![]() |
||
|
|
#21 |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 27-07-05
İtibar Gücü: 49
![]() |
Ziraat Mühendisliğine geçmek için ek kontenjanla su ürünleri bölümünü tercih edeceğim.Ziraat Mühendisliğine geçmek isteyen arkadaşları Tercan Myo Su Ürünleri bölümüne bekliyorum.Teknik kadrodaki memurlar için bire bir yöntem öss ile şansınız yoksa...
|
|
#22 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 14-08-05
İtibar Gücü: 48
![]() |
merhaba arkadaşlar ben uludağ üni. peyzaj okuyorum bu sene dgs sınavına giricem. intibak sınavını geçmiş arkadaş yok mu hiç daha fazla ayrıntı için? hangi üni.ler olduğu önemli değil en azından fikir edinmiş oluruz.
|
|
|
| dikeygecis.org Reklam |
|
|
#23 | |
|
Hemen Dönecek?!!
Giriş Tarihi: 19-06-05
İtibar Gücü: 63
![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
slm ben 2004 peyzaj mezunuyum bu yıl ilk girişimdi olmadı intibak sınavı diil dgs sınavını kasteddin sanırım?intibak sınavı die bişi duymadım..sitede 2 peyzajcı vardık ikimizde bu yıl giremedik.kontenjan üniversiteler ve puanlar için ana sayfadan 2004-2005 taban puanları yazan listeyi down edersen yardımcı olabilir..
|
|
|
#24 |
|
Aktif Üye
![]() |
Dgs ile Ziraat Mühendisliğine geçiş yapmak isteyenleri aydınlatmak maksadıyla Türkiyenin değişik üniversitelerinde ziraat mühendisliğini okuyan veya dgs ile bu bölümü kazananlardan bilgi rica ediyorum.teşekkürler...
|
|
#25 |
|
İntibak Fatihi
Giriş Tarihi: 04-08-04
![]() |
sevgili tehannus arkadaşım ben dgs ile ziraat mühendisliği bölümüne geçiş yaptım hangi konuda soru sormak istiyorsan sorabilirsin.ben bu konuda yardımcı olacağımı diger formlarda açıkça dile getirdim ve ilan ettim ziraat mühendisliği ile ilgili sorusu olan arkadaşlar bana ulaşabilir bunu tekrar açıkça ilan ediyorum.
2007 DÜNYA MEVLANA YILI OLARAK İLAN EDİLMİŞTİR Gel, gel, ne olursan ol yine gel, İster kafir, ister mecusi, ister puta tapan ol yine gel, Bizim dergahımız, umitsizlik dergahı değildir, Yüz kere tövbeni bozmuş olsan da yine gel... |
|
|
|
|
#26 |
|
Aktif Üye
![]() |
teşekkürler arkadaşım.su ürünlerinden hangi bölüme geçiş yapabiliyorum ziraat mühendisliği bölümlerinden.intibak sınıfı zor oluyor mu.şimdilik bu kadar yeter....
|
|
#27 |
|
Üye
![]() |
teşekkürler jean dark.ben intibak sınıfı demek istemiştim.siteyi uzun zamandır takip ediyorum.dgs sınavıyla ilgili birçok bilgi edindim kitap seçerkende bu siteden faydalandım.intibak sınıfına gelince umarım bu yıl kazanırız ve bizden sonrakilere yardımcı oluruz.
|
|
|
|
|
#28 | |
|
Hemen Dönecek?!!
Giriş Tarihi: 19-06-05
![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
inşallah meslekdaşım yardıma ihtiyacın olursa yada soracağın bişi burdayıs ![]() ayrıca verdiğim linkte peyzaj mimarlığı bulunan üniversiteler hakkında bilgi mevcut incelersiniz ![]() http://www.akdeniz.edu.tr/ziraat/bol...eyzaj/link.htm
Bu mesaj en son " 07-10-05 " tarihinde saat 20:14 itibariyle Jean Dark tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 20-06-05
İtibar Gücü: 51
![]() |
Dostum ben ankara üniversitesi ziraat fakültesinde intibak programını okuyorum. İntibak baya zorlu geçecek. Burda ders geçme notu 70 banada ilk dönem 12 ikinci dönem 11 ders verdiler. Dgs ile buraya gelmeni pek tavsiye etmem
|
|
|
#30 |
|
Üye
![]() |
link için saol arkadaşım çok işe yaradı.daha çok başını ağrıtırım ben senin
|
|