![]() |
||
|
|
#71 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 24-04-05
İtibar Gücü: 55
![]() |
Mesela mezun olurken dgs ye girdik mezun sayısı 5 in altında geldi bölüm birincisi dahil herkesin aöbp: 58 geldi ve kimse sınavı kazanamadı.2. dgsye girerken mezun sayısı 5 i geçti.Yani alttan dersi kalan lar derslerini verdiler.Şimdi bu dgs ye giren arkadaşların a öbp si nasıl değişecek?
|
|
|
|
|
|
#72 |
|
Administrator
Giriş Tarihi: 31-07-04
İtibar Gücü: 115
![]() |
Tabiiki sıralamaya göre kim birinci ise ona 80 tam puan diğerleride derecelerine göre puan alacaklar..
|
|
|
|
|
|
#73 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 24-04-05
İtibar Gücü: 55
![]() |
Yani aöbp bu durumda değişir diyorsunuz?Bu konuda herkesin farklı birşeyler söylemesi kafamı karıştırdı başkalarınada sordum fakat onlar aöbp nin değişmeyecegini söylediler.Ben bu olayla karşı karşıya olduğumdan bircok kişiye sorma geregini duydum.Acaba böyle bir durumun örneği varmı? Ben yukarıda anlattığım arkadaşlar arasında bölüm birincisiyim.akademik ortalamam da 3.70 geldi ama hiç faydasını göremedim acaba bu yıl aöbp yi ^^80^^ olarak görecekmiyim?Kusura bakmayın soruyu tekrarlamış oldum biraz ama ne yapayım durum böyle kritik olunca emin olmak istiyor insan.
|
|
|
|
|
|
#74 |
|
Yazlıkçı Üye
Giriş Tarihi: 09-10-04
İtibar Gücü: 67
![]() ![]() |
Bence bu sene 80 alırsın.Şunuda eklemek isterim dersanedeki rehberlik hocam aobp min artacağını soylemişti.Bişeyler soylemişti tam anlamamıştım ama,ondan tam bilgi alırım sizlerede buradan yazarım!
|
|
|
|
|
|
#75 |
|
Ev Doktorunuz
Giriş Tarihi: 06-04-05
İtibar Gücü: 60
![]() ![]() ![]() |
arkadaşlar bence aobp eye fazla takılmayalım çünkü sonuçta buradaki(istisnalar kaideyi bozmaz
) herkes dgs eye oyle yada boyle girecek ve nihayetinde buradaki konuşmalarımızla aobp puanını değiştiremeyeceğiz. o yüzden şurayı kazanmak için şu kadar puan lazım benim bu kadar net yapmam lazım demeyelim.yapabileceğimizin en iyisini yapmaya çalışalım. bende ilk zamanlar hesaplar yapıyodum bu kadar net yaparsam gireim diye. geçen sene hesapladdığım kadar net yaptımda ama sonuç yine hüsran oldu. çünkü kendimi o kadar net yapmaya şartlandırmıştım. ve de yaptım ama daha fazlasınıda yapabilirdim. o yüzden bence takılıp kalmayalım aobp. sınavda elimizden gelenin en iyisini yapalım. sonrası ALLAH KERİMDİR.
|
|
|
#76 | |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 20-06-05
İtibar Gücü: 52
![]() |
Alıntı:
Başarılar!!!
|
|
|
|
#77 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 11-08-05
İtibar Gücü: 0
![]() |
selam aöbp var bide össde aldığımız puanda önemli bi tam ayrıntılı olarak bi bnilginiz varsa bilgi paylaştıkça çoğalır paylaşalım yani............
|
|
|
|
| dikeygecis.org Reklam |
|
|
#78 | |
|
Moderator
Giriş Tarihi: 02-11-04
İtibar Gücü: 79
![]() |
Alıntı:
öss de aldığımız puanın hiç bir etkisi yok, yukarıdaki sayfada da aöbp ile ilgili şeyler bulabilirsin, bi de zaten bu konu çok paylaşıldı eğer arama yaparsan bilgiye ulaşabilirsin...
|
|
|
|
#79 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 02-11-04
İtibar Gücü: 0
![]() |
arkadaşlar beni aöbp 80
ancak 0.6 çarpılıca en fazla 48 gelebleceğini söylediler ancak bana 74 geldi nasıl oluyor |
|
|
|
|
|
#80 | |
|
sü mmf bm
Giriş Tarihi: 10-07-05
İtibar Gücü: 52
![]() |
Alıntı: