![]() |
||
|
|||||||
|
|
|
|
| DGS-Tercih DGS'de Tercih yaparken dikkat etmeniz gerekenler,DGS de tercihleriniz,DGS ile kazanmak istediğiniz bölüm hakkında üyelerin görüşleri burada. |
|
|
Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#41 | |
|
Hemen Dönecek?!!
Giriş Tarihi: 19-06-05
İtibar Gücü: 63
![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
|
|
|
#42 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 07-08-05
İtibar Gücü: 49
![]() |
Anladim.yani degisme konusu olabilir bölümlerde.tsekkür ederim bilgilendirdigin icin.
|
|
|
|
|
#43 | |
|
İntibak Fatihi
Giriş Tarihi: 04-08-04
![]() |
Alıntı:
2007 DÜNYA MEVLANA YILI OLARAK İLAN EDİLMİŞTİR Gel, gel, ne olursan ol yine gel, İster kafir, ister mecusi, ister puta tapan ol yine gel, Bizim dergahımız, umitsizlik dergahı değildir, Yüz kere tövbeni bozmuş olsan da yine gel... |
|
|
|
|
|
#44 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 03-12-05
İtibar Gücü: 0
![]() |
selam arkadaşlar ben ege üniversitesi peyzaj uygulama bölümü 2003 mezunuyum, siteyi yeni keşfettim. 2 yıldır kendi şirketimde peyzaj taahhut işeri ve çiçek soğanı üretimi ithalat ve ihracatı yapıyorum. iş konusunda (peyzaj için) lisans eğitimi olmazsa olmaz değil fakat bununla birlikte sadece kariyer yapma açısından gerekli bir unsur. durum böyle olunca eğitimimi tamamlamak açısında dgs gibi bir arayışa girdim ve kendimi bu sitede buldum. meslekle ilgili arkadaşlarla tanışmak ve bilgi alışverişi yapmak isterim. hoşçakalın
|
|
|
| dikeygecis.org Reklam |
|
|
#45 | |
|
Hemen Dönecek?!!
Alıntı:
|
|
|
#46 |
|
Hemen Dönecek?!!
Avrupa Birliği "Alburg Sözleşmesi" metnine çok acil ihtiyacım var. google da aradım ama bulamadım. bu konuda bilgisi olupta paylaşmak isteyen varsa çok memnun olurum...
|
|
#47 |
|
YaPozitifOl,yada SessizOl
Giriş Tarihi: 19-12-05
İtibar Gücü: 44
![]() |
Peyzaj bölümü mezunuyum.246... aldım.Dogal olarak kazanamadım..Bu sene dersaneye gidiyorum...İstanbul üniversitesini kazanmayı istiyorum....Kendimizi bu senenin puanlarına göre hazırlamak bence çok yanlış..Çünkü ist. üniv. puanı düşerken zonguldak kara elmas üniv. puanı baya bi arttı...benim adresime sonuç kağıdım gelmedi...Netlere eklenecek olan puanın hangisi olduğunu bilmiyorum.Mesela say söz ve ea puanları vardı(66 civarı)...birde 50 li bi puan vardı bana bu konuda yardımcı olabilirmisiniz?......kendinize ii bakın..görüşmek üzere....başarılar...
|
|
|
|
|
#48 | |
|
Hemen Dönecek?!!
Alıntı:
sayısal aöbp bölümünde yazan puan geçerli olur hangi dershanedesin bu arada?
|
|
|
#49 | |
|
YaPozitifOl,yada SessizOl
Giriş Tarihi: 19-12-05
İtibar Gücü: 44
![]() |
Alıntı:
Jean dark sende mi Sakarya Üniversitesi mezunusun...Bilgilendirğin için sağol... aksaray ******dayım...ya sen ![]() |
|
|
|
|
|
#50 | |
|
Hemen Dönecek?!!
Alıntı:
profilimde msn adresim var ordan da haberleşebiliris...
Bu mesaj en son " 23-12-05 " tarihinde saat 13:12 itibariyle Jean Dark tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
| Arkadaşlarınızla Paylaşın |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|