DGS - Dikey Geçiş Sınavı - İntibak - MYO
Google

Geri Git   DGS - Dikey Geçiş Sınavı - İntibak - MYO > DGS - Dikey Geçiş Sınavı Hakkında Bilgi Kategorisi > DGS Hakkında Bilgiler ve Genel Konular
Anasayfa Kayıt Konuları Okundu İşaretle

DGS Hakkında Bilgiler ve Genel Konular DGS için öneriler,DGS netleri,DGS ile ilgili gelişmeler,DGS hakkında bilgiler bu bölümde.

Yanıtla

Konu Araçları Mod Seç
Eski 29-07-04, 14:29   #31
Yönetici

felisleox kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 25-07-04
İtibar Gücü: 77 felisleox iyi yolda ilerliyorfelisleox iyi yolda ilerliyorfelisleox iyi yolda ilerliyorfelisleox iyi yolda ilerliyorfelisleox iyi yolda ilerliyorfelisleox iyi yolda ilerliyor
nurten üzgünüm ama 5 kişiden az mezun veren bölümlerde 50 olarak hesaplanıyordu ama sen yinede bir araştır belki ben yanlış biliyorumdur
felisleox Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 21-11-04, 01:40   #32
Aktif Üye

erkanozbek kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 19-11-04
İtibar Gücü: 59 erkanozbek Sanal Karizma İstemiyor
arkasadaslar.endüstriyel elektronık bölumunde beklemelı ögrencıyım. haziran 2004de bizim sınıftan (36kısıden) 8 kisi mezun oldu.osym aöbp nimi hesaplarken mezunlara gore mi yoksa tüm sinifa gore mi hesaplayacak? hem bizim ortalamalr 100 uzerinden hesaplaniyor. benim ki 100 üzerinden simdilik 70.ama alttan iki dersim var.onları verınce 75e cıkar.sizce bu ortalama nasil? cevabınııızı bekliyorum arkadaslar... tesekkurler...
erkanozbek Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 21-11-04, 15:21   #33
Aktif Üye

Giriş Tarihi: 23-06-04
İtibar Gücü: 65 mehmetaltunbas Sanal Karizma İstemiyor
AÖBP mezun olduğun yıldaki arkadaşlarınla alakalı birşey. Yani sen geçen yıl değil bu yılki verilerinle DGS ye gireceksin. Ortalamaya gelince sınıfta kaçıncı olduğu puanından daha önemli. İlk 5 te isen AÖBP'n 75 in altında gelmez.

Bu mesaj en son " 21-11-04 " tarihinde saat 16:26 itibariyle mehmetaltunbas tarafından düzenlenmiştir....
mehmetaltunbas Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
dikeygecis.org Reklam
Eski 21-11-04, 17:23   #34
İNTİBAK!SENDENMİ KORKACAM

mrt2000 kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 06-09-04
İtibar Gücü: 62 mrt2000 İtibar düzeyini kapadı
arkadaşlar ben bu sene mezun oldum pazarlama bölümünden. ilk sene dgsde başarısız oldum.önümüzdeki sene yine deniyeceğim.fakat çalışmak için kaynak bulamıyorum.hep öss ile ilgili yayınlar çıkıyor piyasaya,onlarda biraz fazla detaya kaçıyor.benim sözelim çok iyi,sözelden korkum yok.80 soruda 75 net çıkardım.fakat matematik temelim fazla yok.matematikle ilgili bir yayın önerebilirseniz çok sevinirim.bildiğiniz konu anlatımlı vcd seti filan varmı dgs için.
mrt2000 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 21-11-04, 17:46   #35
Fibo

Fibonacci kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 31-07-04
İtibar Gücü: 112 Fibonacci İtibar düzeyini kapadı
Arama menüsünde "Kaynak" yaz çıkan ekranda kaynak inceleme bölümü var orayı bir incele istersen kazanan arkadaşların önerdiği kitap isimleri yazıyor orada..
Fibonacci Çevrimiçi   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 21-11-04, 18:32   #36
Aktif Üye

eger sınıf 5 in altında mezun verırıse aöbp 50 mi oluuyor?5 olursa da mı aynı?
Eski 21-11-04, 18:35   #37
Aktif Üye

sitede elektronik ogr. veya elektronik müh.e heceis yapan arkadas yok mu??
Eski 21-11-04, 18:44   #38
Aktif Üye

Arrow

sitedeki arkadaslrın cogu kaynak olarak guverderi tavsiye ediyorlar.buna benzer saglam kaynak yokmu baska?piyasada olan bir suru oss hazirlik dergılerı var.sıınav.final,mef,fem,fdd.....bunlarındgs kıtapları yoK mu?guvenderin kitabini yuzeysel olarak inceledim. sade bir anlatımı var.anlasılır.bu kıtabın soru bankası olanı yok mu.cogu kıtapların hatalı ve kafa karıstıtıcı,ıcerık olarak dgsde cıkmayan konuları da icine alanları varmis.peki kıtap alırken nelere dikkat edecegiz? yanıtınızı bekliyorum. tesekkurler....:-)

Bu mesaj en son " 21-11-04 " tarihinde saat 18:47 itibariyle erkanozbek tarafından düzenlenmiştir....
Eski 22-11-04, 01:37   #39
Yönetici

felisleox kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 25-07-04
İtibar Gücü: 77 felisleox iyi yolda ilerliyorfelisleox iyi yolda ilerliyorfelisleox iyi yolda ilerliyorfelisleox iyi yolda ilerliyorfelisleox iyi yolda ilerliyorfelisleox iyi yolda ilerliyor
Unhappy

Alıntı:
erkanozbek tarafından gönderildi
sitedeki arkadaslrın cogu kaynak olarak guverderi tavsiye ediyorlar.buna benzer saglam kaynak yokmu baska?piyasada olan bir suru oss hazirlik dergılerı var.sıınav.final,mef,fem,fdd.....bunlarındgs kıtapları yoK mu?guvenderin kitabini yuzeysel olarak inceledim. sade bir anlatımı var.anlasılır.bu kıtabın soru bankası olanı yok mu.cogu kıtapların hatalı ve kafa karıstıtıcı,ıcerık olarak dgsde cıkmayan konuları da icine alanları varmis.peki kıtap alırken nelere dikkat edecegiz? yanıtınızı bekliyorum. tesekkurler....:-)
güvender iyi bir kaynak ama ben karacan ile türkmen kitabevinin yayınlarınıda çok beğendim karacan zaten 0 hata serisinden yanlış soru yok yani türkmeninde soruları kaliteli yani çözerken biraz zorlanıyosun
bildiğim kadarıyla piyasada öss hazırlık dergisi gibi dgs dergileri yok ama neden olmasın yakında çıkacaktır bence çünkü insanlar bilinçleniyor ve bu konuyo olan talebi göreceklerdir
arkadaşlar birde piyasada çıkmış dgs soruları diye kitapları satıyorlar inanmayın iki kitabı alıp yıllara göre soruları karşılaştırsanız hemen anlıyorsunuz yalan olduğunu zaten ösym de soruları açıklamıyor

design by semin
felisleox Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 22-11-04, 11:55   #40
Aktif Üye

Giriş Tarihi: 23-06-04
İtibar Gücü: 65 mehmetaltunbas Sanal Karizma İstemiyor
Arkadaşlar DGS'ye LES kitaplarından çalışın. Çünkü DGS kitaplarının Hepsi olaya ekonomik bakmış ve alel acele çıkardıkları kitaplar hatalarla dolu. Şöyle ki Karacanla Hazırlık düşünenlere tavsiyem DGS bir olimpiyat sınavı değil boşboşuna karacan alıp moralinizi bozmayın. Tasarı DGS düşünenler dikkat! adamlar LES kitabının sadece kapağını degiştirmiş ve yeni bir kitap diye yutturmaya çalışıyorlar. DGS için özel bir çalışmaları yok yani. Hem LES kitabı da çok iyi değil. Selimdi, Nobeldi bunlar da fasa fiso. Ayrıca sırf sayfa sayısını arttırmak için kitabı resimlerle şiirlerle dolduran kitapları da kesinlikle tavsiye etmiyorum. Ha neler öneriyoruma gelince Güvender temel yapmak için çok güzel bir kitap sonrası için de DGS-LES Çıkmış soruları yayınlayan kitaplar var ayrıca Türkmen de fena değil. saygılar.
mehmetaltunbas Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Arkadaşlarınızla Paylaşın

Etiketler
a.ö.b.p, önlisans a.ö.b.p

Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları