![]() |
||
|
|
#1 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 18-07-04
İtibar Gücü: 0
![]() |
aöbp nerden bulunur
a.ö.b.p nin en yükseğini biliyomda düşüğünü bilmiyom orta düzeyin biraz üstündeyim bölümde sizce ne olur.
Bu mesaj en son " 18-07-04 " tarihinde saat 16:08 itibariyle bad_mad_ tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
| dikeygecis.org Reklam |
|
|
#2 |
|
9 Temmuz 2006
Giriş Tarihi: 12-07-04
İtibar Gücü: 67
![]() |
bölümünün ortalamasına göre belirleniyor en yüksek 80 den aşşağı doğru bölüm birincisinin ortalaması bölümün ortalamasından nekadar ne kadar yüksek ise diğerlerine gelicek puan okadar azalır önemli olan bölüm birincisinin bölüm ortalamasının fazla üste çıkmaması eğer çıkar sizi yakar
|
|
|
|
|
#3 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 02-07-04
İtibar Gücü: 63
![]() |
cevap kağıdı gelince görürsün.....
|
|
|
|
|
#4 |
|
Üye
![]() |
bu aobp nin hesaplanmasını hangi siteden veye nereden öğrenebiliriz
|
|
|
|
|
#5 |
|
Üye
![]() |
dgs aobp puanını nereden öğrenebiliriz
|
|
|
|
|
#6 |
|
Prof
|
arkadaslar aobp yi ögrenmenin yolu var.o da kendiniz tahmini hesaplayacaksınız yada kılavuzdaki formulu uygulayacaksınız.kılavuzdaki formulu uygulamak imkansıza yakın,çunku elinizde tam bilgi yok sınav sonuçları açıklanmadan da zaten tam bilgi alamazsınız(bolumunuzun dgs de ortalaması gibi)
şimdi tahmini nasıl hesaplayacagız onu anlatayim.öbp sınıf birincisi 80 tam alır. sınıf ortalaması ustu:55-75 sınıf ortalamasına yakın biri 50 ye yakın alır. sınıf ortalamasının altında:35-45 sınıf sonuncusuda 30 alır. tabi bu puanlar sınıfınızın dgs de deki basarısına gore agırlıklandırılıcak. puan ağırlılandırıdıktan sonra yani aobp: sınıf birincisi: 80 tam alır. sınıf ortalaması ustu:70-79 sınıf ortalamasına yakın biri:60-70 sınıf ortalamasının altında:50-60 sınıf sonuncusuda 45-50 alır. umarım açıklayıcı olmustur. (örnek tahminidir.)
Lütfen kusura bakmayın, 100 tane özel mesaj geliyor her gün, birine 2 dakika ayırsam 4 saatim sadece özel mesaj cevaplama ile geçecek, lütfen sorularınızı forumda sorunuz, özel mesajları cevaplayamıyorum. Bu mesaj en son " 19-07-04 " tarihinde saat 13:50 itibariyle Utku tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
#7 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 19-07-04
İtibar Gücü: 62
![]() |
1 kere hesaplanir
aobp 1 kere hesaplanir
her sene ayni puanı alırsınız. benim 3. girişim. 2 senedir 79.5 geliyor. bilgisauar mezunuyum. |
|
|
|
|
#8 |
|
Üye
![]() |
Gerçek Mesajı Gönderen karabatak33
ArkadaŞlar Ben Bu Sene İlk Defa Dgs Ye Gİrdİm. Ya Bu BÖlÜm Bİrİncİsİyİm Mezun Sayisi 5 Ten Fazla Şİmdİ Bana 80 Ham Puan Mi Gelİyo Yoksa 80*0,60 Mi 48 Mİ Bu Soru Kafami Çok KariŞtirdi Bİrde Puanlamada SÖzel + Sayisal Netler+Önlİsans BaŞari Puani + AÖbp Şeklİnde Mİ Olacak? Daha Öncede Yazdim Ama Cvp Gelmedİ. Sİtedekİ Puan Hesaplama Lİnkİne Gİrdİm Orda Ölİsans BaŞari Puani Dİye Yer Var Oraya Mesela 85 Ortalama İle Bİtİren Bİr KİŞİ Ne Yazacak 85*0,6 MÜ? MÜmkÜnse Cvp Yazarsaniz Sevİnİrİm...ea muhasebe sdü mezunuyum. |
|
|
|
|
#9 |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 19-07-04
![]() |
mezun olduğun bölümdeki not ortalamsının içerisinde senin bulunduğun yere göre puanın değişiyo linke tıklayarak daha geniş bilgi alabilirsin.
aöbp nerden bulunur |
|
|
|
|
#10 |
|
Üye
![]() |
anıl peki puanlama sözel+sayısal netler+önlisans başarı puanı*0.6+ağırlıklıöbp şeklinde mi oluyo cvp yazarsan sevinirim ben asıl bunu soracaktım.
|
|
|
| Arkadaşlarınızla Paylaşın |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|