DGS - Dikey Geçiş Sınavı - İntibak - MYO
Google

Geri Git   DGS - Dikey Geçiş Sınavı - İntibak - MYO > DGS - Dikey Geçiş Sınavı Tercih > DGS-Tercih
Anasayfa Kayıt Konuları Okundu İşaretle

DGS-Tercih DGS'de Tercih yaparken dikkat etmeniz gerekenler,DGS de tercihleriniz,DGS ile kazanmak istediğiniz bölüm hakkında üyelerin görüşleri burada.

Konu Araçları Mod Seç
Eski 14-11-05, 13:28   #41
Hemen Dönecek?!!

Jean Dark kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 19-06-05
İtibar Gücü: 63 Jean Dark daha yeniJean Dark daha yeniJean Dark daha yeniJean Dark daha yeni
Alıntı:
ffelisya tarafından gönderildi
Slm.acaba bu sene peyzaj bölümünü bitirenler icin baska bölüm eklenebilirmi böyle bir durum olabilirmi mesala ziraat müh. gibi ekleme yapilabilirmi tercihlerde.jean dark yanitlarsan cok sevinirim.
felisleox haklı ama şunu da ekliyeyim benim bölümümün ismi peyzaj dı eğer peyzaj uygulamaları olsaydı ziraat müh. nede geçebilirdim..mezun olduğunda diplomanda ne yazdığı önemli bende peyzaj dio...zaten dediğin gibi bir değişiklik yapılması çok zor ..

http://antirutinisler.blogcu.com/

Hep Destek TAM Destek..!!
Jean Dark Çevrimdışı  
Eski 14-11-05, 13:28   #42
Üye

ffelisya kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 07-08-05
İtibar Gücü: 49 ffelisya Sanal Karizma İstemiyor
Anladim.yani degisme konusu olabilir bölümlerde.tsekkür ederim bilgilendirdigin icin.
ffelisya Çevrimdışı  
Eski 17-11-05, 01:15   #43
İntibak Fatihi

cyperin kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 04-08-04
İtibar Gücü: 63 cyperin İtibar düzeyini kapadı
Alıntı:
ffelisya tarafından gönderildi
Slm.acaba bu sene peyzaj bölümünü bitirenler icin baska bölüm eklenebilirmi böyle bir durum olabilirmi mesala ziraat müh. gibi ekleme yapilabilirmi tercihlerde.jean dark yanitlarsan cok sevinirim.
şöyle birşey ekleyeyim ziraat mühendisliği bölümünün alt proğramlarında peyzaj bölümü bulunmamakta dolaysıyla peyzaj mezunlarının ziraat mühendisliğine geçme ihtimalleri çok az olması gerekir.

Gel, gel, ne olursan ol yine gel,
İster kafir, ister mecusi, ister puta tapan ol yine gel,
Bizim dergahımız, umitsizlik dergahı değildir,
Yüz kere tövbeni bozmuş olsan da yine gel...
cyperin Çevrimdışı  
Eski 04-12-05, 00:13   #44
Üye

Giriş Tarihi: 03-12-05
İtibar Gücü: 0 ahmet70 Sanal Karizma İstemiyor
selam arkadaşlar ben ege üniversitesi peyzaj uygulama bölümü 2003 mezunuyum, siteyi yeni keşfettim. 2 yıldır kendi şirketimde peyzaj taahhut işeri ve çiçek soğanı üretimi ithalat ve ihracatı yapıyorum. iş konusunda (peyzaj için) lisans eğitimi olmazsa olmaz değil fakat bununla birlikte sadece kariyer yapma açısından gerekli bir unsur. durum böyle olunca eğitimimi tamamlamak açısında dgs gibi bir arayışa girdim ve kendimi bu sitede buldum. meslekle ilgili arkadaşlarla tanışmak ve bilgi alışverişi yapmak isterim. hoşçakalın
ahmet70 Çevrimdışı  
dikeygecis.org Reklam
Eski 04-12-05, 15:31   #45
Hemen Dönecek?!!

