![]() |
||
|
|||||||
|
|
|
|
| dikeygecis.org Duyuruları |
| DGS Hakkında Tartışmalar DGS hakkında olumlu / olumsuz görüşler, dgs sistemi hakkında tartışmalar, olması gerekenler, olmaması gerenleri burada tartışabilirsiniz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#111 |
|
Aktif Üye+
Giriş Tarihi: 14-08-07
İtibar Gücü: 22
![]() |
test cozerken mutlaka zaman tutarak coz takıldıgın sorularla cok vakıt harcama daha sonra gecersın ve bı kac cozemedıgın soru tıplerını mutlaka cozumunu ogren cunku sınavda aynı tarz sorular cıkabılır
|
|
|
|
#112 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 25-08-06
İtibar Gücü: 35
![]() |
arkadaşalr,olaylara çok dramatize yönden bakmayın.
ben düz lise çıkışlıyım netlerim tam istediğim gibi olmasada kötü değiller yani dgs ile rahtlıkla lisans eğitimi veren bir yere yerleşbilirm ama tabi istediğim yerler değil. benim ilk denem sınavım(öss ye hazırlanıken) 45 sorudan 3 net idi. ama yılmaycaksınız,kprkmayacaksınız,üzerine üzerine gideceksiniz. anlmadınmı bir daha çaliş bir daha çaliş.inanın çemberleri,köklü sayıları,çarpanlara ayırmayı(konu olarak) kaç defa bitrdiğimin haddi hesabı yok yani inat ettim.ve şuan öss olsun dgs olsun gözümün kesmeyeceği soru yokdiyeceksinizki madem okadar biliyordun niye yerleşmedin 4 yıllk bir yere ee fen bilgisinin azizliğine uğradım(fizik ve kimya) ama matematiği kotardım. azmedin,yılmayın emin olun başka hiç bir alternetifi yok. gündüz kandilini yakmayan,gece karanliğa razıdır diyor mevlana. belki bunları"klişe" olrak görebilirsiniz ama vallahi samimimiyim başka alternatif yok çalişmak,çalişmak,çalişmak hepimize başarılar .: Moral Haber :. arkadaşar,izleyin galiba derdinizin dermanı burda... muhteşem... Bu mesaj en son " 03-01-08 " tarihinde saat 23:22 itibariyle Fibonacci tarafından düzenlenmiştir.... Neden: mükerrer mesaj.. |
|
|
|
|
|
#113 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 01-02-07
İtibar Gücü: 29
![]() |
Arkadaşlar 2007 DGS sınavına hiç çalışmadım sırf heyecanımı atıyım deneyim kazanıyım diye girdim. Sayısal puanım 245 idi. 50 sayısal netim 20-25 türkçe vardı. Çünkü zaman yetmedi
![]() matematiği bitdiğimde saate bir baktım 40dk kalmış ![]() ![]() ![]() Bu sene kursa gidiyorum ve günde 3-4 saat çalışıyorum ama hala yavaşım. 3-4 saat matematik sorusu çözüyorum 200 soruya bile ulaşamıyorum. Endüstriyel Elektronik mezunuyum. Elektronik Müh. istiyorum. Puanı kaç bilmiyorum ve öğrenmekde istemiyorum. Bu benim stratejim. Eğer kendimi puana endekslersem diğerlerinin az yapmasını beklemem gerek. Ama yapabileceğim kadar fazla yaparsam kimseyi beklemeden girerim. Şuanda 255 puan civarlarındayım. Geometri hiç yapmıyorum ayrıca ![]() ![]() 75 sayısalı geçmeden rahat yok. şuan 55-65 arası. |
|
|
|
|
|
#114 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 19-08-07
İtibar Gücü: 21
![]() |
bende endüstri meslek lisesi bilgisayar donanım çıkışlıyım baü de de bil tek pro okuyorum matematik yönünden zayıfım ayrıca bu 3.cü senem okulumda çalıştığım için derse odaklanamıyorum.garip gelebilir ama bana da en kolay geometri geliyor.
![]() |
|
|
|
|
|
#115 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 10-12-07
İtibar Gücü: 0
![]() |
arkadaşlar bende sağlık meslek lisesi mezunuyum.Forumlardan edindiğim kadarıyla dgs bizim için önemli bir fırsat.Bence öss ye göre dgs de sayısal konuları daha az ve sınırlı.Çalışınca sonuç alınacağından eminim.bence sözeli çözme kabiliyeti olan sayısalıda çözer.zaten dgs de konular mantık ağırlıklı gibi.Ama çalışmayada başlamak gerek,ben henüz başlayadım,dgs yi geçemezsem öss de sayısal çözme şansım sıfır,başarılar
|
|
|
|
|
|
#116 |
|
Aktif Üye++
Giriş Tarihi: 07-11-07
Blog Başlıkları: 3
İtibar Gücü: 21
![]() |
arkadaşlar bende gecen sene sadece okul bittikten sonra çalıştım ve son beş yılın sorularını çözdüm.ve 67 sözel 45 sayısal yaptım.ne yazıkki sürenin azizliğine uğradım.sayısaldan 50 ye gelince süre bitti.şimdi dersaneye gidiyom ama yinede fazla çalışamıyorm.şimdilik deneme çözmüyorum konuları tamamlamaya çalışıyorum.herkese kolay gelsin...bekle beni selcuk işletme ben geliyorum 2008 de.......
|
|
|
|
|
|
#117 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 07-04-06
İtibar Gücü: 41
![]() |
oy oyy
walla arkadaşlar 280 den aşağı yok. en az 73 70 yapmam gerek benim. ama nerdeeee hay ben bu bilgisayar bölümüne beni gönderenin.
Allah yardımcımız olsun. 2007 DGS de kazanan arkadaşlar hangi kitaplara çalıştınız nasıl hızlandınız. Lütfen yardım edin bize
|
|
|
#118 |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 23-02-07
İtibar Gücü: 28
![]() |
walla bnm netler 60 larda gezıo ama okul yüzünden adam gıbı soru cozemıyorum. yanı en fazla haftada 100 150 soru.bu sınavın tek esprısı de bol soru çözmek(konu eksiğiniz yoksa) olduğu için bnde bıras endişeliyim acıkcası.elektronık vb.muhendıslıkleride istediğim için mınumum 280 i garantılemem lazım.velhasılkelam eğer muhendıslık düşünüyorsanız mutlaka matematiği basarmalısınız cunku fakultede sınavdakı matematiği mumla ararsınız
herkese kolay gelsin...
|
|
|
#119 |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 28-02-08
İtibar Gücü: 13
![]() |
ben gündüz işte çalışıyorum akşam da evde soru çözmeye çalışıyorum bu benim için zor oluyo elimden geldiğince çabalıyorum türkçe netlerim 65-75 arası matlar 55-60 arası umarım bu yıl kazanırım herkese başarılar hedef ytü mimarlık
|
|
|
|
|
|
#120 |
|
Güzel günler...
Giriş Tarihi: 16-11-06
İtibar Gücü: 32
![]() |
HELP!!
arkadaşlar benim zamanla ilgili çok şükür bi sorunum yok yetiştirebiliyorum iki bölümü de ancak konu eksiğim problemler dışında olmamasına rağmen çok hata yapyorum netlerim 60 larda dolanıyo ama o kadar yanlış çıkartmasam 70 üzeri olur en az 7- 8 yanlış çıkarıyorum ya düzenli de çalışıyorum ama deneme sırasında her seferinde aynı durumu yaşıyorum; yetiştiremiyeceğim korkusuna kapılıp acele ediyorum. hep işlem hatası yapıyorum. farklı bi çözüm yolu bilen arkadaşlarımız varsa ve bana yardımcı olabilirlerse çok sevinirim |
|
|
|
![]() |
| Arkadaşlarınızla Paylaşın |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|