DGS - Dikey Geçiş Sınavı - İntibak - MYO
Google

Geri Git   DGS - Dikey Geçiş Sınavı - İntibak - MYO > Forum Hakkında > Site Hakkında
Anasayfa Kayıt Konuları Okundu İşaretle

Site Hakkında Site ve Forum hakkında görüş,öneriler ve şikayetletiniz için bu bölümü kullanabilirsiniz.

Yanıtla

Konu Araçları Mod Seç
Eski 22-08-05, 21:02   #21
9 Temmuz 2006

Funn kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 12-07-04
İtibar Gücü: 69 Funn İtibar düzeyini kapadı
Alıntı:
ShoveL tarafından gönderildi
http://www.dikeygecis.org/forum/showthread.php?t=296

Izmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü İntibak
ikiside iyte ile ilgili. ustteki 2004 yilinda acilmis bir baslik, ustteki ise 9 gunluk.. Secim sizlere kalmis

Bu arada sikayet edeyim ederken, sikayet edilen durumuna dusmem umarim.. ustteki mesajda bana ait..
istihbarat için sağol
Konular birleştirildi.

Son Videolar

Videolar
Funn Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 22-08-05, 21:15   #22
!. icraLik .!

Giriş Tarihi: 08-07-04
İtibar Gücü: 74 ShoveL Sanal Karizma İstemiyor
rica ederim Funn
Gonul; Tesekkurler.
Biz siteye 1 ayligina gelip, bilgileri topladiktan sonra, ona buna camur atip sonra bir daha girmeyecek insanlardan degiliz
ShoveL Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
dikeygecis.org Reklam
Eski 22-08-05, 23:01
EquinoX
Bu mesaj silinmiştir. EquinoX. Neden: yanlış anlama
Eski 22-08-05, 23:22   #23
Administrator

EquinoX kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 02-11-04
İtibar Gücü: 77 EquinoX İtibar düzeyini kapadı
aynı konu 2 tane
http://www.dikeygecis.org/forum/showthread.php?t=1122
Ankara Üniversitesi' ni Kazananlar 2005
EquinoX Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 22-08-05, 23:48
gonul_gul
Bu mesaj silinmiştir. EquinoX. Neden: üye isteği
Eski 22-08-05, 23:57   #24
9 Temmuz 2006

Funn kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 12-07-04
İtibar Gücü: 69 Funn İtibar düzeyini kapadı
Alıntı:
EquinoX tarafından gönderildi
Teşekkürler birleştirildi.

Alıntı:
gonul_gul tarafından gönderildi
Bişey yazmak istemiyodum ama yok artık bu kadarda değil ya.Bikere siteye 1 aylığına uğramadım sadece bilgi toplamadım.Evet 24 saat online olup herkesin her yazdığına cevap veremedim.Çünkü ben hem çalışıp hemde dgs 'ye hazırlanan biriydim.Tüm vaktim internette geçmiyodu doğal olarak çok fazla bi katkım olmadı siteye.Evet milletin gözüne soka soka bak ben yardım ediyorum da demedim.Üstelik bazı şeyleri bilmeden yorum yapma derim madem öyle bende anlatayım hergün bir yığın özelden mesaj alıyorum.Sanki bu sitede işletme mezunu bi tek benmişim gibi bir yığın soru geliyo gönül şu konuda yardım et şu nasıl olur bu nasıldır diye hepsini de tek tek cevaplayan bi insanım.

1aylık bir üye değilim.Kazandım şimdide intibak tecrübelerimi insanlarla paylaşçam dert etme sen.Kimseyede çamur atmadım doğru bildiğimi savundum ve her insanın en doğal hakkı olan eleştiri hakkımı kullandım.Ama nedense çocukça bi taraf tutma boyutuna ulaştı herşey.

Sataşmayın ve herkes işine baksın.Yeter bidaha bu tarz tartışmalara girmek istemiyorum.Kışkırtmayın lütfen.Son kez yazıyorum umarım bu konu burda kapanır.
Shoveli tanıyosam o taşı sana atmadı emin ol sen yanlış anladın.

