DGS - Dikey Geçiş Sınavı - İntibak - MYO
Google

Geri Git   DGS - Dikey Geçiş Sınavı - İntibak - MYO > DGS - Dikey Geçiş Sınavı Tercih > DGS-Tercih
Anasayfa Kayıt Konuları Okundu İşaretle

DGS-Tercih DGS'de Tercih yaparken dikkat etmeniz gerekenler,DGS de tercihleriniz,DGS ile kazanmak istediğiniz bölüm hakkında üyelerin görüşleri burada.

Konu Araçları Mod Seç
Eski 25-08-05, 15:24   #11
Üye

cetinertugrul kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 20-06-05
İtibar Gücü: 51 cetinertugrul Sanal Karizma İstemiyor
Alıntı:
engin tarafından gönderildi
272 puan aldım ve ilk tercihim olan Ankara Ünv. ziraat fakültesini kazandım :..kazanan başka ark varsa görüşelim..
engin ben de Ankara üniversitesi ziraat fakültesini kazandım. Görüşelim. İntibak dersleri hakkında bilgin varmı?
cetinertugrul Çevrimdışı  
dikeygecis.org Reklam
Eski 05-09-05, 02:17   #12
Üye

darkwitch kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 04-09-05
İtibar Gücü: 48 darkwitch Sanal Karizma İstemiyor
ben de çukurova kazanmak istiorum ama intibak sınıfı ile ilgili bilgisi olan var mı?
darkwitch Çevrimdışı  
Eski 05-09-05, 09:38   #13
Hemen Dönecek?!!

Jean Dark kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 19-06-05
İtibar Gücü: 63 Jean Dark daha yeniJean Dark daha yeniJean Dark daha yeniJean Dark daha yeni
Alıntı:
darkwitch tarafından gönderildi
ben de çukurova kazanmak istiorum ama intibak sınıfı ile ilgili bilgisi olan var mı?

öncelikle sorularını tam sormalısın çukurova kazanmak istiosun ama ziraat müh mi? peyzaj mim mı?

http://antirutinisler.blogcu.com/

Hep Destek TAM Destek..!!
Jean Dark Çevrimdışı  
Eski 09-09-05, 02:18   #14
Üye

darkwitch kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 04-09-05
İtibar Gücü: 48 darkwitch Sanal Karizma İstemiyor
ziraat hakkında öğrenmek istiyorum..bi de bi sorum daha var

şimdi ben ank. ün. den mezun oldum ama bu sene giricem sınava yalnız iki yılllık ziraat ea ile alıyo fakülte ise fen puanıyla.ben lisede fenciydim.şimdi dgs de fen puanım mı etkili olucak yoksa puanım mı düşücek?
Eski 09-09-05, 09:48   #15
Hemen Dönecek?!!

İtibar Gücü: 63 Jean Dark daha yeniJean Dark daha yeniJean Dark daha yeniJean Dark daha yeni
Alıntı:
darkwitch tarafından gönderildi
ziraat hakkında öğrenmek istiyorum..bi de bi sorum daha var

şimdi ben ank. ün. den mezun oldum ama bu sene giricem sınava yalnız iki yılllık ziraat ea ile alıyo fakülte ise fen puanıyla.ben lisede fenciydim.şimdi dgs de fen puanım mı etkili olucak yoksa puanım mı düşücek?

sorunu tam anlamadım sen iki yıllık ziraat bölümünün ea ile aldığını sölüosun?? ziraat müh sayısal ile alıo bu nası oluo anlamadım ben peyzajcıyım ama peyzaj sayısalla alıo benim okulumda ziraat de sayısaldı??? önce şunu bi açıklığa kavuşturalım....ok ama şu durumda sayısal puanla dgs den gireceğin için puanında düşme olmaz diye umuorum ...

Jean Dark Çevrimdışı  
Eski 09-09-05, 09:55   #16
Üye

cetinertugrul kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 20-06-05
İtibar Gücü: 51 cetinertugrul Sanal Karizma İstemiyor
Darkwitch lisedeki hiçbir puanın dgs de önemli değil. Dgs de başarı puanın yüksek okulda aldığın notlara göre belli oluyor.

Darkwitch lisedeki hiçbir puanın dgs de önemli değil. Dgs de başarı puanın yüksek okulda aldığın notlara göre belli oluyor.

Bu mesaj en son " 09-09-05 " tarihinde saat 12:55 itibariyle Utku tarafından düzenlenmiştir.... Neden: ardarda ileti
cetinertugrul Çevrimdışı  
Eski 13-09-05, 19:00   #17
Üye

Giriş Tarihi: 13-09-05
İtibar Gücü: 0 silin:) Sanal Karizma İstemiyor
merhaba arkadaşlar ben ankara üni. peyzaj da okuyorum ve bu sene dgs sınavına girip çukurova üni. payzaj mimarlığını kazanmak istiyorum ama bu intibak programı denen şey gözümü korkuttu acaba ank. dan çukurovaya geçiş yapmış olan bi arkadaş varmı bana yardımcı olabilirmii hangi dersleri alıyoruz ? ? dgs sınavıyla geçiş yapanları atmak için ellerinden geleni yapıyorlarmıı
silin:) Çevrimdışı  
Eski 13-09-05, 19:21   #18
Hemen Dönecek?!!

Alıntı:
silin:) tarafından gönderildi
merhaba arkadaşlar ben ankara üni. peyzaj da okuyorum ve bu sene dgs sınavına girip çukurova üni. payzaj mimarlığını kazanmak istiyorum ama bu intibak programı denen şey gözümü korkuttu acaba ank. dan çukurovaya geçiş yapmış olan bi arkadaş varmı bana yardımcı olabilirmii hangi dersleri alıyoruz ? ? dgs sınavıyla geçiş yapanları atmak için ellerinden geleni yapıyorlarmıı

merhaba bende sakarya peyzaj mezunuyum çukurova benimde istediim bi yer rakibiz sanırım intibaktan korkma ya benim arkadaşım ankara ünv peyzaj mimarlığında okuo bu yıl intibak bitti 2004 de geçmişti o intibağın ağır olduunu söledi ama o ünv sine göre de değişio sanırım

Jean Dark Çevrimdışı  
Eski 24-09-05, 20:36   #19
Üye

Giriş Tarihi: 03-09-05
İtibar Gücü: 0 cagatayd Sanal Karizma İstemiyor
peyzaj hakkında bilgisi olan var mı???

selam arkadaşlar...ben 2 yıllık peyzaj bölümü öğrencisiyim...DGS ile İSTANBUL ÜNİVERSİTESİNE veya KARADENİZ TEK. ÜNİVERSİTESİNE geçebilmem için ortalama kaç net yapmam gerek???.bilgisi olan arkadaşlar bilgilerini paylaşırlarsa çok sevinirim..ve DGS ile kazanan arkadaşlar DGS çalışmasında hangi kaynakları tavsiye ederler???şimdiden değerli bilgilerinizi benimle paylaştığınız için çok teşekkürler...görüşmek ve iletişim kurmak üzere hoşçakalın...SEE YOU LATER...
cagatayd Çevrimdışı  
Eski 24-09-05, 20:46   #20
Hemen Dönecek?!!

Alıntı:
cagatayd tarafından gönderildi
selam arkadaşlar...ben 2 yıllık peyzaj bölümü öğrencisiyim...DGS ile İSTANBUL ÜNİVERSİTESİNE veya KARADENİZ TEK. ÜNİVERSİTESİNE geçebilmem için ortalama kaç net yapmam gerek???.bilgisi olan arkadaşlar bilgilerini paylaşırlarsa çok sevinirim..ve DGS ile kazanan arkadaşlar DGS çalışmasında hangi kaynakları tavsiye ederler???şimdiden değerli bilgilerinizi benimle paylaştığınız için çok teşekkürler...görüşmek ve iletişim kurmak üzere hoşçakalın...SEE YOU LATER...

ösym taban puanlarına bakmışsındır peyzaj mimarlığı en düşük kaçla kapatmış.birde ana sayfada puan hesaplama robotu var kaç nete kaç puan alacağını ordan öğrenebilirsin ...başarılar meslektaşım..

kaynak içinse şu linki incelersin..

Kaynak inceleme Bölümü Yorumlar

Jean Dark Çevrimdışı  

Arkadaşlarınızla Paylaşın

Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları