![]() |
||
|
|
#31 |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 18-03-06
İtibar Gücü: 40
![]() |
merta arkadaşımızın dgs için pek bi bilgisi yok galiba çünkü ankaradaki 3 üniversite hariç tüm yurt genelindeki ünilerde intibak eğitimi var ikincisi zaten tercih yaparken ve yerleştirirken hangi bölümden mezun olduysan o bölüme gidebiliyosun yani meslek çıkışlıysan mesleğinle ilgili bi bölüm tercih ediyosunki zaten ünide alıcağın dersleri daha önceden tanımış oluyosun yani mühendislikle hiç ilgin olmayan bi bölümdeysen zaten oraya yerleşemeszsinki bizim burda tartıştığımız ve yakındığımız nokta sınavdaki sorular ve içeriği buda meslek liselerindeki matematik ve türkçe eksikliğindden kaynaklanıyo
|
|
|
|
|
|
#32 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 22-06-06
İtibar Gücü: 36
![]() |
evet arkadaşlar 2007 deki yani bu sene sınava girecek arkadaşlar hala netleri benim gibi orta seviyede olanlar varsa heo beraber bişeyler yapmak iiçin bişeyler düşünelim fikri olanlar belirtirse sevinirim
|
|
|
|
|
|
#33 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 07-04-06
İtibar Gücü: 39
![]() |
umutla bir şey olmuyor kanısındayım. Burada çok çalışmaktan başka yapacağımız bir şey yok sanırım az önce bir deneme yaptım 229 aldım bu puanla ben anca rüyamda görücem sanırım. Bazı arkadaşlarım kimseyle kendini kıyaslama diyor ama yani insanlık artık bu. Birazda biz karamsarlığı abarttık. Biraz kolay denemeler yaparsanız en azından biraz kendinize güven geliyor. 10 net daha fazla yapınca puan çok değişmiyor ama yüzümüzde biraz tebessüm olur. Ben günde 100 soru çözen bir insandım şu klavuz gelmeden önce. Artık
herşeyin hayırlısı diyorum ben artık. Umarım eski seneler gibi sorularımız kolay çıkar da en azından zaten kazanamazdılar denemesinler. Gaza gelip çalışsak bile elimizden geleni yapıyoruz. Ama sonuç hiç de değişmiyor. İşte bu benim moralimi iyice bozuyor.
|
| dikeygecis.org Reklam |
|
|
#34 | |
|
Ideas are Bulletproof...
Giriş Tarihi: 02-11-06
İtibar Gücü: 33
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
#35 | |
|
=)))
Giriş Tarihi: 27-08-05
İtibar Gücü: 66
![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
ama sınavdan 290lı bırseyler aldım sok olmustum bende hanı evde bıle ancak o kadar yapabılırken sınavda baya ıyı cıkartmıstım oyuzden kendınıze sonsuz bır gunven olsun strese sıkıntıya hıc gerek yok suda var tabı tam tersıde olabılır evde ıyı yaparken sınavda daha dusukte gelebılır umarım herkesın gonlunden gecen en ıyı yerler olur basarılar!!!!
|
|
|
|
#36 |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 03-02-07
İtibar Gücü: 27
![]() |
niye bu kadar endişelisiniz eğer kaybederseniz bu yüzden kaybedersiniz. önce biraz sakin sakin bakın olaya. nerde eksiğin nerde hatan bunları bil daha sonra bunları düzeltmek için kolun acıyana kadar soru çöz. devamı mutlaka gelecektir. ben bilgisayar bölümündeyim okul puanımda düşk gelecek o yüzden minumum 75 75 yapmam gerek ama hala olmayacak diye düşünmüyorum yapanlar nasıl yapmış. zor belki ama imkansız asla...
|
|
|
#37 | |
|
yaşam modu...
Giriş Tarihi: 04-04-07
İtibar Gücü: 25
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
#38 |
|
Üye
![]() |
100 soru çözmeye devam 34 netten 70 e çıkarma hırsı başlıycak. Benim artım okuldan gelen puanım 78 bunun için biraz heveslendim bu işe 70 - 75 yaparsam istediğim yer oluyor. Şuan yazarken bile çok uzak geliyor tabiki sınava kadar çalışmaya devam edicem. Hırs var ama çözüm yok anlıycağınız.
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim arkadaşlar ilgilendiğiniz için.
|
|
|
#39 | |
|
Matematik Hastası
Giriş Tarihi: 29-01-06
İtibar Gücü: 42
![]() |
Alıntı:
bir de hep sorun üretme biraz da çözüm üretmeyi dene. şimdi diyiceksin ki "hocam herşey ortada, nasıl olucak?" işte bu soruyu senden başkası cevaplayamaz. haksızmıyım genç arkadaşım??? ![]()
|
|
|
|
|
#40 |
|
Üye
![]() |
yani haklısınız tabi ama düşüncemi hiçde değiştiremiyorum. Pes etmedim daha çalışmalara devam ediyorum. Yani olmasada hayal kırıkklığı fazla yaşamıycam.
İnanmak başarmanın yarısı derler ben buna bile inanmıyorum bu düşüncemi değiştirmem gerek en baştan. Bu benim 2. senem olacak. İnşallah burda kazandık diye hepimiz seviniriz.
|
![]() |
| Arkadaşlarınızla Paylaşın |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|