istihbarat için sağolShoveL Nickli Üyeden Alıntı
Konular birleştirildi.
istihbarat için sağolShoveL Nickli Üyeden Alıntı
Konular birleştirildi.
rica ederim Funn
Gonul; Tesekkurler.
Biz siteye 1 ayligina gelip, bilgileri topladiktan sonra, ona buna camur atip sonra bir daha girmeyecek insanlardan degiliz![]()
Moderatör
2003 Cumhuriyet Üni. Önlisans
2005 Ankara Üni. Lisans + Yandal
2008 Sakarya Üni. Yüksek Lisans
İnzivaya çekildi
Teşekkürler birleştirildi.EquinoX Nickli Üyeden Alıntı
Shoveli tanıyosam o taşı sana atmadı emin ol sen yanlış anladın.gonul_gul Nickli Üyeden Alıntı
İnzivaya çekildi
O TAŞ SANA DEĞİLDİKİ BEN KİMLERE OLDUĞUNU BİLİYORUM KUSURA BAKMA HATA BENDE ANLAMI SENİN MESAJINA ÇEKİLEBİLCEK ŞEKİLDE YAZMIŞTIM.. PARDONgonul_gul Nickli Üyeden Alıntı
2003 Cumhuriyet Üni. Önlisans
2005 Ankara Üni. Lisans + Yandal
2008 Sakarya Üni. Yüksek Lisans
ya böyle bi yaziya ne gerek vardi ... varsa bi sıkıntın söle yaf... ulu orta konusmak hic hos deil ... kactigimiz falan yok ... burda herkes kiminşle kimin tartistigini biliyo ... ama böle yazmasan ii olur ... eger yanlis bi analsilma varsa ... kusura bakmayin...ShoveL Nickli Üyeden Alıntı
bu arada iki alinti yapmayi bilmiyorum o yüzeden funn yazdigini alinti yapamadim .... bu egerki gönülgüle gelmediyse kime geldi cünkü üstünden daha fazla zaman gecmedi tartismanin... üstüne alinabilecek kisiler olabilir. mesela ....
Konu Fortune tarafından (23-08-05 Saat 10:24 ) değiştirilmiştir.
Arkadaslar neden bu kadar gerginsiniz? Ben kimseyi kastedmedim o mesajimla.. Anlatmak istedigim suydu; Biz burada gelir geceriz.. Belki 1 sene sonra belki 5 sene sonra. Ama forumun devamliligi ve gelecegi acisindan, forum duzenini bir sekilde saglamamiz gerekiyo..
Hatirliyor musunuz bilmiyorum; Elemanin biri; " 2005 DGS sorulari benim elimde, ama size vermiycem " gibi bir mesaj kullanmisti..
Sanki onun sorularina ihtiyacimiz var, yalvaririz sorulari ver gibi bir durumun icindeyiz sanki..
Benim kizdigim nokta budur.. Foruma gelip birseyler ogreniyorsan, ayni zamanda birseyler ogretmek ve birseyler kazandirmak zorundasin.. Aylardir foruma girip, hic mesaj atmamis yada mesaj sayisi 10' u gecmemis insanlar var.. Amaclari sadece bilgileri alip yan gelip yatmak.. Mesajim bu kisiler icindi..
Yanlis anlasildiysa ozur dilerim..
Bu yazdigim ne " Fortune " ne " Gonul Gul " icin.. Hepinizin rahat olmasini rica ediyorum..
Bunu koseli parantezin icine quote yaziyorsun, sonra kisinin mesajini kopyaliyorsun, kisinin mesajinin sonuna, tekrar koseli parantez icine /quote yaziyorsun.. Bu sekilde yapabilirsin.Fortune Nickli Üyeden Alıntı
Konu ShoveL tarafından (23-08-05 Saat 20:51 ) değiştirilmiştir.
shovel tesekkür ederim. acik konusmani istememin nedeni biraz gerginlik oldu vede fazlada zaman gecmedi mesajımdada belirttigim gibi kusura bakmayın okis. isim vermeye bilirsin senin tercihin ama örnek verirsen zaten kime gittigi anlasilir örnek vererek yazdigin icin vede konuyu aydınlattıgın icin ayrıca tesekkür ederim. seninde icin rahat olsun hepimiz ayni amac icin burdayiz insallah benimde sitedeki arkadaslara bi faydam dokunur.ShoveL Nickli Üyeden Alıntı
İnzivaya çekildi
http://www.dikeygecis.org/forum/showthread.php?t=24 adresinde bir konu olmasına rağmen aynı içerikli http://www.dikeygecis.org/forum/showthread.php?tr=1224 aresinde bir konu daha açılmıştır.sitede var olan konunun adı''dgs yi kazananlar nasıl çalıştılar''.benzer konu ise;''nasıl çalışılması gerektiği''başlığıdır.
Sözün bir gül ise sen bir gül bahçesisin.
Mevlana...
Biz güzeliz, sen de güzelleş, beze kendini
Bizim huyumuzla huylan, bize alış başkalarına değil...
Mevlana
GÜZEL GÜNLER GÖRECEĞİZ ÇOCUKLAR
İnzivaya çekildi
İnzivaya çekildi
bana ispiyoncu diyenlere bakin![]()
![]() |
|
||||||||||||||||||
|
|
|
|