08-05 " tarihinde saat 00:06 itibariyle ShoveL tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Super Paylaşımcı
Giriş Tarihi: 28-07-04
İtibar Gücü: 67
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 25-04-05
İtibar Gücü: 0
![]() |
ya bişiy sorucam.biz bu sene gördüğümüz derslerden muaf olup görmediğimiz extra dersleri alıcaz dimi?bide 2.sorum ayrıca 3. sınıftan ders alacakmıyız böyle bişeyler duydum ama...
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
√VYıkık√V
Giriş Tarihi: 01-07-04
İtibar Gücü: 76
![]() |
intibakta 1 ve 2inci sınıf derslerini alırsın.tüm dersleri geçersen 3ten devam edersin.
|
|
|
|
#8 | |
|
-Euroleague-
Giriş Tarihi: 17-07-04
İtibar Gücü: 64
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
#9 | |
|
10000Ke+100Mu+1Ya=KeMuYa
Giriş Tarihi: 11-01-05
İtibar Gücü: 59
![]() |
Alıntı:
diğer soruna gelince intibağı halledemedikten sonra sanırım 3. sınıftan ders alamıosun... |
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
!. icraLik .!
![]() |