İtibar Gücü: 63 Jean Dark daha yeniJean Dark daha yeniJean Dark daha yeniJean Dark daha yeni
Alıntı:
ahmet70 tarafından gönderildi
selam arkadaşlar ben ege üniversitesi peyzaj uygulama bölümü 2003 mezunuyum, siteyi yeni keşfettim. 2 yıldır kendi şirketimde peyzaj taahhut işeri ve çiçek soğanı üretimi ithalat ve ihracatı yapıyorum. iş konusunda (peyzaj için) lisans eğitimi olmazsa olmaz değil fakat bununla birlikte sadece kariyer yapma açısından gerekli bir unsur. durum böyle olunca eğitimimi tamamlamak açısında dgs gibi bir arayışa girdim ve kendimi bu sitede buldum. meslekle ilgili arkadaşlarla tanışmak ve bilgi alışverişi yapmak isterim. hoşçakalın
slm arkadaşım peyzaj 2004 mezunuyum sakarya ünv.bu başlık altında mesleki kritik yapabiliriz...

Jean Dark Çevrimdışı  
Eski 18-12-05, 16:36   #46
Hemen Dönecek?!!

Avrupa Birliği "Alburg Sözleşmesi" metnine çok acil ihtiyacım var. google da aradım ama bulamadım. bu konuda bilgisi olupta paylaşmak isteyen varsa çok memnun olurum...

Jean Dark Çevrimdışı  
Eski 21-12-05, 19:45   #47
YaPozitifOl,yada SessizOl

sometimes kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 19-12-05
İtibar Gücü: 44 sometimes Sanal Karizma İstemiyor
Peyzaj bölümü mezunuyum.246... aldım.Dogal olarak kazanamadım..Bu sene dersaneye gidiyorum...İstanbul üniversitesini kazanmayı istiyorum....Kendimizi bu senenin puanlarına göre hazırlamak bence çok yanlış..Çünkü ist. üniv. puanı düşerken zonguldak kara elmas üniv. puanı baya bi arttı...benim adresime sonuç kağıdım gelmedi...Netlere eklenecek olan puanın hangisi olduğunu bilmiyorum.Mesela say söz ve ea puanları vardı(66 civarı)...birde 50 li bi puan vardı bana bu konuda yardımcı olabilirmisiniz?......kendinize ii bakın..görüşmek üzere....başarılar...
sometimes Çevrimdışı  
Eski 21-12-05, 19:48   #48
Hemen Dönecek?!!

Alıntı:
sometimes tarafından gönderildi
Peyzaj bölümü mezunuyum.246... aldım.Dogal olarak kazanamadım..Bu sene dersaneye gidiyorum...İstanbul üniversitesini kazanmayı istiyorum....Kendimizi bu senenin puanlarına göre hazırlamak bence çok yanlış..Çünkü ist. üniv. puanı düşerken zonguldak kara elmas üniv. puanı baya bi arttı...benim adresime sonuç kağıdım gelmedi...Netlere eklenecek olan puanın hangisi olduğunu bilmiyorum.Mesela say söz ve ea puanları vardı(66 civarı)...birde 50 li bi puan vardı bana bu konuda yardımcı olabilirmisiniz?......kendinize ii bakın..görüşmek üzere....başarılar...
bende 249 aldım bu yıl dershaneye gidiorum aynen sayısal aöbp bölümünde yazan puan geçerli olur hangi dershanedesin bu arada?

Jean Dark Çevrimdışı  
Eski 23-12-05, 13:00   #49
YaPozitifOl,yada SessizOl

sometimes kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 19-12-05
İtibar Gücü: 44 sometimes Sanal Karizma İstemiyor
Alıntı:
jean dark tarafından gönderildi
bende 249 aldım bu yıl dershaneye gidiorum aynen sayısal aöbp bölümünde yazan puan geçerli olur hangi dershanedesin bu arada?

Jean dark sende mi Sakarya Üniversitesi mezunusun...Bilgilendirğin için sağol...
aksaray ******dayım...ya sen
sometimes Çevrimdışı  
Eski 23-12-05, 13:03   #50
Hemen Dönecek?!!

Alıntı:
sometimes tarafından gönderildi
Jean dark sende mi Sakarya Üniversitesi mezunusun...Bilgilendirğin için sağol...
aksaray ******dayım...ya sen
evet sakarya mezunuyum kadıköy ****** dayım profilimde msn adresim var ordan da haberleşebiliris...

Bu mesaj en son " 23-12-05 " tarihinde saat 13:12 itibariyle Jean Dark tarafından düzenlenmiştir....
Jean Dark Çevrimdışı  

Arkadaşlarınızla Paylaşın

Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları