DGS - Dikey Geçiş Sınavı - İntibak - MYO
Google

Geri Git   DGS - Dikey Geçiş Sınavı - İntibak - MYO > DGS - Dikey Geçiş Sınavı Tercih > DGS-Tercih
Anasayfa Kayıt Konuları Okundu İşaretle

DGS-Tercih DGS'de Tercih yaparken dikkat etmeniz gerekenler,DGS de tercihleriniz,DGS ile kazanmak istediğiniz bölüm hakkında üyelerin görüşleri burada.

Konu Araçları Mod Seç
Eski 05-10-05, 13:10   #21
Aktif Üye

tehannus kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 27-07-05
İtibar Gücü: 49 tehannus İtibar düzeyini kapadı
Ziraat Mühendisliğine geçmek için ek kontenjanla su ürünleri bölümünü tercih edeceğim.Ziraat Mühendisliğine geçmek isteyen arkadaşları Tercan Myo Su Ürünleri bölümüne bekliyorum.Teknik kadrodaki memurlar için bire bir yöntem öss ile şansınız yoksa...
Eski 06-10-05, 18:47   #22
Üye

Giriş Tarihi: 14-08-05
İtibar Gücü: 48 mor_80 Sanal Karizma İstemiyor
merhaba arkadaşlar ben uludağ üni. peyzaj okuyorum bu sene dgs sınavına giricem. intibak sınavını geçmiş arkadaş yok mu hiç daha fazla ayrıntı için? hangi üni.ler olduğu önemli değil en azından fikir edinmiş oluruz.
mor_80 Çevrimdışı  
dikeygecis.org Reklam
Eski 06-10-05, 18:56   #23
Hemen Dönecek?!!

Jean Dark kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 19-06-05
İtibar Gücü: 63 Jean Dark daha yeniJean Dark daha yeniJean Dark daha yeniJean Dark daha yeni
Alıntı:
mor_80 tarafından gönderildi
merhaba arkadaşlar ben uludağ üni. peyzaj okuyorum bu sene dgs sınavına giricem. intibak sınavını geçmiş arkadaş yok mu hiç daha fazla ayrıntı için? hangi üni.ler olduğu önemli değil en azından fikir edinmiş oluruz.

slm ben 2004 peyzaj mezunuyum bu yıl ilk girişimdi olmadı intibak sınavı diil dgs sınavını kasteddin sanırım?intibak sınavı die bişi duymadım..sitede 2 peyzajcı vardık ikimizde bu yıl giremedik.kontenjan üniversiteler ve puanlar için ana sayfadan 2004-2005 taban puanları yazan listeyi down edersen yardımcı olabilir..

http://antirutinisler.blogcu.com/

Hep Destek TAM Destek..!!
Jean Dark Çevrimdışı  
Eski 06-10-05, 22:19   #24
Aktif Üye

Dgs ile Ziraat Mühendisliğine geçiş yapmak isteyenleri aydınlatmak maksadıyla Türkiyenin değişik üniversitelerinde ziraat mühendisliğini okuyan veya dgs ile bu bölümü kazananlardan bilgi rica ediyorum.teşekkürler...
Eski 07-10-05, 15:47   #25
İntibak Fatihi

cyperin kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 04-08-04
İtibar Gücü: 63 cyperin İtibar düzeyini kapadı
sevgili tehannus arkadaşım ben dgs ile ziraat mühendisliği bölümüne geçiş yaptım hangi konuda soru sormak istiyorsan sorabilirsin.ben bu konuda yardımcı olacağımı diger formlarda açıkça dile getirdim ve ilan ettim ziraat mühendisliği ile ilgili sorusu olan arkadaşlar bana ulaşabilir bunu tekrar açıkça ilan ediyorum.

Gel, gel, ne olursan ol yine gel,
İster kafir, ister mecusi, ister puta tapan ol yine gel,
Bizim dergahımız, umitsizlik dergahı değildir,
Yüz kere tövbeni bozmuş olsan da yine gel...
cyperin Çevrimdışı  
Eski 07-10-05, 17:21   #26
Aktif Üye

teşekkürler arkadaşım.su ürünlerinden hangi bölüme geçiş yapabiliyorum ziraat mühendisliği bölümlerinden.intibak sınıfı zor oluyor mu.şimdilik bu kadar yeter....
Eski 07-10-05, 19:01   #27
Üye

teşekkürler jean dark.ben intibak sınıfı demek istemiştim.siteyi uzun zamandır takip ediyorum.dgs sınavıyla ilgili birçok bilgi edindim kitap seçerkende bu siteden faydalandım.intibak sınıfına gelince umarım bu yıl kazanırız ve bizden sonrakilere yardımcı oluruz.
mor_80 Çevrimdışı  
Eski 07-10-05, 19:03   #28
Hemen Dönecek?!!

Jean Dark kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 19-06-05
İtibar Gücü: 63 Jean Dark daha yeniJean Dark daha yeniJean Dark daha yeniJean Dark daha yeni
Alıntı:
mor_80 tarafından gönderildi
teşekkürler jean dark.ben intibak sınıfı demek istemiştim.siteyi uzun zamandır takip ediyorum.dgs sınavıyla ilgili birçok bilgi edindim kitap seçerkende bu siteden faydalandım.intibak sınıfına gelince umarım bu yıl kazanırız ve bizden sonrakilere yardımcı oluruz.

inşallah meslekdaşım yardıma ihtiyacın olursa yada soracağın bişi burdayıs
ayrıca verdiğim linkte peyzaj mimarlığı bulunan üniversiteler hakkında bilgi mevcut incelersiniz

http://www.akdeniz.edu.tr/ziraat/bol...eyzaj/link.htm

http://antirutinisler.blogcu.com/

Hep Destek TAM Destek..!!

Bu mesaj en son " 07-10-05 " tarihinde saat 20:14 itibariyle Jean Dark tarafından düzenlenmiştir....
Jean Dark Çevrimdışı  
Eski 07-10-05, 22:26   #29
Üye

cetinertugrul kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 20-06-05
İtibar Gücü: 51 cetinertugrul Sanal Karizma İstemiyor
Dostum ben ankara üniversitesi ziraat fakültesinde intibak programını okuyorum. İntibak baya zorlu geçecek. Burda ders geçme notu 70 banada ilk dönem 12 ikinci dönem 11 ders verdiler. Dgs ile buraya gelmeni pek tavsiye etmem
Eski 08-10-05, 21:16   #30
Üye

link için saol arkadaşım çok işe yaradı.daha çok başını ağrıtırım ben senin
mor_80 Çevrimdışı  

Arkadaşlarınızla Paylaşın

Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları