![]() |
||
|
|||||||
|
|
|
|
| dikeygecis.org Duyuruları |
| DGS Hakkında Tartışmalar DGS hakkında olumlu / olumsuz görüşler, dgs sistemi hakkında tartışmalar, olması gerekenler, olmaması gerenleri burada tartışabilirsiniz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#71 | |
|
Dvrm herzmn günceldir!
Giriş Tarihi: 23-03-07
İtibar Gücü: 33
![]() ![]() |
Alıntı:
karamsarlığa gerek yok umarım bende yok başarılar hepimize |
|
|
|
|
|
|
#72 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 30-04-07
İtibar Gücü: 0
![]() |
Önlisans okuyorum ve bu yıl inşallah biticek dgs başvuru tarihleri geçti ama açık ögretimden devam etme şansım varmış açık ögretim içinde dgsye başvurmalımıydı yada nası bir sistem işliyo bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim
|
|
|
|
|
|
#73 | |
|
Matematik Hastası
Giriş Tarihi: 29-01-06
İtibar Gücü: 43
![]() |
Alıntı:
açıköğretime devam etmek için DGS sınavına başvurmana gerek yoktur. açıköğretim fakültesinin sitesini sıksık takip edersen gerekli açıklama yapılınca bilgi sahibi olabilirsin. Başvuru tarihleri de yanılmıyorsam, Eylül-Ekim aylarında olması gerekiyor. Önce ön kayıt yapıyorsun 1 ay filan sonra da asil kayıt işlemini yapıyorsun... Rastgele...
|
|
|
|
|
#74 |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 21-04-07
İtibar Gücü: 26
![]() |
Arkadaşlar öncelikle hepinize başarılar. bende meslek lisesi mezunuyum geometri hiç görmedik matemetik derslerinide meslek lisesinde okuyanlar bilir. bunu önünüzde bir engel olarak görmeyin. oturup çalıştığınızda göreceksiniz oluyor ama bu meslek lisesi mezunuyum düşüncesini kafadan biraz silmek gerekiyor. sonuçta buraya bi şekilde geldik ve meslek lisesi olmak hayatımızın kalanına etiket gibi yapışmamalı. bunun içinde çok çalışmak gerekiyo sınavı hafife almamanızı öneriyorum.
|
|
|
|
|
|
#75 | |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 10-09-07
İtibar Gücü: 20
![]() |
Alıntı:
![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#76 |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 16-06-07
İtibar Gücü: 23
![]() |
meslek liseliyim ve 2007 dgs de sayısal puanım 219 idi..çok kötü bir rakam ama bu puandan da yüksek gelmesi imkansızdı..çünkü anadolu,süper,düz liselilerden çok eksiğimiz var meslek liseli olarak..bu seneki sınavda çok soru çözemedim.mümkün olduğunca eksik konularımı tamamladım..2008 dgs de kendime güveniyorum..Allah ' ın da izni ile
![]()
|
|
|
#77 |
|
yine...
Giriş Tarihi: 20-08-06
İtibar Gücü: 35
![]() |
dgs soruları gözde büyütülecek kadar zor değil. olabildiğince basite indirgenmiş bence. soruların zorluğundan çok vakit problem oldu benim için. yarım saat,45 dk gibi bi zaman eklense çözülemeyecek birkaç soru olur belki de..
|
|
|
|
| dikeygecis.org Reklam |
|
|
#78 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 14-06-07
![]() |
puanlar uzak,durumlar vahim allah kolaylk versin
|
|
|
|
|
|
#79 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 18-12-07
İtibar Gücü: 0
![]() |
Meslek lisesi mezunuyum ve ßu sene ikinci kez hazırlanıyorum; gerci gecen senekine pek hazırlanmak denemezdi. Şunu sölemeliyimki insan isteyince vede burası çok önemli yaptığı işi "sevince" inanın daha verimli ve zevkli bi hale dönüşüyor.. Bu seneki çalışmamda bunu daha iyi hissedebiliyorm.. Gözle görülür bi artış olduğu çok açık. Önemli olan sadece sevebilmek ve olumsuz düşüncelerden kendinizi tamamen soyutlayabilmek...
|
|
|
|
|
|
#80 |
|
Aktif Üye+
Giriş Tarihi: 14-07-07
![]() |
evet puanlar yüksek heleki sayısalcıların ama çalışmaktan başka bir yol yok.İmkansız değil arkadaslar isteyin yeterki...
|
|
|
|
![]() |
| Arkadaşlarınızla Paylaşın |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|