![]() |
||
|
|||||||
|
|
|
|
| dikeygecis.org Duyuruları |
| DGS'ye İllere Göre Hazırlık Organizasyonları 2009 DGS'ye hazırlanırken birlikte hareket edebilmek, ders çalışmak veya fikir alış verişinde bulunmak için burayı kullanabilirsiniz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#1 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 10-07-06
İtibar Gücü: 35
![]() |
İzmir'de DGS'ye Hazırlananlar
Arkadaslar birlik olursak cogu konuda birbirimize yardım edersek bu zorlu yolda daha kolay yol alacagımza inanıyorum benim gibi düşünen herkez buraya... Kimler izmirin neresinden?Dersaneye gidiyormu?Hangi kaynaklardan yaralanıyor bu bolumde bunları tartışalım.
|
|
|
|
| dikeygecis.org Reklam |
|
|
#2 |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 17-01-05
İtibar Gücü: 57
![]() |
birlik olmayı çok denedik ama maalesef izmirde bunu başaramadık...umarım bundan sonra bişeyler olmaya başlar...
|
|
|
#3 |
|
Aktif Üye+++
Giriş Tarihi: 23-03-07
İtibar Gücü: 31
![]() ![]() |
walla izmirde gezilecek görülecek yer çok, çalışmak zor orda siz çalışmayın ben çalışayım izmirli olarak
![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 24-02-07
İtibar Gücü: 26
![]() |
arkadaslar hangı bolum ogrencısınız?
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Aktif Üye+++
Giriş Tarihi: 23-03-07
![]() ![]() |
ben işletme bölümüyüm dgs ona hazırlanıyorum ama egeyi tercih etmedim iilk tercihim uludağ yaptım artık hayırlısı
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 16-12-06
İtibar Gücü: 29
![]() |
slm whisky.ilk önce bu forumu hazırladığın için teşekkürler.ben eskiizmirden muttalip sana katılıyorum birlikten kuvvet doğar.birbirimize daima yardımcı olmalıyız çünkü bu zorlu maratonda birbirimize çok ihtiyacımız olacak.
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 02-11-06
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 01-02-06
İtibar Gücü: 41
![]() |
ben izmirde hazıralnıyorum tercihlerimde ege we cewresi
|
|
|
#9 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 10-05-07
İtibar Gücü: 0
![]() |
arkadaşlar bende izmirliyim şu an muhasebe 1 sınıftayım gazi muhasebe öğretmenliği için uğraşıcam varsa bu bölüm de okuyan arkadaşlar ana bilgi verirlerse sevinirim şimdiden teşekkürler
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 08-11-06
İtibar Gücü: 30
![]() |
Bende bilgisayar teknoılojisi cbü da a
Bu mesaj en son " 09-09-07 " tarihinde saat 08:32 itibariyle Fibonacci tarafından düzenlenmiştir.... Neden: DGS Cafe harici tamamı renkli karakterlerden oluşan mesajlar yazmıyoruz.. |
|
|
|
![]() |
| Arkadaşlarınızla Paylaşın |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|