DGS - Dikey Geçiş Sınavı - İntibak - MYO
Google

Geri Git   DGS - Dikey Geçiş Sınavı - İntibak - MYO > DGS - Dikey Geçiş Sınavı Hakkında Bilgi Kategorisi > DGS Hakkında Tartışmalar
Anasayfa Kayıt Konuları Okundu İşaretle

dikeygecis.org Duyuruları

DGS Hakkında Tartışmalar DGS hakkında olumlu / olumsuz görüşler, dgs sistemi hakkında tartışmalar, olması gerekenler, olmaması gerenleri burada tartışabilirsiniz.

Yanıtla

Konu Araçları Mod Seç
Eski 30-04-07, 12:14   #71
Dvrm herzmn günceldir!

AsLımAsLı kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 23-03-07
İtibar Gücü: 33 AsLımAsLı daha yeniAsLımAsLı daha yeni
Alıntı:
rezzan tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
arkadaşlar rahat olun, bu kadar strese gerek yok. ben düz lise mezunu olmama rağman sizlerle hemen hemen aynı netleri yapıyorum. bizim gibi bi çok kişi var. herkes aynı seviyede sayılır. iyi olanları yok sayamam elbette, ancak kendimize biraz güvenelim. ne kadar soru çözdüğümüzün önemi yok. biraz güven, başarıya ulaşmak için ilk adımdır, unutmayalım. başarılar...
sölediklerinde çok haklısın katılıyorum iyi bir çalışma ve disiplinle olmayacak iiş deil, senin gibi düşünenlere ihtiyacımız var karamsarlığa gerek yok umarım bende yok başarılar hepimize
AsLımAsLı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 30-04-07, 22:15   #72
Üye

Giriş Tarihi: 30-04-07
İtibar Gücü: 0 dere22 Sanal Karizma İstemiyor
Önlisans okuyorum ve bu yıl inşallah biticek dgs başvuru tarihleri geçti ama açık ögretimden devam etme şansım varmış açık ögretim içinde dgsye başvurmalımıydı yada nası bir sistem işliyo bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim
dere22 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 30-04-07, 22:21   #73
Matematik Hastası

amedi21 kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 29-01-06
İtibar Gücü: 43 amedi21 Sanal Karizma İstemiyor
Alıntı:
dere22 tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
Önlisans okuyorum ve bu yıl inşallah biticek dgs başvuru tarihleri geçti ama açık ögretimden devam etme şansım varmış açık ögretim içinde dgsye başvurmalımıydı yada nası bir sistem işliyo bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim
!!! sorunun yeri burası değil ama yine de açıklama yapiim sana

açıköğretime devam etmek için DGS sınavına başvurmana gerek yoktur. açıköğretim fakültesinin sitesini sıksık takip edersen gerekli açıklama yapılınca bilgi sahibi olabilirsin.

Başvuru tarihleri de yanılmıyorsam, Eylül-Ekim aylarında olması gerekiyor. Önce ön kayıt yapıyorsun 1 ay filan sonra da asil kayıt işlemini yapıyorsun...

Rastgele...
Eski 11-09-07, 12:14   #74
Aktif Üye

trivium kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 21-04-07
İtibar Gücü: 26 trivium Sanal Karizma İstemiyor
Arkadaşlar öncelikle hepinize başarılar. bende meslek lisesi mezunuyum geometri hiç görmedik matemetik derslerinide meslek lisesinde okuyanlar bilir. bunu önünüzde bir engel olarak görmeyin. oturup çalıştığınızda göreceksiniz oluyor ama bu meslek lisesi mezunuyum düşüncesini kafadan biraz silmek gerekiyor. sonuçta buraya bi şekilde geldik ve meslek lisesi olmak hayatımızın kalanına etiket gibi yapışmamalı. bunun içinde çok çalışmak gerekiyo sınavı hafife almamanızı öneriyorum.
trivium Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 11-09-07, 12:28   #75
Aktif Üye

aarrzzuu kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 10-09-07
İtibar Gücü: 20 aarrzzuu Sanal Karizma İstemiyor
Alıntı:
trivium tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
Arkadaşlar öncelikle hepinize başarılar. bende meslek lisesi mezunuyum geometri hiç görmedik matemetik derslerinide meslek lisesinde okuyanlar bilir. bunu önünüzde bir engel olarak görmeyin. oturup çalıştığınızda göreceksiniz oluyor ama bu meslek lisesi mezunuyum düşüncesini kafadan biraz silmek gerekiyor. sonuçta buraya bi şekilde geldik ve meslek lisesi olmak hayatımızın kalanına etiket gibi yapışmamalı. bunun içinde çok çalışmak gerekiyo sınavı hafife almamanızı öneriyorum.
Arkadaşımız çok güzel anlatmış.Başkaları yapabiliosa biz neden yapamıyalım.Baştan yapamam die bakarsanız baştan 1-0 yenik başlarsınız.Azimle hırsla çalışmakla inanmakla olur bu işler.Bu hayat elimize her zaman geçmio.Biz elimizden geleni yapalım.Olmazsa olmasın ama ilerde keşke deemeyelim
aarrzzuu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 11-09-07, 13:54   #76
Aktif Üye

fractal kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 16-06-07
İtibar Gücü: 23 fractal Sanal Karizma İstemiyor
meslek liseliyim ve 2007 dgs de sayısal puanım 219 idi..çok kötü bir rakam ama bu puandan da yüksek gelmesi imkansızdı..çünkü anadolu,süper,düz liselilerden çok eksiğimiz var meslek liseli olarak..bu seneki sınavda çok soru çözemedim.mümkün olduğunca eksik konularımı tamamladım..2008 dgs de kendime güveniyorum..Allah ' ın da izni ile
Eski 11-09-07, 14:34   #77
yine...

Jinnee kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 20-08-06
İtibar Gücü: 35 Jinnee Sanal Karizma İstemiyor
dgs soruları gözde büyütülecek kadar zor değil. olabildiğince basite indirgenmiş bence. soruların zorluğundan çok vakit problem oldu benim için. yarım saat,45 dk gibi bi zaman eklense çözülemeyecek birkaç soru olur belki de..
Jinnee Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
dikeygecis.org Reklam
Eski 27-09-07, 20:50
Ph4r3ll
Bu mesaj silinmiştir. Ph4r3ll.
Eski 18-12-07, 23:56   #78
Üye

Giriş Tarihi: 14-06-07
İtibar Gücü: 23 sulayka Sanal Karizma İstemiyor
puanlar uzak,durumlar vahim allah kolaylk versin
sulayka Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 19-12-07, 00:26   #79
Üye

Giriş Tarihi: 18-12-07
İtibar Gücü: 0 cskn__06 Sanal Karizma İstemiyor
Meslek lisesi mezunuyum ve ßu sene ikinci kez hazırlanıyorum; gerci gecen senekine pek hazırlanmak denemezdi. Şunu sölemeliyimki insan isteyince vede burası çok önemli yaptığı işi "sevince" inanın daha verimli ve zevkli bi hale dönüşüyor.. Bu seneki çalışmamda bunu daha iyi hissedebiliyorm.. Gözle görülür bi artış olduğu çok açık. Önemli olan sadece sevebilmek ve olumsuz düşüncelerden kendinizi tamamen soyutlayabilmek...
cskn__06 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 19-12-07, 23:51   #80
Aktif Üye+

asi_fgn kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 14-07-07
İtibar Gücü: 23 asi_fgn Sanal Karizma İstemiyor
evet puanlar yüksek heleki sayısalcıların ama çalışmaktan başka bir yol yok.İmkansız değil arkadaslar isteyin yeterki...
asi_fgn Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Arkadaşlarınızla Paylaşın

Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları