![]() |
||
|
|||||||
|
|
|
|
| dikeygecis.org Duyuruları |
| Teknik Eğitim, Eğitim, Mesleki Eğitim Fakültelerindeki İntibak Tecrübeleri Teknik Eğitim, Mesleki Eğitim ve Eğitim Fakültelerinde yaşadığınız intibak tecrübelerini buraya yazabilirsiniz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#1 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 10-05-06
İtibar Gücü: 0
![]() |
Sakarya Üniversitesi Metal Öğretmenliği
İntibak Bilgi Formu
yasar19822 -Üniversitenizin ve bölümünüzün tam adı sakarya üniversitesi metal öğretmenliği -Kazandığınız üniversitede intibak uygulaması var mı? Evet -Kazandığınız bölümü Dikey Geçiş Sınavına girecek öğrencilere önerir misiniz? Önermem -Zorunlu yabancı dil hazırlık sınıfı var mı? Evet ise hazırlık sınıfı ve muafiyet sınavı hakkında kısa bir bilgi yazabilirsiniz. Hayır -Üniversitenizin Web Adresi sakarya.edu.tr -Fakültenizin WEB Adresi -Bölümünüzün WEB adresi veya Öğrenci WEB Adresleri -Hangi Sınıftasınız? Normal Öğrenciyim -DGS ile gelen öğrencilere okulunuzda olumsuz bakanlar var mı? Varsa hangileri? Hocalar ----------------------------------------------------- -Üniversiteniz ve Koşulları Hakkında Bilgiler slm ben yasar sakarya metali yazmayın sakın memnun kalmazsınız itibak da bir hoca sıkıntılı gerisi kolay ama yazmayın makine bölümlerini yazın amale gibi çalışırsınız ------------------------------------------------------ En Önemli Bölüm: İntibak Sınıfı veya bölümünüz hakkında bilgiler ilk dönem 6 tı kolay ikinci dönem 6 zor biraz ------------------------------------------------------ Bu mesaj en son " 20-04-07 " tarihinde saat 00:51 itibariyle Scarab tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
| dikeygecis.org Reklam |
![]() |
| Arkadaşlarınızla Paylaşın |
| Etiketler |
| intibak, metal öğretmenliği |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|