Son Videolar

Videolar
Funn Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 23-08-05, 00:05
gonul_gul
Eski 23-08-05, 00:34   #25
Administrator

EquinoX kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 02-11-04
İtibar Gücü: 77 EquinoX İtibar düzeyini kapadı
Alıntı:
gonul_gul tarafından gönderildi
Bişey yazmak istemiyodum ama yok artık bu kadarda değil ya.Bikere siteye 1 aylığına uğramadım sadece bilgi toplamadım.Evet 24 saat online olup herkesin her yazdığına cevap veremedim.Çünkü ben hem çalışıp hemde dgs 'ye hazırlanan biriydim.Tüm vaktim internette geçmiyodu doğal olarak çok fazla bi katkım olmadı siteye.Evet milletin gözüne soka soka bak ben yardım ediyorum da demedim.Üstelik bazı şeyleri bilmeden yorum yapma derim madem öyle bende anlatayım hergün bir yığın özelden mesaj alıyorum.Sanki bu sitede işletme mezunu bi tek benmişim gibi bir yığın soru geliyo gönül şu konuda yardım et şu nasıl olur bu nasıldır diye hepsini de tek tek cevaplayan bi insanım.

1aylık bir üye değilim.Kazandım şimdide intibak tecrübelerimi insanlarla paylaşçam dert etme sen.Kimseyede çamur atmadım doğru bildiğimi savundum ve her insanın en doğal hakkı olan eleştiri hakkımı kullandım.Ama nedense çocukça bi taraf tutma boyutuna ulaştı herşey.

Sataşmayın ve herkes işine baksın.Yeter bidaha bu tarz tartışmalara girmek istemiyorum.Kışkırtmayın lütfen.Son kez yazıyorum umarım bu konu burda kapanır.
O TAŞ SANA DEĞİLDİKİ BEN KİMLERE OLDUĞUNU BİLİYORUM KUSURA BAKMA HATA BENDE ANLAMI SENİN MESAJINA ÇEKİLEBİLCEK ŞEKİLDE YAZMIŞTIM.. PARDON
EquinoX Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 23-08-05, 01:06   #26
Aktif Üye

Fortune kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 19-07-05
İtibar Gücü: 49 Fortune Sanal Karizma İstemiyor
Alıntı:
rica ederim Funn
Gonul; Tesekkurler.
Biz siteye 1 ayligina gelip, bilgileri topladiktan sonra, ona buna camur atip sonra bir daha girmeyecek insanlardan degiliz
ya böyle bi yaziya ne gerek vardi ... varsa bi sıkıntın söle yaf... ulu orta konusmak hic hos deil ... kactigimiz falan yok ... burda herkes kiminşle kimin tartistigini biliyo ... ama böle yazmasan ii olur ... eger yanlis bi analsilma varsa ... kusura bakmayin...
bu arada iki alinti yapmayi bilmiyorum o yüzeden funn yazdigini alinti yapamadim .... bu egerki gönülgüle gelmediyse kime geldi cünkü üstünden daha fazla zaman gecmedi tartismanin... üstüne alinabilecek kisiler olabilir. mesela ....

Bu mesaj en son " 23-08-05 " tarihinde saat 09:24 itibariyle Fortune tarafından düzenlenmiştir....
Fortune Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 23-08-05, 19:37   #27
!. icraLik .!

İtibar Gücü: 74 ShoveL Sanal Karizma İstemiyor
Arkadaslar neden bu kadar gerginsiniz? Ben kimseyi kastedmedim o mesajimla.. Anlatmak istedigim suydu; Biz burada gelir geceriz.. Belki 1 sene sonra belki 5 sene sonra. Ama forumun devamliligi ve gelecegi acisindan, forum duzenini bir sekilde saglamamiz gerekiyo..
Hatirliyor musunuz bilmiyorum; Elemanin biri; " 2005 DGS sorulari benim elimde, ama size vermiycem " gibi bir mesaj kullanmisti..
Sanki onun sorularina ihtiyacimiz var, yalvaririz sorulari ver gibi bir durumun icindeyiz sanki..
Benim kizdigim nokta budur.. Foruma gelip birseyler ogreniyorsan, ayni zamanda birseyler ogretmek ve birseyler kazandirmak zorundasin.. Aylardir foruma girip, hic mesaj atmamis yada mesaj sayisi 10' u gecmemis insanlar var.. Amaclari sadece bilgileri alip yan gelip yatmak.. Mesajim bu kisiler icindi..
Yanlis anlasildiysa ozur dilerim..
Bu yazdigim ne " Fortune " ne " Gonul Gul " icin.. Hepinizin rahat olmasini rica ediyorum..

Alıntı:
Fortune tarafından gönderildi
ikili alinti yapmai bilmiyorum
Bunu koseli parantezin icine quote yaziyorsun, sonra kisinin mesajini kopyaliyorsun, kisinin mesajinin sonuna, tekrar koseli parantez icine /quote yaziyorsun.. Bu sekilde yapabilirsin.

Bu mesaj en son " 23-08-05 " tarihinde saat 19:51 itibariyle ShoveL tarafından düzenlenmiştir....
ShoveL Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 23-08-05, 20:25   #28
Aktif Üye

Fortune kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 19-07-05
İtibar Gücü: 49 Fortune Sanal Karizma İstemiyor
Alıntı:
Arkadaslar neden bu kadar gerginsiniz? Ben kimseyi kastedmedim o mesajimla.. Anlatmak istedigim suydu; Biz burada gelir geceriz.. Belki 1 sene sonra belki 5 sene sonra. Ama forumun devamliligi ve gelecegi acisindan, forum duzenini bir sekilde saglamamiz gerekiyo..
Hatirliyor musunuz bilmiyorum; Elemanin biri; " 2005 DGS sorulari benim elimde, ama size vermiycem " gibi bir mesaj kullanmisti..
Sanki onun sorularina ihtiyacimiz var, yalvaririz sorulari ver gibi bir durumun icindeyiz sanki..
Benim kizdigim nokta budur.. Foruma gelip birseyler ogreniyorsan, ayni zamanda birseyler ogretmek ve birseyler kazandirmak zorundasin.. Aylardir foruma girip, hic mesaj atmamis yada mesaj sayisi 10' u gecmemis insanlar var.. Amaclari sadece bilgileri alip yan gelip yatmak.. Mesajim bu kisiler icindi..
Yanlis anlasildiysa ozur dilerim..
Bu yazdigim ne " Fortune " ne " Gonul Gul " icin.. Hepinizin rahat olmasini rica ediyorum..

Bunu koseli parantezin icine quote yaziyorsun, sonra kisinin mesajini kopyaliyorsun, kisinin mesajinin sonuna, tekrar koseli parantez icine /quote yaziyorsun.. Bu sekilde yapabilirsin.
shovel tesekkür ederim. acik konusmani istememin nedeni biraz gerginlik oldu vede fazlada zaman gecmedi mesajımdada belirttigim gibi kusura bakmayın okis. isim vermeye bilirsin senin tercihin ama örnek verirsen zaten kime gittigi anlasilir örnek vererek yazdigin icin vede konuyu aydınlattıgın icin ayrıca tesekkür ederim. seninde icin rahat olsun hepimiz ayni amac icin burdayiz insallah benimde sitedeki arkadaslara bi faydam dokunur.
Fortune Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 23-08-05, 20:33
gonul_gul
Eski 23-08-05, 21:29   #29
۩ Çılgın Türk

DGSMAN kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 04-08-05
İtibar Gücü: 81 DGSMAN iyi yolda ilerliyorDGSMAN iyi yolda ilerliyorDGSMAN iyi yolda ilerliyorDGSMAN iyi yolda ilerliyorDGSMAN iyi yolda ilerliyorDGSMAN iyi yolda ilerliyorDGSMAN iyi yolda ilerliyor
http://www.dikeygecis.org/forum/showthread.php?t=24 adresinde bir konu olmasına rağmen aynı içerikli http://www.dikeygecis.org/forum/showthread.php?tr=1224 aresinde bir konu daha açılmıştır.sitede var olan konunun adı''dgs yi kazananlar nasıl çalıştılar''.benzer konu ise;''nasıl çalışılması gerektiği''başlığıdır.

Biz güzeliz, sen de güzelleş, beze kendini
Bizim huyumuzla huylan, bize alış başkalarına değil...
Mevlana
GÜZEL GÜNLER GÖRECEĞİZ ÇOCUKLAR
DGSMAN Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 23-08-05, 21:32
gonul_gul
Eski 23-08-05, 21:39
gonul_gul
Eski 23-08-05, 22:00   #30
!. icraLik .!