DGS - Dikey Geçiş Sınavı - İntibak - MYO
Google

Geri Git   DGS - Dikey Geçiş Sınavı - İntibak - MYO > DGS-Dikey Geçiş Sınavı > DGS Kategorisi Arşivi
Anasayfa Kayıt Konuları Okundu İşaretle

DGS Kategorisi Arşivi Gündemini kaybetmiş konular burada saklanır.Kimse mesaj yazamaz,konu açamaz.

Konu Araçları Mod Seç
Eski 15-07-07, 02:23   #1
Prof

Utku kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 23-06-04
İtibar Gücü: 75 Utku iyi yolda ilerliyorUtku iyi yolda ilerliyorUtku iyi yolda ilerliyorUtku iyi yolda ilerliyorUtku iyi yolda ilerliyorUtku iyi yolda ilerliyorUtku iyi yolda ilerliyor
Question Sınavın İçeriği Dışındaki Sorularınız Bu Konuya

DGS hakkında sorularınızı bu konuda sorabilirsiniz.

Sınav soruları geçtiğimiz sene sınavdan 1 gün sonra ösym tarafından cevaplarıyla açıklanmıştı,bu senede benzer sürede açıklanması beklenmektedir.

Dikey Geçiş Sınavının ne zaman açıklanacağını kimse şu an bilmiyor, sadece tahmin yürütülebilir 25-40 gün arasında açıklanması beklenmektedir.
Lütfen kusura bakmayın, 100 tane özel mesaj geliyor her gün, birine 2 dakika ayırsam 4 saatim sadece özel mesaj cevaplama ile geçecek, lütfen sorularınızı forumda sorunuz, özel mesajları cevaplayamıyorum.

Bu mesaj en son " 15-07-07 " tarihinde saat 07:59 itibariyle Utku tarafından düzenlenmiştir....
Utku Çevrimdışı  
dikeygecis.org Reklam
Eski 16-07-07, 01:30   #2
İntibak mode off...

ASİL-KAN kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 15-01-06
İtibar Gücü: 42 ASİL-KAN Sanal Karizma İstemiyor
Anlamıyorum yani ÖSS'de hemen sınavdan sonra basına veriliyor da sorular, bunda neden olmuyor? Neyse bakalım, yarın erken saatte gelir inşallah...
Eski 16-07-07, 05:47   #3
Üye

kamer kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 26-06-06
İtibar Gücü: 36 kamer Sanal Karizma İstemiyor
ben avcılar işletme fakültesi 1.kat 4.anfide sınava girdim.bütün sınıfın kitapçığında hata vardı.salon görevlisi hatayı söyledi.fakat ön sıralar duydu.ben en arka sıradaydım duymadım.sınav esnasında konuşmak yasak olduğu için bir şey söyleyemedim.bu yüzden çok basit işlem sorusunu boş bıraktım.
itiraz hakkım var mı?yasal olarak ne yapmalıyım?
Eski 16-07-07, 18:56   #4
Üye

ghostthe kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 23-06-06
İtibar Gücü: 0 ghostthe Sanal Karizma İstemiyor
sonuçlar tam olarak ne zaman açıklanıyor bu gün herkes bana bunu sordu ama benimde tam bi bilgim yok
ghostthe Çevrimdışı  
Eski 16-07-07, 19:05   #5
Kategori Yöneticisi

Yuga® kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 02-08-05
İtibar Gücü: 103 Yuga® iyi yolda ilerliyorYuga® iyi yolda ilerliyorYuga® iyi yolda ilerliyorYuga® iyi yolda ilerliyorYuga® iyi yolda ilerliyorYuga® iyi yolda ilerliyorYuga® iyi yolda ilerliyor
Alıntı:
ghostthe tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
sonuçlar tam olarak ne zaman açıklanıyor bu gün herkes bana bunu sordu ama benimde tam bi bilgim yok
yaklaşık 1 ay sonra acıklanır..herhangi bir değişiklik olmadığı durumda

Dgs ile ilgili sorunlarınız için forumu kullanınız,özelden sormayınız,esas olan paylaşımdır
Yuga® Çevrimdışı  
Eski 16-07-07, 22:28   #6
Aktif Üye

kedi_42 kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 30-11-06
İtibar Gücü: 29 kedi_42 Sanal Karizma İstemiyor
her soru eşit puan degilmi arkadaşlar

arkadaşlar ben biraz acemiyim iki sene üst üste aynı netleri yapan birisine aynı puan gelmiyormu cevaplarsanız çok sevinirim

Bu mesaj en son " 17-07-07 " tarihinde saat 15:23 itibariyle Fibonacci tarafından düzenlenmiştir.... Neden: flood
kedi_42 Çevrimdışı  
Eski 16-07-07, 22:32   #7
۩ Çılgın Türk

DGSMAN kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 04-08-05
İtibar Gücü: 81 DGSMAN iyi yolda ilerliyorDGSMAN iyi yolda ilerliyorDGSMAN iyi yolda ilerliyorDGSMAN iyi yolda ilerliyorDGSMAN iyi yolda ilerliyorDGSMAN iyi yolda ilerliyorDGSMAN iyi yolda ilerliyor
Alıntı:
kedi_42 tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
arkadaşlar ben biraz acemiyim iki sene üst üste aynı netleri yapan birisine aynı puan gelmiyormu cevaplarsanız çok sevinirim
Katsayılar farklı olduğu için puanlarda farklı olabilir.

Biz güzeliz, sen de güzelleş, beze kendini
Bizim huyumuzla huylan, bize alış başkalarına değil...
Mevlana
GÜZEL GÜNLER GÖRECEĞİZ ÇOCUKLAR
DGSMAN Çevrimdışı  
Eski 16-07-07, 22:43   #8
PollyannaCan

cadiminy kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 26-01-07
İtibar Gücü: 33 cadiminy daha yenicadiminy daha yeni
Alıntı:
her soru eşit puan degilmi arkadaşlar
Alıntı:
bu sene puanlar düşebilirmi yada katsayılardan dolayı biraz yüksek gelirmi acaba tek umudum o
Düşer yada yükselir diye bişey söylememiz çok zor.. Tek yapabileceğin sınav sonucunu beklemek.. Umutsuzluğa düşme.. Bizimde böyle sorunlarımız olmuştu.. Her sorunun eşit olup olmayacağına gelince ÖSS'de olduğu gibi standart sapmalar olacak.. Ama bu kadar ince detaylara takılıp moralini bozmana gerek yok.. Sitemizin anasayfasındaki puan hesaplama bölümünden istediğin hesaplamayı yapabilirsin.. Karamsarlığa düşme..
Eski 17-07-07, 00:02   #9
Aktif Üye

ilaycera kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 16-12-05
İtibar Gücü: 43 ilaycera Sanal Karizma İstemiyor
sınav soruları çok kolaydı fakat benim başıma talihsiz bir olay geldi sınava kartal uğur mumcuda milli eğitim vakfı ilköğretim okulu d37 de girdim ve sınav salonundaki salon başkanı sınav boyunca beni rahatsız etti ve bu rahatsızlığı vermesinin sebebi nufus cüzdanımdaki başörtülü resimdi oysa bu konu onu hiç bir şekilde ilgilendirmiyordu çünkü ben sınava kurallara uyarak gelmiştim ve sınav giriş belgemdeki resim gerekli şartları taşıyordu sınav boyunca sınavımın iptal olacağını söyledi durdu ama sınav sonunda ne sınavımı iptal etti yani geçersiz saydı bunu neden yaptığını sorduğumdaysa ben biraz kılım dedi kadın hakkında basına mail gönderdim ve zaman ve vakit gazetesi ilgilendi sanırım haber yapacaklar...
ben de hakkımı arayacağım yarın savcılığa gidip şikayette bulunmayı ve osymye dilekçe göndermeyi düşünüyorum
çok zoruma gitti böyle bir olayı yaşamak çünkü bir yıl boyunca gerçekten çok ciddi çalışmıştım eğer bu sınavda benim bulunduğum salonda olan arkadaşım varsa lütfen benimle irtibata geçsin lütfen benim için çok önemli hakkımı arayabilmem için

benim yazdıklarımı lütfen okuyun çok önemli ve bana yardımcı olabilecek birileri varsa bana ulaşsın lütfen

Bu mesaj en son " 17-07-07 " tarihinde saat 15:25 itibariyle Fibonacci tarafından düzenlenmiştir.... Neden: flood
ilaycera Çevrimdışı  
Eski 17-07-07, 04:11   #10
İsYaNkAR

sendman kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 25-08-05
İtibar Gücü: 50 sendman Sanal Karizma İstemiyor
ilaycera elinden geleni yap kardeşim kimin ne olduğuna göre mi sınava gircek insanlar...hakkını ara haa sınavı tekrar ettirme şansın zayıf ama o kişi için bişeyler yapabilme şansın yüksek..Böle saygısızlık terbiyesizlik olmaz ki...
İşletme
sendman Çevrimdışı  

Arkadaşlarınızla Paylaşın

Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları