DGS - Dikey Geçiş Sınavı - İntibak - MYO
Google

Geri Git   DGS - Dikey Geçiş Sınavı - İntibak - MYO > DGS - Dikey Geçiş Sınavı Tercih > DGS-Tercih
Anasayfa Kayıt Konuları Okundu İşaretle

DGS-Tercih DGS'de Tercih yaparken dikkat etmeniz gerekenler,DGS de tercihleriniz,DGS ile kazanmak istediğiniz bölüm hakkında üyelerin görüşleri burada.

Konu Araçları Mod Seç
Eski 17-08-04, 14:41   #1
İntibak Fatihi

cyperin kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 04-08-04
İtibar Gücü: 63 cyperin İtibar düzeyini kapadı
Peyzaj Mimarlığı & Ziraat Mühendisliği

merhaba
Ziraat mühendisliğini kazanan arkadaşlar varsa bu forum'a yazarlarsa sevinirim 2004-2005 yılında ziraat fakültelerinde bölümler birleştirildi bundan dolayı mevcut sistemin dışında birşeylerle karşılaşacağımızı sanıyorum(ders anlamında)
bunun için hem intibak hemde üniversiteler arasında bir birlik sağlamak için burda toplanırsanız sevinirim.
zaman ayıdığınız için teşekkürler.

Bu mesaj en son " 17-08-04 " tarihinde saat 15:13 itibariyle cyperin tarafından düzenlenmiştir....
cyperin Çevrimdışı  
dikeygecis.org Reklam
Eski 17-08-04, 15:45   #2
Üye

Giriş Tarihi: 21-07-04
İtibar Gücü: 64 gülşah Sanal Karizma İstemiyor
Smile

Alıntı:
cyperin tarafından gönderildi
merhaba
Ziraat mühendisliğini kazanan arkadaşlar varsa bu forum'a yazarlarsa sevinirim 2004-2005 yılında ziraat fakültelerinde bölümler birleştirildi bundan dolayı mevcut sistemin dışında birşeylerle karşılaşacağımızı sanıyorum(ders anlamında)
bunun için hem intibak hemde üniversiteler arasında bir birlik sağlamak için burda toplanırsanız sevinirim.
zaman ayıdığınız için teşekkürler.
merhaba bende ziraat fakültesini kazandım dicle ünv. sanırım sen maraşı kazandın
gülşah Çevrimdışı  
Eski 17-08-04, 16:57   #3
İntibak Fatihi

cyperin kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 04-08-04
İtibar Gücü: 63 cyperin İtibar düzeyini kapadı
Evet Maraşı kazandım senin içinde sevindim
cyperin Çevrimdışı  
Eski 15-09-04, 01:49   #4
Üye

Giriş Tarihi: 15-09-04
İtibar Gücü: 0 ahmozt Sanal Karizma İstemiyor
slm ben adnan menderese dikey geçiş yaptım ama ben 1 . sınıftan başlaatıyolar ve ben buna anlam vereemedim ne anlamı kaldı dgs nin
ahmozt Çevrimdışı  
Eski 15-09-04, 13:16   #5
Aktif Üye

Giriş Tarihi: 24-06-04
İtibar Gücü: 65 mehmet Sanal Karizma İstemiyor
bitirdiğin bölümün derslerinden muaf etmeyebilirler ve sana yine verebilirler dersleri
mehmet Çevrimdışı  
Eski 09-08-05, 09:53   #6
Üye

cetinertugrul kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 20-06-05
İtibar Gücü: 51 cetinertugrul Sanal Karizma İstemiyor
Ben Ankara Ziraat'ı Kazandım. Burda intibakta hangi dersler alınıyor. Bilgisi olanlar yazarsa sevinirim Teşekkürler
cetinertugrul Çevrimdışı  
Eski 20-08-05, 18:15   #7
Aktif Üye

kayrania kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 02-08-05
İtibar Gücü: 49 kayrania Sanal Karizma İstemiyor
Arrow Peyzaj Mimarlığı&Ziraat Mühendisliği

Sınavı kazanan veya kazanamayan Peyzaj mim Ziraat müh adayı arkadaşlar sınav sonuçlarınızı,hedeflerinizi ve 2004 2005 dgs sınavları hakkındaki yorumlarınız değişen taban puanlarımız hakkındaki görüş ve önerileriniz aöbp leriniz ve okulların başarı yüzdelerini bizlerle bu forumda paylaşırsanız hepimiz bu konular hakkında bilgi edinmiş oluruz...
kayrania Çevrimdışı  
Eski 22-08-05, 09:57   #8
Hemen Dönecek?!!

Jean Dark kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 19-06-05
İtibar Gücü: 63 Jean Dark daha yeniJean Dark daha yeniJean Dark daha yeniJean Dark daha yeni
Alıntı:
kayrania tarafından gönderildi
Sınavı kazanan veya kazanamayan Peyzaj mim Ziraat müh adayı arkadaşlar sınav sonuçlarınızı,hedeflerinizi ve 2004 2005 dgs sınavları hakkındaki yorumlarınız değişen taban puanlarımız hakkındaki görüş ve önerileriniz aöbp leriniz ve okulların başarı yüzdelerini bizlerle bu forumda paylaşırsanız hepimiz bu konular hakkında bilgi edinmiş oluruz...

slm arkadaşım ben peyzaj mimarlığına adayım bu yıl gereken önemi gösteremedim 249 aldım sonuç belgem eve gelmedi henüz bi de sanırım işaretlemede kaydırma yaptım oyüsden oldu böle (kahretsin ) neyse aöbp:80 geldi sorular zor değildi bol pratik istiodu sözel soruları da bence okadar zorlayıcı diildi..seneye inşallah başka peyzajcı varsa bekliorus foruma..
Jean Dark Çevrimdışı  
Eski 22-08-05, 14:27   #9
Üye

Giriş Tarihi: 20-11-04
İtibar Gücü: 59 julius Sanal Karizma İstemiyor
Bende 255 aldım ve akdeniz üniv ziraar müh kazandım.Bakalım hayırlısı olur işallah.
julius Çevrimdışı  
Eski 24-08-05, 14:36   #10
Üye

Giriş Tarihi: 14-07-04
İtibar Gücü: 0 engin Sanal Karizma İstemiyor
272 puan aldım ve ilk tercihim olan Ankara Ünv. ziraat fakültesini kazandım :..kazanan başka ark varsa görüşelim..
engin Çevrimdışı  

Arkadaşlarınızla Paylaşın

Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları