![]() |
||
|
|
#1 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 07-04-06
İtibar Gücü: 39
![]() |
Başlıkda da dediğim gibi puanlar size çok uzak geliyorsa ve o puanı almak istiyorsanız. Ancak benim gibi meslek lisesi olup alt yapısı olmayanlar ve daha denemelerden 250 yi bile aşamayan sayısalcılar. Bu başlık altında ne yapabileceğimizi konuşalım. Önerileriniz. Sorunlarımız.
Benim istedğim üniversite Ankara üniversitesi ve bende o üniden mezun olduğum için birazda orayı çok istiyorum. Bölüm de bilgisayar öğretmenliği tabiki.
|
| dikeygecis.org Reklam |
|
|
#2 |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 11-09-05
İtibar Gücü: 47
![]() |
aynen katılıyorum sana bende denemelerde pek iyi değilim mesela hadi diyelimki denemeyi geçtim bu sefer ön plana okul puanı çıkıyor yani benim için bu iş vasat oldu gibi 282 den aşağıda mühendislik yok ben tüm soruları bilsem zaten 297 puan alıyorum e buda benim için imkansız ne sececeğimi bile düşünemez oldum bu yüzden herkese 2007 de başarılar
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 02-11-05
İtibar Gücü: 0
![]() |
evet arkadaşımız cidden çok güzel bir soruna deyinmiş bende aynı şekilde meslek lisesi mezunuyum ve alt yapı yok ne yapmamız gerekiyor?Kursa gidip,Ondan sonra sınava girmemiz mi gerek?
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Üye
![]() |
birde şunu unutmuşum bazı arkadaşlar sayısalda çok iyi bazıları ise sözelde.
Bu bazılarından olmayanlar yalnızmıyım...? Alıntı:
Bu konu aslında şu yerim seni öss kitabındaki gibi. Neden dershaneye ihtiyaç duyuyoruz. Yoksa bu bizim bahanemiz mi?
Bekle beni Ankara Üniversitesi. Şampiyon bu sene yanına geliyor. (Sadece bir hayal ürünüdür?) Bu mesaj en son " 17-04-07 " tarihinde saat 17:46 itibariyle Tuncay tarafından düzenlenmiştir.... Neden: forumda ardarda mesaj göndermek yasaktır. |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
√VYıkık√V
Giriş Tarihi: 01-07-04
İtibar Gücü: 76
![]() |
bende meslek lisesiyim. ancak 2005-DGS'de 296 SAY puan ile Türkiye 75. oldum. önemli olan kendine güvenip elinden geldiğince çalışmak.gerisi geliyor...
![]()
|
|
|
|
#6 |
|
Üye
![]() |
isteyip de alamadığım puan... İnşallah bizede kısmet olur. Peki öss ağırlık lı mı dgs ağırlık lı mı çalıştınız
|
|
|
#7 |
|
.....
Giriş Tarihi: 07-04-07
İtibar Gücü: 24
![]() |
Arkadaslar bende meslek lisesi mezunuyum aynı sorun bende de var sayısalım düsük...
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Üye
![]() |
Bu konunun uzmanı şuraya bil el atabilirlermi bakın 88 gün kalmış. Onu görünce daha da moralim bozuluyor
|
|
|
#9 |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 13-01-07
İtibar Gücü: 28
![]() |
bende meslek lısesı cıkıslıgım geometrı hıc gormedık bız mesela ama sunu solıyebılrım sadece kıtabın basına oturun ve sızden ustun olmayan ınsanların su soruları cozunce sızın onlardan ustun olcagınızı anlıcaksınız herkese basarılar.....
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
√VYıkık√V
Giriş Tarihi: 01-07-04
İtibar Gücü: 76
![]() |
öss, dgs, les ne tür soru olursa çözdüm. DGS de önemli olan sadece bilmek değil. hızlı ve doğru soruları çözmek... soruları çözerken hız kazanmak gerekiyor. bol soru çözüp hızınızı arttırın. eksiklerinizi kapatın. özellikle kendinize olan güven eksikliğinizi kapatın. baştan yapamam derseniz başarmanız zorlaşır...
![]()
|
|
![]() |
| Arkadaşlarınızla Paylaşın |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|