DGS - Dikey Geçiş Sınavı - İntibak - MYO
Google

Geri Git   DGS - Dikey Geçiş Sınavı - İntibak - MYO > DGS - Dikey Geçiş Sınavı Tercih > DGS-Tercih
Anasayfa Kayıt Konuları Okundu İşaretle

DGS-Tercih DGS'de Tercih yaparken dikkat etmeniz gerekenler,DGS de tercihleriniz,DGS ile kazanmak istediğiniz bölüm hakkında üyelerin görüşleri burada.

Konu Araçları Mod Seç
Eski 21-06-08, 18:13   #321
Aktif Üye

melancholl kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 22-06-07
İtibar Gücü: 21 melancholl Sanal Karizma İstemiyor
arkadaşlar bende geçen sne sizler gibi dgsye hazırlanıodum ve 20 günlük sıkı ama gerçekten sıkı bi programla çalışırsanız sorun kalmıyo ben öyle yaptım en azından..
şimdi ege peyzaj mimarlığı intibakta olmakla beraber geçeceğim konusu biraz muamma. çünkü muaf tutulduğunuz derslerden başka bir ders için sorumlu tutuluosunuz. örnegin konstrüksiyon ve perspektif derslerini almadan sizden projede kesit ve perspektif istiyolar inanın çok zor...

bide ben sakarya üni. geyve peyzaj mezunuyum. sınıf 20 kısılıktı. ve sınıfın tamam sayısal cıkıslıydı.diger okullar içinde aynı şey geçerli bilmem ama bizde duz-super lise-kolej-andolu lisesi wardı dolyısıyla alt yapısı sağlam olan kısler olması dolayısıyla peyzaj programı ogrencılerı ziraat ve ormanın puanını yükseltıyolar bu konuda hak werıorm sıze ama kımsede acıkta kalmak ıstemıyor.

şimdiden hepinize bol şans ve basarı dılıyorum..
Eski 21-06-08, 19:42
parker
Bu mesaj silinmiştir. parker.
Eski 23-06-08, 12:12   #322
Aktif Üye+

Giriş Tarihi: 15-11-06
İtibar Gücü: 31 meyrasu86 daha yenimeyrasu86 daha yeni
Alıntı:
melancholl tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
arkadaşlar bende geçen sne sizler gibi dgsye hazırlanıodum ve 20 günlük sıkı ama gerçekten sıkı bi programla çalışırsanız sorun kalmıyo ben öyle yaptım en azından..
şimdi ege peyzaj mimarlığı intibakta olmakla beraber geçeceğim konusu biraz muamma. çünkü muaf tutulduğunuz derslerden başka bir ders için sorumlu tutuluosunuz. örnegin konstrüksiyon ve perspektif derslerini almadan sizden projede kesit ve perspektif istiyolar inanın çok zor...

bide ben sakarya üni. geyve peyzaj mezunuyum. sınıf 20 kısılıktı. ve sınıfın tamam sayısal cıkıslıydı.diger okullar içinde aynı şey geçerli bilmem ama bizde duz-super lise-kolej-andolu lisesi wardı dolyısıyla alt yapısı sağlam olan kısler olması dolayısıyla peyzaj programı ogrencılerı ziraat ve ormanın puanını yükseltıyolar bu konuda hak werıorm sıze ama kımsede acıkta kalmak ıstemıyor.

şimdiden hepinize bol şans ve basarı dılıyorum..
kutlarım sizi tabi mat.temeliniz olmasa 20 günde kazanılması pek mümkün degil dimi?bende 1 senedir calışıyorum düzenli olarak yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik umarım bizde sizin gibi başarılı oluruz....
Görünmezi gören sırdan haber ver

meyrasu86 Çevrimdışı  
Eski 08-07-08, 15:15   #323
Üye

Giriş Tarihi: 01-07-08
İtibar Gücü: 6 nesip Sanal Karizma İstemiyor
arkadaslar geçen sene ziraatı kazananlar kaç net yaptılar ve kazandıgı üniv.hakkında bilgi verirlerse sevinirim.
nesip Çevrimdışı  
Eski 08-07-08, 18:08   #324
Aktif Üye++

byskandal kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 17-06-06
İtibar Gücü: 38 byskandal Sanal Karizma İstemiyor
okula göre değişti ama en düşük harran var o bile 247 ile kapattı ...

kesin olmamakla beraber 50 sayısal 50 sözel
Eski 09-07-08, 16:08   #325
Üye

Giriş Tarihi: 01-07-08
İtibar Gücü: 6 nesip Sanal Karizma İstemiyor
çok tsk ederim saol.
nesip Çevrimdışı  

Arkadaşlarınızla Paylaşın

Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları