![]() |
||
|
|
#21 |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 07-12-06
İtibar Gücü: 29
![]() |
ya bu szn hatanız değil elbette ama şunu bi düşünün..meslek çıkışlı biri bir sene boyunca sadece dgs ye çalışsa ve mühendisliğe geçse mesela neresi oldğu önmli değil ama sonrada olcaklarıda bir düşünmek gerek bnce....mühendislğin temelini lisede almadan oraya girdiğinde nolcak? adam fizik bilmiyo kmya bilmio napck? devlet üniverstesinde sorun dğil ya özellerde nolck kalck dersten snra döksün ailesi parayı yıllarca....brzda bunları düşünmek gerek bnce!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
#22 | |
|
«^İnTiBaK ReTuRn^»
Giriş Tarihi: 06-11-04
İtibar Gücü: 61
![]() |
Alıntı:
|
|
|
| dikeygecis.org Reklam |
|
|
#23 |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 07-12-06
İtibar Gücü: 29
![]() |
mrk etme bildim kadarıyla intibk özellerde de var yanii :S
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 24-08-06
İtibar Gücü: 33
![]() |
Ben marmara üni. bankacılıgı cok ıstıyorum ama 70 mat 70 turkce cıkarmam ımkansız her aklıma geldıgınde aglıyorum bugun klavuzu ıncelerken basladım aglamaya
![]() |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 20-12-05
İtibar Gücü: 43
![]() |
ben de isegim hedeflere ulasmıs biri degilim ben söle bir yol izledim
tasarı denemelerinden her gün 1 tane olmak uzere 9 gun aralıksız cözdum 1 denemede soruları bir kagıda yanlıs yaptım konuları bir tarafa ayırdım 2 3 4 5 6 7 8 9 icin de gecerli bir baktım ya ben gercek sayıyı bilmiyorum ve bunu gibi devamlı cember ciziyorum yanlılar aynı işlem hatası konunun ufak bir ayrıntısından kacan bir nokta ha dedim sen kendi kuyunu kazıyon yanlısları dönbir daha calıs şimdi böle yaparak 5 net yukseltim 76 net oldugunu DGS sınavı gelmeden bir göre bilsem he bir hatırlatma DGS de ki sorular daha insaflı işlem hatalarını devamlı tekrarlıyorum konuyu bilmedimden degil ama akıl baska yerde bunu cözen varsa bana da mesaj atarsa sevinirim "kafamda 40 tilki geziyor gezsin birsey demiyorumda kuylukları bir birine deymese bari " |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 03-11-06
İtibar Gücü: 31
![]() |
evet kırac arkadasımız çok haklı basaramam dıyen zaten basta kaybetmıstır arkadaslar ben sayısal mezunuyum ama 2006da 264 puan alabıldım bunun meslek lısesı olmakla bı alakası yok bence kendınıze guvenın
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
«^İnTiBaK ReTuRn^»
Giriş Tarihi: 06-11-04
İtibar Gücü: 61
![]() |
ya o kadar karamsar olma. neden olmasın sen elinden geleni yapmaya çalış. hatta başka bir üniyi kazanıp intibaktan sonra istanbula yatay geçiş de yapabilirsin. yani başka seçenekleri de düşün..
|
|
|
|
#28 |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 24-08-06
İtibar Gücü: 33
![]() |
teşekkür ederim
üstümden atamıyorum karamsarlıgımı |
|
|
|
|
|
#29 |
|
intibatığı atlatmış üye
Giriş Tarihi: 30-06-05
İtibar Gücü: 52
![]() |
karamsar olma o netleır yapandan eksıgın ne kı kendıne ınan guven basarıcma de gerısı zaten gelır
surkelıde kılavuza bakma baktıkca sınırlerın bozulur ![]()
|
|
|
#30 |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 02-11-06
İtibar Gücü: 31
![]() |
ya şimdi yüklenmeden olmuo arkadaşlar geçen sen 241 puan ladım ve hiç çalımadım doğru düzgün yaa düşünün ama şimdi hergün 200 soru çözünc çok ii oldu dersane denemesinde gördüm ki yapıcam ve dedim ki çalışmalarımın karşılığın aldım bide verimli çalışmak lazım matematği olmaya arkadaşlara diyoruki oks çözün bol bol baya ii oluyoo
|
|
|
|
![]() |
| Arkadaşlarınızla Paylaşın |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|