DGS - Dikey Geçiş Sınavı - İntibak - MYO
Google

Geri Git   DGS - Dikey Geçiş Sınavı - İntibak - MYO > DGS - Dikey Geçiş Sınavı Hakkında Bilgi Kategorisi > DGS Hakkında Tartışmalar
Anasayfa Kayıt Konuları Okundu İşaretle

DGS Hakkında Tartışmalar DGS hakkında olumlu / olumsuz görüşler, dgs sistemi hakkında tartışmalar, olması gerekenler, olmaması gerenleri burada tartışabilirsiniz.

Yanıtla

Konu Araçları Mod Seç
Eski 18-04-07, 00:18   #31
Aktif Üye

dila1008 kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 18-03-06
İtibar Gücü: 40 dila1008 Sanal Karizma İstemiyor
merta arkadaşımızın dgs için pek bi bilgisi yok galiba çünkü ankaradaki 3 üniversite hariç tüm yurt genelindeki ünilerde intibak eğitimi var ikincisi zaten tercih yaparken ve yerleştirirken hangi bölümden mezun olduysan o bölüme gidebiliyosun yani meslek çıkışlıysan mesleğinle ilgili bi bölüm tercih ediyosunki zaten ünide alıcağın dersleri daha önceden tanımış oluyosun yani mühendislikle hiç ilgin olmayan bi bölümdeysen zaten oraya yerleşemeszsinki bizim burda tartıştığımız ve yakındığımız nokta sınavdaki sorular ve içeriği buda meslek liselerindeki matematik ve türkçe eksikliğindden kaynaklanıyo
dila1008 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 18-04-07, 00:21   #32
Üye

onlinemust kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 22-06-06
İtibar Gücü: 36 onlinemust Sanal Karizma İstemiyor
evet arkadaşlar 2007 deki yani bu sene sınava girecek arkadaşlar hala netleri benim gibi orta seviyede olanlar varsa heo beraber bişeyler yapmak iiçin bişeyler düşünelim fikri olanlar belirtirse sevinirim
onlinemust Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 19-04-07, 13:50   #33
Üye

mericelif kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 07-04-06
İtibar Gücü: 39 mericelif Sanal Karizma İstemiyor
umutla bir şey olmuyor kanısındayım. Burada çok çalışmaktan başka yapacağımız bir şey yok sanırım az önce bir deneme yaptım 229 aldım bu puanla ben anca rüyamda görücem sanırım. Bazı arkadaşlarım kimseyle kendini kıyaslama diyor ama yani insanlık artık bu. Birazda biz karamsarlığı abarttık. Biraz kolay denemeler yaparsanız en azından biraz kendinize güven geliyor. 10 net daha fazla yapınca puan çok değişmiyor ama yüzümüzde biraz tebessüm olur. Ben günde 100 soru çözen bir insandım şu klavuz gelmeden önce. Artık
herşeyin hayırlısı diyorum ben artık. Umarım eski seneler gibi sorularımız kolay çıkar da en azından zaten kazanamazdılar denemesinler. Gaza gelip çalışsak bile elimizden geleni yapıyoruz. Ama sonuç hiç de değişmiyor. İşte bu benim moralimi iyice bozuyor.

(Sadece bir hayal ürünüdür?)
mericelif Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
dikeygecis.org Reklam
Eski 19-04-07, 13:57   #34
Ideas are Bulletproof...

geniuess kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 02-11-06
İtibar Gücü: 33 geniuess Sanal Karizma İstemiyor
Alıntı:
mericelif tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
umutla bir şey olmuyor kanısındayım. Burada çok çalışmaktan başka yapacağımız bir şey yok sanırım az önce bir deneme yaptım 229 aldım bu puanla ben anca rüyamda görücem sanırım. Bazı arkadaşlarım kimseyle kendini kıyaslama diyor ama yani insanlık artık bu. Birazda biz karamsarlığı abarttık. Biraz kolay denemeler yaparsanız en azından biraz kendinize güven geliyor. 10 net daha fazla yapınca puan çok değişmiyor ama yüzümüzde biraz tebessüm olur. Ben günde 100 soru çözen bir insandım şu klavuz gelmeden önce. Artık
herşeyin hayırlısı diyorum ben artık. Umarım eski seneler gibi sorularımız kolay çıkar da en azından zaten kazanamazdılar denemesinler. Gaza gelip çalışsak bile elimizden geleni yapıyoruz. Ama sonuç hiç de değişmiyor. İşte bu benim moralimi iyice bozuyor.
Bak karamsarlığa hiç ama hiç gerek yok bu bir süreç iyi puanda yapacaksın kötü puanda ama her kötü puan aldığında moralin bu kadar bozulacaksa sıanva dire 1-0 yenik başlarsın sen hatalarına bakıp birdaha yapmamaya çalış sınavdaki sorular inan çok kolay olacak herşey inanmak ile başlar sen inan ve düzenli olarak 100 soru çözmeye devam et daha bir hayli zamn var geçen sene arkadasım son 20 günde deneme çözerek kazandı sen neden kazanamayasınki?
Eski 19-04-07, 14:16   #35
=)))

Kimyacı kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 27-08-05
İtibar Gücü: 66 Kimyacı daha yeniKimyacı daha yeniKimyacı daha yeni
Alıntı:
korku tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
Ben marmara üni. bankacılıgı cok ıstıyorum ama 70 mat 70 turkce cıkarmam ımkansız her aklıma geldıgınde aglıyorum bugun klavuzu ıncelerken basladım aglamaya
nıye bu kadar ımkansız olsunkı eger sen gercekten ınanırsan yaparsın bende evde yaptıgım denemelerde 275 gıbı falan yapıyordum kı o puanı sınavda cıkarsam ıyı dıyordum hep cunku sınavda sıkıntı stresolucak ve daha az yapıcam dıye dusunurdum zaten buna dayanıp tercıh yaptım malesefama sınavdan 290lı bırseyler aldım sok olmustum bende hanı evde bıle ancak o kadar yapabılırken sınavda baya ıyı cıkartmıstım oyuzden kendınıze sonsuz bır gunven olsun strese sıkıntıya hıc gerek yok suda var tabı tam tersıde olabılır evde ıyı yaparken sınavda daha dusukte gelebılır umarım herkesın gonlunden gecen en ıyı yerler olur basarılar!!!!
Kimyacı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 19-04-07, 14:50   #36
Aktif Üye

ankaraaaaa kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 03-02-07
İtibar Gücü: 27 ankaraaaaa Sanal Karizma İstemiyor
niye bu kadar endişelisiniz eğer kaybederseniz bu yüzden kaybedersiniz. önce biraz sakin sakin bakın olaya. nerde eksiğin nerde hatan bunları bil daha sonra bunları düzeltmek için kolun acıyana kadar soru çöz. devamı mutlaka gelecektir. ben bilgisayar bölümündeyim okul puanımda düşk gelecek o yüzden minumum 75 75 yapmam gerek ama hala olmayacak diye düşünmüyorum yapanlar nasıl yapmış. zor belki ama imkansız asla...
Eski 19-04-07, 15:38   #37
yaşam modu...

seyyyah kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 04-04-07
İtibar Gücü: 25 seyyyah İtibar düzeyini kapadı
Alıntı:
ankaraaaaa tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
niye bu kadar endişelisiniz eğer kaybederseniz bu yüzden kaybedersiniz. önce biraz sakin sakin bakın olaya. nerde eksiğin nerde hatan bunları bil daha sonra bunları düzeltmek için kolun acıyana kadar soru çöz. devamı mutlaka gelecektir. ben bilgisayar bölümündeyim okul puanımda düşk gelecek o yüzden minumum 75 75 yapmam gerek ama hala olmayacak diye düşünmüyorum yapanlar nasıl yapmış. zor belki ama imkansız asla...
peki sen şu anda ne gibi bi yöntem izliyorsun...

Her göz yağmurları çağırmaz.
Her gönül aşk denizine dalamaz.
Su ateşi söndürür.
Marifet suyla ateşi birlikte taşıyabilmektir.

Bir değersiz külçe sanırsın kendini saklarken içinde koskoca alemi
seyyyah Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 19-04-07, 16:49   #38
Üye

100 soru çözmeye devam 34 netten 70 e çıkarma hırsı başlıycak. Benim artım okuldan gelen puanım 78 bunun için biraz heveslendim bu işe 70 - 75 yaparsam istediğim yer oluyor. Şuan yazarken bile çok uzak geliyor tabiki sınava kadar çalışmaya devam edicem. Hırs var ama çözüm yok anlıycağınız.
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim arkadaşlar ilgilendiğiniz için.

Eski 19-04-07, 18:33   #39
Matematik Hastası

amedi21 kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 29-01-06
İtibar Gücü: 42 amedi21 Sanal Karizma İstemiyor
Alıntı:
mericelif tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
100 soru çözmeye devam 34 netten 70 e çıkarma hırsı başlıycak. Benim artım okuldan gelen puanım 78 bunun için biraz heveslendim bu işe 70 - 75 yaparsam istediğim yer oluyor. Şuan yazarken bile çok uzak geliyor tabiki sınava kadar çalışmaya devam edicem. Hırs var ama çözüm yok anlıycağınız.
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim arkadaşlar ilgilendiğiniz için.
düşünme şekline baktığım kadarıyla baştan pes etmişsin. sana bir-iki nasihat; eğer ilk yılınsa endişelenme, bu yıl olmasa da seneye yapmayı hedefle-ki başarırsın-.

bir de hep sorun üretme biraz da çözüm üretmeyi dene. şimdi diyiceksin ki "hocam herşey ortada, nasıl olucak?" işte bu soruyu senden başkası cevaplayamaz.

haksızmıyım genç arkadaşım???
Eski 19-04-07, 21:24   #40
Üye

yani haklısınız tabi ama düşüncemi hiçde değiştiremiyorum. Pes etmedim daha çalışmalara devam ediyorum. Yani olmasada hayal kırıkklığı fazla yaşamıycam.

İnanmak başarmanın yarısı derler ben buna bile inanmıyorum bu düşüncemi değiştirmem gerek en baştan. Bu benim 2. senem olacak. İnşallah burda kazandık diye hepimiz seviniriz.

Yanıtla

Arkadaşlarınızla Paylaşın

Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları