![]() |
||
|
|
#11 | |
|
Üye
Giriş Tarihi: 20-06-05
İtibar Gücü: 51
![]() |
Alıntı:
![]() |
|
|
|
| dikeygecis.org Reklam |
|
|
#12 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 04-09-05
İtibar Gücü: 48
![]() |
ben de çukurova kazanmak istiorum ama intibak sınıfı ile ilgili bilgisi olan var mı?
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Hemen Dönecek?!!
Giriş Tarihi: 19-06-05
İtibar Gücü: 63
![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
öncelikle sorularını tam sormalısın çukurova kazanmak istiosun ama ziraat müh mi? peyzaj mim mı?
|
|
|
#14 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 04-09-05
İtibar Gücü: 48
![]() |
ziraat hakkında öğrenmek istiyorum..bi de bi sorum daha var
şimdi ben ank. ün. den mezun oldum ama bu sene giricem sınava yalnız iki yılllık ziraat ea ile alıyo fakülte ise fen puanıyla.ben lisede fenciydim.şimdi dgs de fen puanım mı etkili olucak yoksa puanım mı düşücek?
|
|
#15 | |
|
Hemen Dönecek?!!
Alıntı:
sorunu tam anlamadım sen iki yıllık ziraat bölümünün ea ile aldığını sölüosun?? ziraat müh sayısal ile alıo bu nası oluo anlamadım ben peyzajcıyım ama peyzaj sayısalla alıo benim okulumda ziraat de sayısaldı??? önce şunu bi açıklığa kavuşturalım....ok ama şu durumda sayısal puanla dgs den gireceğin için puanında düşme olmaz diye umuorum ...
|
|
|
#16 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 20-06-05
İtibar Gücü: 51
![]() |
Darkwitch lisedeki hiçbir puanın dgs de önemli değil. Dgs de başarı puanın yüksek okulda aldığın notlara göre belli oluyor.
Darkwitch lisedeki hiçbir puanın dgs de önemli değil. Dgs de başarı puanın yüksek okulda aldığın notlara göre belli oluyor. Bu mesaj en son " 09-09-05 " tarihinde saat 12:55 itibariyle Utku tarafından düzenlenmiştir.... Neden: ardarda ileti |
|
|
|
|
#17 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 13-09-05
İtibar Gücü: 0
![]() |
merhaba arkadaşlar ben ankara üni. peyzaj da okuyorum ve bu sene dgs sınavına girip çukurova üni. payzaj mimarlığını kazanmak istiyorum ama bu intibak programı denen şey gözümü korkuttu acaba ank. dan çukurovaya geçiş yapmış olan bi arkadaş varmı bana yardımcı olabilirmii hangi dersleri alıyoruz ? ? dgs sınavıyla geçiş yapanları atmak için ellerinden geleni yapıyorlarmıı
![]() |
|
|
|
|
#18 | |
|
Hemen Dönecek?!!
Alıntı:
merhaba bende sakarya peyzaj mezunuyum çukurova benimde istediim bi yer rakibiz sanırım intibaktan korkma ya benim arkadaşım ankara ünv peyzaj mimarlığında okuo bu yıl intibak bitti 2004 de geçmişti o intibağın ağır olduunu söledi ama o ünv sine göre de değişio sanırım ![]()
|
|
|
#19 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 03-09-05
İtibar Gücü: 0
![]() |
peyzaj hakkında bilgisi olan var mı???
selam arkadaşlar...ben 2 yıllık peyzaj bölümü öğrencisiyim...DGS ile İSTANBUL ÜNİVERSİTESİNE veya KARADENİZ TEK. ÜNİVERSİTESİNE geçebilmem için ortalama kaç net yapmam gerek???.bilgisi olan arkadaşlar bilgilerini paylaşırlarsa çok sevinirim..ve DGS ile kazanan arkadaşlar DGS çalışmasında hangi kaynakları tavsiye ederler???şimdiden değerli bilgilerinizi benimle paylaştığınız için çok teşekkürler...görüşmek ve iletişim kurmak üzere hoşçakalın...SEE YOU LATER...
|
|
|
|
|
#20 | |
|
Hemen Dönecek?!!
Alıntı:
ösym taban puanlarına bakmışsındır peyzaj mimarlığı en düşük kaçla kapatmış.birde ana sayfada puan hesaplama robotu var kaç nete kaç puan alacağını ordan öğrenebilirsin ...başarılar meslektaşım.. kaynak içinse şu linki incelersin.. Kaynak inceleme Bölümü Yorumlar
|
| Arkadaşlarınızla Paylaşın |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|