![]() |
||
|
|||||||
| dikeygecis.org Duyuruları |
| DGS-Tercih DGS'de Tercih yaparken dikkat etmeniz gerekenler,DGS de tercihleriniz,DGS ile kazanmak istediğiniz bölüm hakkında üyelerin görüşleri burada. |
![]() |
|
|
LinkBack (1) | Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#1 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 27-07-06
İtibar Gücü: 100
![]() |
işletme mi iktisat mı ?Aradaki fark ne bilen var mı??
sız olsaydanız hangısı nı secerdınız ?Ben kararsız kaldım ..
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
intibakçı üye
Giriş Tarihi: 30-06-05
İtibar Gücü: 117
![]() |
ben iktisatı secerdım sebebı sadece paunalrının ısletme den dusuk olması keske tercıh etme hakkım olsaydı
![]()
|
|
|
#3 |
|
Siteye Erişimi Yasaklanmıştır
Giriş Tarihi: 14-04-05
İtibar Gücü: 0
![]() |
işe girme acısından iktisatlar teorik problem çözmeye yönelik dersler aldıkları için daha şanslılar diye düsünüyrum.bankalar işletmeden daha çok tercih ediyorlar.Ama olumsuz yanına gelince.Kolay bir bölüm değil.Mühendisliğe eşdeğer bir sayısal görüyorlar.Dersleri ağır çünkü grafikler çok.taby dgs soruları gibi grafik değil bu grafikler
çıkamıyorsun işin içinden. teorik iktisat dersleri hep baglantılı.Genelde okuyanlar istatistik, iktisat matematiği mikro ve makro iktisattan çok zorlanıyorlar.gelecek acısından dıyorsan iktisat derim ama zorlanırsın diyorum... |
|
|
|
|
|
#4 |
|
megolamanyaqtıs
Giriş Tarihi: 23-03-07
İtibar Gücü: 96
![]() ![]() |
iktisat ekonomi alanında ilerlemektir yani işletmeye oranla çalışma imkanları daha sınırlı diye düşünüyorum. bence işletmenin yelpazesi daha geniş ve daha avantajlı günümüz şartlarında bakacak olursak. ama bu kıyaslama tabi iktisatta süper bi bölüm ama işletme daha iyi
![]() |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Gitmek o kdr zor ki!
Giriş Tarihi: 15-08-05
Konum: Czech Rep."The Last exam,the last drink,the last dance,the last dydy.I live my lasts in Pardubice:("
Blog Başlıkları: 69
İtibar Gücü: 125
![]() |
Alıntı:
ama o kadar çok işletmeci varki ya güzel bi üniversite yada yabancı dil olmalı derim ben burda öne geçmek avantajlarından yararlanabilmek için bu bölümün.)
If you wait for me then Ill come for you Although Ive traveled far I always hold a place for you in my heart If you think of me, if you miss me once in awhile Then Ill return to you Ill return and fill that space in your heart... |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Aktif Üye+
Giriş Tarihi: 08-04-07
İtibar Gücü: 91
![]() |
maliyenin iktisat seçememe nedenini anlamış değilim 4 dönem iktisat görmekten canımız çıktı son iki dönem çifter çifter gördük toplam 6 iktisat dersi aldık iktisat seçemiyoruz ama ilginç
ama iktisatı seçerdim payroşanın açıklamalarını onaylıyorum...
|
|
|
#7 | |
|
s&b MeinTraum
|
Alıntı:
![]()
|
|
|
|
|
#8 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 09-07-06
İtibar Gücü: 101
![]() |
AÖF İktisat mı? AÖF İşletme mi?
Arkadaşlar açıköğretime kaydolacağım , İktisat ve İşletme diye iki bölüm seçebiliyorum. Hangisini seçeyim? Farkları ne?
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
final döneminde:(
Giriş Tarihi: 27-08-05
İtibar Gücü: 127
![]() ![]() ![]() |
tek soruluk konu açmayalım lütfen aşağıdaki linkten sorunuzun yanıtını alabilirsiniz...
açık öğretim öğrencileri |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 09-07-06
İtibar Gücü: 101
![]() |
tek soruluk konu onbinlerce kişiyi ilgilendiriyor.
verdiğiniz linkte ki konuya 1500 tane cevap yazılmış o kadar mesaj içinde sağlıklı bir yanıt alabilileceğimizi düşünüyormusun? |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://www.dikeygecis.org/forum/10398-isletme-mi-iktisat-mi-caradaki-fark-ne-bilen-var-micc.html
|
||||
| Tarafından | For | Type | Tarih | |
| DGS-Tercih [Arşiv] - DGS - Dikey Geçiş Sınavı - İntibak - MYO | This thread | Refback | 03-06-07 03:27 | |