![]() |
||
|
|
#31 |
|
Yönetici
Giriş Tarihi: 25-07-04
İtibar Gücü: 77
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nurten üzgünüm ama 5 kişiden az mezun veren bölümlerde 50 olarak hesaplanıyordu ama sen yinede bir araştır belki ben yanlış biliyorumdur
|
|
|
|
|
|
#32 |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 19-11-04
İtibar Gücü: 59
![]() |
arkasadaslar.endüstriyel elektronık bölumunde beklemelı ögrencıyım. haziran 2004de bizim sınıftan (36kısıden) 8 kisi mezun oldu.osym aöbp nimi hesaplarken mezunlara gore mi yoksa tüm sinifa gore mi hesaplayacak? hem bizim ortalamalr 100 uzerinden hesaplaniyor. benim ki 100 üzerinden simdilik 70.ama alttan iki dersim var.onları verınce 75e cıkar.sizce bu ortalama nasil? cevabınııızı bekliyorum arkadaslar... tesekkurler...
|
|
|
|
|
|
#33 |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 23-06-04
İtibar Gücü: 65
![]() |
AÖBP mezun olduğun yıldaki arkadaşlarınla alakalı birşey. Yani sen geçen yıl değil bu yılki verilerinle DGS ye gireceksin. Ortalamaya gelince sınıfta kaçıncı olduğu puanından daha önemli. İlk 5 te isen AÖBP'n 75 in altında gelmez.
Bu mesaj en son " 21-11-04 " tarihinde saat 16:26 itibariyle mehmetaltunbas tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
| dikeygecis.org Reklam |
|
|
#34 |
|
İNTİBAK!SENDENMİ KORKACAM
Giriş Tarihi: 06-09-04
İtibar Gücü: 62
![]() |
arkadaşlar ben bu sene mezun oldum pazarlama bölümünden. ilk sene dgsde başarısız oldum.önümüzdeki sene yine deniyeceğim.fakat çalışmak için kaynak bulamıyorum.hep öss ile ilgili yayınlar çıkıyor piyasaya,onlarda biraz fazla detaya kaçıyor.benim sözelim çok iyi,sözelden korkum yok.80 soruda 75 net çıkardım.fakat matematik temelim fazla yok.matematikle ilgili bir yayın önerebilirseniz çok sevinirim.bildiğiniz konu anlatımlı vcd seti filan varmı dgs için.
|
|
|
|
|
|
#35 |
|
Fibo
Giriş Tarihi: 31-07-04
İtibar Gücü: 112
![]() |
Arama menüsünde "Kaynak" yaz çıkan ekranda kaynak inceleme bölümü var orayı bir incele istersen kazanan arkadaşların önerdiği kitap isimleri yazıyor orada..
|
|
|
|
|
|
#36 |
|
Aktif Üye
![]() |
eger sınıf 5 in altında mezun verırıse aöbp 50 mi oluuyor?5 olursa da mı aynı?
|
|
|
|
|
|
#37 |
|
Aktif Üye
![]() |
sitede elektronik ogr. veya elektronik müh.e heceis yapan arkadas yok mu??
|
|
|
|
|
|
#38 |
|
Aktif Üye
![]() |
sitedeki arkadaslrın cogu kaynak olarak guverderi tavsiye ediyorlar.buna benzer saglam kaynak yokmu baska?piyasada olan bir suru oss hazirlik dergılerı var.sıınav.final,mef,fem,fdd.....bunlarındgs kıtapları yoK mu?guvenderin kitabini yuzeysel olarak inceledim. sade bir anlatımı var.anlasılır.bu kıtabın soru bankası olanı yok mu.cogu kıtapların hatalı ve kafa karıstıtıcı,ıcerık olarak dgsde cıkmayan konuları da icine alanları varmis.peki kıtap alırken nelere dikkat edecegiz? yanıtınızı bekliyorum. tesekkurler....:-)
Bu mesaj en son " 21-11-04 " tarihinde saat 18:47 itibariyle erkanozbek tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
#39 | |
|
Yönetici
Giriş Tarihi: 25-07-04
İtibar Gücü: 77
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
bildiğim kadarıyla piyasada öss hazırlık dergisi gibi dgs dergileri yok ama neden olmasın yakında çıkacaktır bence çünkü insanlar bilinçleniyor ve bu konuyo olan talebi göreceklerdir arkadaşlar birde piyasada çıkmış dgs soruları diye kitapları satıyorlar inanmayın iki kitabı alıp yıllara göre soruları karşılaştırsanız hemen anlıyorsunuz yalan olduğunu zaten ösym de soruları açıklamıyor
|
|
|
|
#40 |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 23-06-04
İtibar Gücü: 65
![]() |
Arkadaşlar DGS'ye LES kitaplarından çalışın. Çünkü DGS kitaplarının Hepsi olaya ekonomik bakmış ve alel acele çıkardıkları kitaplar hatalarla dolu. Şöyle ki Karacanla Hazırlık düşünenlere tavsiyem DGS bir olimpiyat sınavı değil boşboşuna karacan alıp moralinizi bozmayın. Tasarı DGS düşünenler dikkat! adamlar LES kitabının sadece kapağını degiştirmiş ve yeni bir kitap diye yutturmaya çalışıyorlar. DGS için özel bir çalışmaları yok yani. Hem LES kitabı da çok iyi değil. Selimdi, Nobeldi bunlar da fasa fiso. Ayrıca sırf sayfa sayısını arttırmak için kitabı resimlerle şiirlerle dolduran kitapları da kesinlikle tavsiye etmiyorum. Ha neler öneriyoruma gelince Güvender temel yapmak için çok güzel bir kitap sonrası için de DGS-LES Çıkmış soruları yayınlayan kitaplar var ayrıca Türkmen de fena değil. saygılar.
|
|
|
|
![]() |
| Arkadaşlarınızla Paylaşın |
| Etiketler |
| a.ö.b.p, önlisans a.ö.b.p |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|