www.pctk.com.tr
+ Konu Cevaplama Paneli
3. Sayfa - Toplam 1057 Sayfa var
BirinciBirinci 1 2 3 4 5 6 13 103 503 1003 ... SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 21 ile 30 ve 10570

Konu: Kullanıcı Şikayet Hattı

9 Temmuz 2006 Funn isimli üye Tecrübe puanını kapatmıştır. Funn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    88
    Alıntı ShoveL Nickli Üyeden Alıntı
    http://www.dikeygecis.org/forum/showthread.php?t=296

Izmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü İntibak
    ikiside iyte ile ilgili. ustteki 2004 yilinda acilmis bir baslik, ustteki ise 9 gunluk.. Secim sizlere kalmis

Bu arada sikayet edeyim ederken, sikayet edilen durumuna dusmem umarim.. ustteki mesajda bana ait..
    istihbarat için sağol
    Konular birleştirildi.

!. icraLik .! ShoveL şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    94
    rica ederim Funn
    Gonul; Tesekkurler.
    Biz siteye 1 ayligina gelip, bilgileri topladiktan sonra, ona buna camur atip sonra bir daha girmeyecek insanlardan degiliz

3. 23-08-05 00:01

Moderatör

Sebep
    yanlış anlama

Moderatör EquinoX isimli üye Tecrübe puanını kapatmıştır. EquinoX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    11
    Uploads
    1
    İtibar Gücü
    96
    2003 Cumhuriyet Üni. Önlisans
    2005 Ankara Üni. Lisans + Yandal
    2008 Sakarya Üni. Yüksek Lisans

5. 23-08-05 00:48

İnzivaya çekildi

Sebep
    üye isteği

9 Temmuz 2006 Funn isimli üye Tecrübe puanını kapatmıştır. Funn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    88
    Teşekkürler birleştirildi.

Alıntı gonul_gul Nickli Üyeden Alıntı
    Bişey yazmak istemiyodum ama yok artık bu kadarda değil ya.Bikere siteye 1 aylığına uğramadım sadece bilgi toplamadım.Evet 24 saat online olup herkesin her yazdığına cevap veremedim.Çünkü ben hem çalışıp hemde dgs 'ye hazırlanan biriydim.Tüm vaktim internette geçmiyodu doğal olarak çok fazla bi katkım olmadı siteye.Evet milletin gözüne soka soka bak ben yardım ediyorum da demedim.Üstelik bazı şeyleri bilmeden yorum yapma derim madem öyle bende anlatayım hergün bir yığın özelden mesaj alıyorum.Sanki bu sitede işletme mezunu bi tek benmişim gibi bir yığın soru geliyo gönül şu konuda yardım et şu nasıl olur bu nasıldır diye hepsini de tek tek cevaplayan bi insanım.

1aylık bir üye değilim.Kazandım şimdide intibak tecrübelerimi insanlarla paylaşçam dert etme sen.Kimseyede çamur atmadım doğru bildiğimi savundum ve her insanın en doğal hakkı olan eleştiri hakkımı kullandım.Ama nedense çocukça bi taraf tutma boyutuna ulaştı herşey.

Sataşmayın ve herkes işine baksın.Yeter bidaha bu tarz tartışmalara girmek istemiyorum.Kışkırtmayın lütfen.Son kez yazıyorum umarım bu konu burda kapanır.
    Shoveli tanıyosam o taşı sana atmadı emin ol sen yanlış anladın.

7. 23-08-05 01:05

İnzivaya çekildi

Sebep
    üye isteği

Moderatör EquinoX isimli üye Tecrübe puanını kapatmıştır. EquinoX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    11
    Uploads
    1
    İtibar Gücü
    96
    Alıntı gonul_gul Nickli Üyeden Alıntı
    Bişey yazmak istemiyodum ama yok artık bu kadarda değil ya.Bikere siteye 1 aylığına uğramadım sadece bilgi toplamadım.Evet 24 saat online olup herkesin her yazdığına cevap veremedim.Çünkü ben hem çalışıp hemde dgs 'ye hazırlanan biriydim.Tüm vaktim internette geçmiyodu doğal olarak çok fazla bi katkım olmadı siteye.Evet milletin gözüne soka soka bak ben yardım ediyorum da demedim.Üstelik bazı şeyleri bilmeden yorum yapma derim madem öyle bende anlatayım hergün bir yığın özelden mesaj alıyorum.Sanki bu sitede işletme mezunu bi tek benmişim gibi bir yığın soru geliyo gönül şu konuda yardım et şu nasıl olur bu nasıldır diye hepsini de tek tek cevaplayan bi insanım.

1aylık bir üye değilim.Kazandım şimdide intibak tecrübelerimi insanlarla paylaşçam dert etme sen.Kimseyede çamur atmadım doğru bildiğimi savundum ve her insanın en doğal hakkı olan eleştiri hakkımı kullandım.Ama nedense çocukça bi taraf tutma boyutuna ulaştı herşey.

Sataşmayın ve herkes işine baksın.Yeter bidaha bu tarz tartışmalara girmek istemiyorum.Kışkırtmayın lütfen.Son kez yazıyorum umarım bu konu burda kapanır.
    O TAŞ SANA DEĞİLDİKİ BEN KİMLERE OLDUĞUNU BİLİYORUM KUSURA BAKMA HATA BENDE ANLAMI SENİN MESAJINA ÇEKİLEBİLCEK ŞEKİLDE YAZMIŞTIM.. PARDON
    2003 Cumhuriyet Üni. Önlisans
    2005 Ankara Üni. Lisans + Yandal
    2008 Sakarya Üni. Yüksek Lisans

Aktif Üye Fortune şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var Fortune - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    69
    rica ederim Funn
    Gonul; Tesekkurler.
    Biz siteye 1 ayligina gelip, bilgileri topladiktan sonra, ona buna camur atip sonra bir daha girmeyecek insanlardan degiliz
    ya böyle bi yaziya ne gerek vardi ... varsa bi sıkıntın söle yaf... ulu orta konusmak hic hos deil ... kactigimiz falan yok ... burda herkes kiminşle kimin tartistigini biliyo ... ama böle yazmasan ii olur ... eger yanlis bi analsilma varsa ... kusura bakmayin...
    bu arada iki alinti yapmayi bilmiyorum o yüzeden funn yazdigini alinti yapamadim .... bu egerki gönülgüle gelmediyse kime geldi cünkü üstünden daha fazla zaman gecmedi tartismanin... üstüne alinabilecek kisiler olabilir. mesela ....
    Konu Fortune tarafından (23-08-05 Saat 10:24 ) değiştirilmiştir.

Downloads
    7
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    94
    Arkadaslar neden bu kadar gerginsiniz? Ben kimseyi kastedmedim o mesajimla.. Anlatmak istedigim suydu; Biz burada gelir geceriz.. Belki 1 sene sonra belki 5 sene sonra. Ama forumun devamliligi ve gelecegi acisindan, forum duzenini bir sekilde saglamamiz gerekiyo..
    Hatirliyor musunuz bilmiyorum; Elemanin biri; " 2005 DGS sorulari benim elimde, ama size vermiycem " gibi bir mesaj kullanmisti..
    Sanki onun sorularina ihtiyacimiz var, yalvaririz sorulari ver gibi bir durumun icindeyiz sanki..
    Benim kizdigim nokta budur.. Foruma gelip birseyler ogreniyorsan, ayni zamanda birseyler ogretmek ve birseyler kazandirmak zorundasin.. Aylardir foruma girip, hic mesaj atmamis yada mesaj sayisi 10' u gecmemis insanlar var.. Amaclari sadece bilgileri alip yan gelip yatmak.. Mesajim bu kisiler icindi..
    Yanlis anlasildiysa ozur dilerim..
    Bu yazdigim ne " Fortune " ne " Gonul Gul " icin.. Hepinizin rahat olmasini rica ediyorum..

Alıntı Fortune Nickli Üyeden Alıntı
    ikili alinti yapmai bilmiyorum
    Bunu koseli parantezin icine quote yaziyorsun, sonra kisinin mesajini kopyaliyorsun, kisinin mesajinin sonuna, tekrar koseli parantez icine /quote yaziyorsun.. Bu sekilde yapabilirsin.
    Konu ShoveL tarafından (23-08-05 Saat 20:51 ) değiştirilmiştir.

Aktif Üye Fortune şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var Fortune - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    69
    Arkadaslar neden bu kadar gerginsiniz? Ben kimseyi kastedmedim o mesajimla.. Anlatmak istedigim suydu; Biz burada gelir geceriz.. Belki 1 sene sonra belki 5 sene sonra. Ama forumun devamliligi ve gelecegi acisindan, forum duzenini bir sekilde saglamamiz gerekiyo..
    Hatirliyor musunuz bilmiyorum; Elemanin biri; " 2005 DGS sorulari benim elimde, ama size vermiycem " gibi bir mesaj kullanmisti..
    Sanki onun sorularina ihtiyacimiz var, yalvaririz sorulari ver gibi bir durumun icindeyiz sanki..
    Benim kizdigim nokta budur.. Foruma gelip birseyler ogreniyorsan, ayni zamanda birseyler ogretmek ve birseyler kazandirmak zorundasin.. Aylardir foruma girip, hic mesaj atmamis yada mesaj sayisi 10' u gecmemis insanlar var.. Amaclari sadece bilgileri alip yan gelip yatmak.. Mesajim bu kisiler icindi..
    Yanlis anlasildiysa ozur dilerim..
    Bu yazdigim ne " Fortune " ne " Gonul Gul " icin.. Hepinizin rahat olmasini rica ediyorum..

Bunu koseli parantezin icine quote yaziyorsun, sonra kisinin mesajini kopyaliyorsun, kisinin mesajinin sonuna, tekrar koseli parantez icine /quote yaziyorsun.. Bu sekilde yapabilirsin.
    shovel tesekkür ederim. acik konusmani istememin nedeni biraz gerginlik oldu vede fazlada zaman gecmedi mesajımdada belirttigim gibi kusura bakmayın okis. isim vermeye bilirsin senin tercihin ama örnek verirsen zaten kime gittigi anlasilir örnek vererek yazdigin icin vede konuyu aydınlattıgın icin ayrıca tesekkür ederim. seninde icin rahat olsun hepimiz ayni amac icin burdayiz insallah benimde sitedeki arkadaslara bi faydam dokunur.

12. 23-08-05 21:33

İnzivaya çekildi

Sebep
    üye isteği

۩ Çılgın Türk DGSMAN yakında ünlü olacak DGSMAN yakında ünlü olacak DGSMAN yakında ünlü olacak DGSMAN yakında ünlü olacak DGSMAN yakında ünlü olacak DGSMAN yakında ünlü olacak DGSMAN yakında ünlü olacak DGSMAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    37
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    102
    http://www.dikeygecis.org/forum/showthread.php?t=24 adresinde bir konu olmasına rağmen aynı içerikli http://www.dikeygecis.org/forum/showthread.php?tr=1224 aresinde bir konu daha açılmıştır.sitede var olan konunun adı''dgs yi kazananlar nasıl çalıştılar''.benzer konu ise;''nasıl çalışılması gerektiği''başlığıdır.
    Sözün bir gül ise sen bir gül bahçesisin.
    Mevlana...

Biz güzeliz, sen de güzelleş, beze kendini
    Bizim huyumuzla huylan, bize alış başkalarına değil...
    Mevlana
    GÜZEL GÜNLER GÖRECEĞİZ ÇOCUKLAR

14. 23-08-05 22:32

İnzivaya çekildi

Sebep
    üye isteği

15. 23-08-05 22:39

İnzivaya çekildi

Sebep
    üye isteği

Downloads